>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Eurobasket 2015 (U20 U18 U16)

Status
Zamknięty.
J 3,4K

jaja

Użytkownik
Szwecja - Macedonia
over 130.5
win Szwecja

ako 2.03 Bet 365 bez komentarza gdy zespół rzucający po 21 pkt średnio na kwartę rzuca w 2 ht 22 pkt
Szwedzi tu mają mega ofensywę, średnio w 5 meczach 84.2 pkt. To robi wrażenie. Dużo rzucają za 3 pkt (125 rzutów w 5 meczach to naprawdę imponujący wynik) i choć % nie jest za wysoki (28%) to i tak daje sporo punktów. Generalnie zespół nastawiony na szybką koszykówkę (to w ogóle domena &quot;skandynawskiej&quot; szkoły - o ile o takiej można pisać ???? ). Zakładam, że oni swoje powinni rzucić w graniach 70-80 pkt. Wczoraj po HT z Białorusią pograłem over i właściwie Szwedzi sami go zrobili rzucając w 3 i 4 kw 50 pkt ???? .
Rywale Macedończycy też nie mają problemów w ofensywie (w sumie oba zespoły tylko raz rzuciły mało pkt z tym samym rywalem, czyli Węgrami) bo mają średnią ponad 71 pkt. Nie wiem zatem skąd taka niska linia a kurs naprawdę wysoki.
Co do typu na wygraną Szwedów. Oba zespoły mierzyły się dotychczas dwa razy z tymi samymi rywalami, czyli Białorusią (Szwedzi wygrana 27 pkt, Macedonia 5) oraz Węgrami (Szwedzi wygrana 9 pkt, Macedonia przegrana 9 pkt). Te dwa spotkania wyraźnie pokazują obecne możliwości obu ekip. Skandynawowie nie przegrali tu jeszcze żadnego meczu i jedynie z Węgrami wygrali mniej niż 10 pkt i akurat niewiele przemawia za tym aby Macedonia była w stanie przerwać tę passę.

Otrzymane punkty reputacji: +26
roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Litwa 7.20 1/10⛔
Litwa +12.5 1.92 2/10⛔

maratonbet
Troche przesadzili tu z kursami, Serbia jest faworytem ale nie az takim zeby wystawiac 1,15. Serbowie w pierwszej rundzie 4-0, Litwa 3-1 przegrali tylko z Turkamiliderem grupy 50-66. W drugiej czesci rywalizacji Serbia 5-0 ale mecze juz bardziej zaciete. Tylko +2 z Belgia, +6 z Italia, Litwini 2/3 bilans stad wlasnie taka para. Zawiedli w jednym meczu gdzie zawalili sobie dobra pozycje przegrali z Czechami. Wtopa z Hiszpania nie dziwi, dobry mecz mieli szanse wygrac wtopa -6. Spokojnie maja szanse wygrac z Serbia, mecz powinien byc bardziej zaciety niz to sugeruja buki wiec warto postawic na Litwinow pare groszy. Buki tutaj zabardzo sie skupiaja na bilansach a to przeciez mlodziez i tutaj forma dnia decyduje. Litwa ma bardzo solidny zespol.

Wielka Brytania(-9.5) 1.85 2/10⛔

To co nasi odwalili na tej imprezie to smiech na sali, rozumiem, ze mozna przegrac wszystkie mecze ale jakos z klasa po walce by sie przydalo bo troche wstyd. Ponizej wyniki naszych Orlow:
55-79 z Ukraina
67-102 z Czechami
56-81 z Rosja
52-72 z Hiszpania
Wielka Brytania tez bilans 0/4 ale jaka byla walka, mieli trudna grupe a wyniki mimo porazek nie takie dramatyczne:
57-59 z Turcja
72-80 ze Slowenia
53-64 z Niemcami
49-56 z Litwa
Same ciezkie mecze a tylko jedna przegrana ponad 10 punktow, u nas 20 to najmniej. Motywacja w takich meczach bywa rozna, jesli Wlk.Brytania zagra na powaznie to spokojnie nas niestety rozbija i to raczej ponad 10 puntow w plecy bedzie.

jozzy22 896,5K

jozzy22

Użytkownik
Hiszpania U18 - Czechy U18
Typ: 1(-18) Kurs: 1.85 Sportingbet
Czekając na wieści z Australii postanowiłem pare groszy zainwestować w koszykarski czempionat Europy Panów U18. Na początek spotkanie Hiszpanów z Czechami. No cóż na temat składów to raczej się nie wypowiem. Tak na chłopski rozum wszyscy wiemy jak stoi koszykówka w Hiszpanii, a jak u naszych południowych sąsiadów. Typ opieram bazując na już rozegranych meczach i powiem szczerze.... Czesi furory nie robią więc i dziś RACZEJ powinni polec z kretesem. Ja w to wchodzę,powinno być OK.
Wynik: 61:49 ⛔⛔⛔

jozzy22 896,5K

jozzy22

Użytkownik
Rosja U19 - Australia U19
Typ: over 130.5 pkt Kurs: 1.85 Sportingbet
Cóż...humor mi się pogorszył po porażce porannej(1 na 3 trafione) woęc spróbuje zahaczyć się jeszcze o jedno spotkanie. Półfinał kobiecego czempionatu i naprzeciw siebie dwie Mega ofensywne ekipy. Fakt przeciwnicy może i nie należeli do wybitnych ale i tak mnóstwo zdobytych pkt,a tu jak dla mnie niespodzianka TYLKO 130.5 pkt?!
Jak dla mnie over śmiało do gry. Ok. 70 pkt to na luzie laski powinny zdobyć i typ wchodzi jak nóż w masło
Wynik: 76:57 ✅✅✅

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Mistrzostwa U18
Lotwa - Niemcy 1.72 3/10 maraton ✅
Sytuacja w grupie ciekawa:
Serbia 1/1
Niemcy 1/1
Czarnogora 1/1
Lotwa 1/1
Teraz Czarnogora gra z Serbia i tu sie moze wydarzyc wszystko a jeszcze wazniejszy mecz poznym wieczorem Niemcy zagraja z Lotyszami. Tak naprawde to nasi sasiedzi powinni miec juz 2-0 i spokojna sytuacje. Zawalili ostatnia kwarte z Czarnogora i zrobily sie klopoty. Rywale zagrali na niezlej skutecznosci z dystansu, poza Bakicem i Grkovicem to bieda ale to starczylo jesli sie odjezdza w takim momencie. Niemcy chyba byli zabardzo pewni siebie po ograniu Serbow. Trener Niemcow na dosc szeroki sklad. Lotysze ambitnie walcza -3 z Serbia ale u nich gra jest mniej pouklada, chaotyczna i moga miec z Niemcami spore problemy. Cm po stronie Lotwy ale w kadrze Niemiec sa solidni wysocy Kiel 208 i urodzony w Stanach Hartenstein 210.

Otrzymane punkty reputacji: +4
jozzy22 896,5K

jozzy22

Użytkownik
Szwecja U18 - Słowacja U18
Typ: 1(-22.5) Kurs: 1.85 Sportingbet
Spróbujemy kolejny typ Europejskiego Czempionatu. Znów lekko bez spiny bo mecze młodzików bywają różne ale co skłoniło mnie do takiego typu?! Historia dotąd rozegranych spotkań przez obie drużyny:
Szwecja - Gruzja 82:50 Słowacja - Gruzja 69:70
Szwecja - Portugalia 71:61 Słowacja - Portugalia 65:80
No cóż mi to wystarcza. Fakt, że handi dość wysoko ustawione no ale ja ryzykuje!
Wynik: 91:47 ✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +25
jozzy22 896,5K

jozzy22

Użytkownik
Spróbuje jeszcze jeden typ z tychże zawodów
Dania U19 - Irlandia U19
Typ: 1(-20) Kurs: 1.85 Sportingbet
Znów typ jak wyżej na czuja ale kto wie może się uda stąd lekko można zagrać skoro pare grosza wpadło za mecz wyżej. Patrzymy na historie spotkań i :
Dania - Austria 77:65 Irlandia - Austria 72:82
Handi -20 na Danie moim zdaniem śmiało może zostać ogarnięte. Łączna ilość pkt 140.5 myśle,że under również do gry. Nie spodziewam się aż takiego ostrzału z obu stron ale osobiście ide tylko w handi
Wynik: 85:75 ⛔⛔⛔

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Białoruś U18 - Luxemburg U18
Białoruś -11.5 @ 1.85 by Betsyfy

Łukaszenka wystawił dość słabą reprezentacje. Młodzi Białorusini wygrali z Węgrami, by później nie mieć żadnych szans w kolejnych trzech meczach, gdzie przegrali różnicą 28 pkt z Holandią, 36 ze Słowenią i 34 z Belgią.

Dzisiaj jednak grają z outsiderem tej grupy, a także całego turnieju. Luxemburg przegrał oczywiście wysoko wszystkie 4 mecze. Na uwagę zasługuję słabość ofensywna - 48, 44, 56, 47 pkt rzuconych wygląda mizernie.

Ogólnie Luxemburczycy ustępują rywalom głównie warunkami fizycznymi. Jeśli popatrzymy na skład naszych sąsiadów, to pod koszem mają spoko zawodników - 203 cm, 200 cm, 200 cm, 198 cm, 198 cm. Co ciekawe najwyższy rywal z Lux ma ledwie... 190 cm.

Myślę, że szczególnie pod koszem dzisiaj Białoruś zdominuje słabych rywali i to będzie kolejne -30 w wykonaniu Lux.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Wlochy - Grecja 2.49 2/10 maraton⛔
(2,70 unibet jak ktos ma czynne konto bez limitow)
Kompletnie nie rozumiem postawy Grecji w meczu z Bosnia. To mial byc spacerek i wiekszosc stawiala, ze bedzie spokojnie +15 a tu glupia porazka i teraz w grupie E maja bilans 0/2. Majac Litwe, Turkow, Wlochow to moim zdaniem nic tu nie zdzialaja. Duzo zalezy wlasnie od meczu z Italia. Moim zdaniem szanse sa wyrownane, troche wyzej cenie tutaj Wlochow stad moje zdziwienie, ze az taki kurs. Wlosi pokonali Rosje i Finlandie, przegrali z Turcja. Grecy wygrali tylko z Chorwacja +3 potem dwie porazki Litwa i Bosnia. Nie wiem czemu sa w tym meczu faworytami wedlug bukow. Nie przekonuje mnie ta druzyna. Cala 4 kwarta przespana z takim rywalem w tak waznym meczu a teraz jest 1,50 z Wlochami, ktorzy wydaja sie rownie mocni lub lepsi, naprawde dziwne.

Otrzymane punkty reputacji: +9
jozzy22 896,5K

jozzy22

Użytkownik
Francja U18 - Serbia U18
Typ: 1(-9) Kurs: 1.85 Sportingbet
Jedziemy z kolejnym typem. Tym razem taki meczyk i na pierwszy rzut oka widać, że faworyt jest tylko jeden. Do rozstrzygnięcia pozostaje tylko różnica punktowa i tu jak dla mnie promocja; młodzi Francuzi zasadniczo rywalom nie poztsawiali złudzeń. Poza meczem z Hiszpanią same przekonywujące zwycięstwa stąd zdecydowanie wchodzę w to handi. Serbowie póki co nic nadzwyczajnego nie pokazują i sądze,że nadal w tym temacie nic się nie zmieni. Typ wart ryzyka gdyż prawdopodobieństwo trafienia jak dla mnie jest spore!
Wynik: 64:75 ⛔⛔⛔
e: &quot; żabojady&quot; dały ciała w Q3

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Bosnia - Rosja 2.33 2/10 maraton ✅
Narazie Rosja wygrala tylko jeden mecz w tej imprezie i to bylo z Finami zatem w grupie &quot;E&quot; po wtopie z Litwa maja 0/3 bilans. Nic juz tu nie zdzialaja, zreszta wygladaja marnie na tej imprezie. Bosnia to wielka zagadka, zaczeli slabo, potem tylko -1 z Chorwacja i kiedy wydawalo sie, ze maja zerowe szanse na cokolwiek bo graja z Grecja to pokonali silnych rywali 60-59 i graja dalej. Dzieki temu maja 1/2 bilans i moga tu jeszcze powalczyc. Jesli dzis wygraja to jest 2/2 i mecz z Wlochami a Wlosi zapewne dzis utopia z Litwa i beda miec 1/3. Ciekawa sytuacja bo 4 zespoly awansuja wiec Turcja, Litwa poza zasiegiem a o awans bedzie walczyc Bosnia, Italia, Grecja no ale Wlosi maja ciezki mecz dzis i przegrana oddali ich od awansu. Grecja ma Turkow ale potem Rosjan wiec wydaje mi sie, ze awansuje wlasnie Grecja Turcja Litwa a o czwarte miejsce powalczy Bosnia Italia Rosja. Mysle, ze Bosnia nie stoi na straconej pozycji, mecze z Chorwacja i Grecja pokazaly, ze mimo ograniczonego potencjalu potrafia zaskoczyc. Rosja wyglada tu marnie wiec nie ma sensu ich faworyzowac.
Litwa - Wlochy 1.69 3/10 maraton ⛔
Litwa jest tu bardzo mocna, beda grac o final takze nie rozumiem kursu z Wlochami, ktorzy wczoraj zawalili sobie sytuacje. Mieli obowiazek powalczyc z Grecja a od pcozatku zagrali jak amatorzy. Trzy kwarty beznadziejne i dopiero na koniec zaczeli odrabiac. Mocno zawiedli i nie bardzo wierze, ze sa w stanie ograc Litwinow. Nic na to nie wskazuje. Litwa nie przegrala tu jeszcze meczu 73-50 z Bosnia, 70-64 z Grecja, orwacja i 73-65 z Rosja. Bilans 3-0 ale warto grac o pierwsze miejsce bo w grupie E pewnie wygra Francja glowny kandydat do wygranej.
Hiszpania - Niemcy 1.49 4/10 maraton✅
Hiszpania nie ma super sytuacji i to jest dla nich niezwykle wazny mecz, grupa niby ciezka ale ograli latwo Serbow 74-62 wiec wszystko wrocilo do normy. Poczatek mistrzostw nie byl udany, przegrali z Francja i mocno nameczyli sie z Ukraina. Potem stopniowo bylo coraz lepiej. Niemcy maja 3-0 i chyba stad taki kurs bo ja bym tu dala 1,25-1,30 maksymalnie. Hiszpania ma bilans 2-1 zapewne ograja Niemcow i Lotyszy trzeba uniknac miejsca 3/4 w grupie bo tam jest Turcja i Litwa w &quot;F&quot;. To nie jest za dobry rocznik u Hiszpanow takze finalu raczej nie bedzie ale w tej grupie powinni zajac 2 miejsce za Francja. Wszystko inne bedzie negatywna niespodzianka. Niemcy maja w ostatim meczu Francje takze moga skonczyc bilansem 3-2 a Hiszpania jak wygra oba to 4-1 dzisiejszy mecz zdecyduje.

mma1310 54

mma1310

Użytkownik
TURCJA - Grecja 20:15 @ 1,74 UNIBET tragiczny mecz Turcji , jednak atut własnej hali zrobił swoje ... ⛔⛔⛔

Niepokonana Turcja na tym turnieju zmierzy się z grającą w &#39; kratkę&#39; Grecja . Turcy na tym turnieju wygrali swoje 4/4 mecze , są 3 drużyną pod względem zdobyczy punktowych ze wszystkich obecnych drużyn ( ponad 72 na mecz) , 2 pod względem zbiórek (ponad 46 na mecz) oraz 3 pod względem asyst (ponad 56 na mecz) . Te statystyki na pewno mogą robić wrażenie do tego prawie każde z ich 4 zwycięstw było bardzo pewne ( oprócz zwcięstwa 1 pkt z Włochami) . Grecja natomiast przeplata dobre mecze (jak ten wczorajszy z drużyną Włochów) z bardzo słabymi ( porażka z Bośnią , porażka z Litwa - to im akurat można darować ponieważ Litwini to mocny zespół) . Odnośnie statystyk jakie notują Grecy to ponad 62 pkt na mecz ( jest to 12 miejsce na turnieju) ponad 43 zbiórki (5 miejsce ) oraz ponad 13 asyst (12 miejsce) . Porównując formę obydwu drużyn stawiam w tym meczu na Turcję ponieważ wyglądają stabilniej niż Grecja , mają bardziej wyrównany zespół , oraz notują póki co znacznie lepsze statystyki . Według mnie dzisiejszy mecz wygra Turcją , jak będzie zobaczymy , kurs nawet niezły dlatego próbuje. Pozdrawiam ;)

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Bułgaria U18 - Luxemburg U18
Bułgaria -10.5 @ 2.20 by Otobet
W poprzednim meczu Luxemburgu Białorusini mieli +15 HT, a mimo to nie pokryli handi. Nie poddaje się i dzisiaj znowu uderzam przeciwko nim. Po raz kolejny różnica kilku klas jeśli chodzi o warunki fizyczne.
Bułgarzy wielkiego wstydu na tym turnieju nie zrobili. Nie byli zaliczani do faworytów, ale teraz w walce o miejsca na końcu stawki już powinni wygrywać. Porażki z Estonią, Polską, Szwajcarią i Anglią nie wyglądają źle. W ostatnim meczu pyknęli sobie lekko kolegów Popka z Albanii, a w mojej opinii Albania jest lepsza niż Lux w tym turnieju.

Estonia U18 - Belgia U18
Estonia +9.5 @ 1.80 by Otobet
Nie rozumiem aż takiego faworyzowania Belgów. Ok, dobra ekipa. Kilku czarnych, a to zawsze plus w koszykówce.
Estończycy wygrali co mieli wygrać (Luxemburg, Bułgaria). Powalczyli z Polską i Szwajcarią. Jedynie Anglicy ich zjedli, ale to poziom wyżej zdecydowanie.
Belgowie dwie minimalne porażki z Słowenia i Węgrami na starcie, później dwie wygrane dla formalności z outsiderami i na koniec wygrana z Holandią.
Nie ma wątpliwości, że Belgia jest lepsza, ale czy aż na dwucyfrową wygraną? Wątpię. Estonia zgrana, większość gra w jednym klubie i to powinno tutaj mocno pomagać.

mma1310 54

mma1310

Użytkownik
Litwa - TURCJA @ 1,76 / ComeOn ✅✅✅
67 - 73 ✅

Wczoraj również grałem w stronę Turcji , która mnie bardzo rozczarowała , oglądałem ich spotkanie z Grecją i strasznie raziła mnie w oczy fatalna skuteczność z gry drużyny Turcji , która wyniosła zaledwie 33,8% przy 49,1% gospodarzy turnieju - Grecji . Oprócz fatalnej skuteczności wcale nie prezentowali się gorzej , kilka fajnych akcji , fajne przechwyty myślę ,że gdyby zagrali bardziej skuteczną koszykówkę wyszliby zwycięsko z tej konfrontacji . Nie wierzę w to ,że drugi dzień z rzędu będą tak samo pudłować i przegrają z drużyną Litwy . Oglądałem również mecz Litwa - Chorwacja , który po męczarni wygrali Litwini . Duże męki z Chorwatami , którzy już się nie liczą w grze o medale , słabo bronili , bez pomysłu na akcje , strasznie słabo wyglądają podkoszowi zawodnicy Litwy ( wydaje mi się , że w konfrontacji z podkoszowymi Tureckimi nie będą mieli większych szans) . Znów idę w stronę Turcji , wierzę ,że będą chcieli pokazać , że wczorajsza porażka z gospodarzami turnieju to &#39;wypadek przy pracy&#39; .

Litwa - Turcja typ 2 !

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Szwajcaria - Holandia 3.0 1/10 maraton⛔
Nie rozumiem kursow, mecz powinien byc wyrownany nie ma az takiej przewagi Holandii nad Szwajcaria. Wiadomo jak wyglada basket u18, widac to w glownej imprezie gdzie Litwa dostaje z Italia a Italia z Bosnia, Grecja leje Turow itd itd niby absurdy ale tak to wyglada, jak pisze, ze rowno a moze byc -40. Mimo to uwazam, ze warto sprobowac. Podobne zespoly. Szwajcaria 3/2 Holandia 2/3 w grupie &quot;H&quot; zaczynaja wiec od 1/0 i 0/1. Rywalami beda jeszcze Belgowie i Estonczycy. Pare dni temu Szwajcaria ograla Estonie takze maja spore szanse aby w tej grupie zawalczyc. Holandia przesadzony kurs poki co wygrali tylko dwa mecze z Luxemburgiem i Bialorusia. PRzegrali z Wegrami, Slovenia i Belgia wysoko.
Gruzja - Islandia 4.40 1/10 maraton✅
Duza przesada, na razie oba zespoly taki sam bilans Gruzini przegrali tylko jeden mecz na otwarcie z mocnymi Szwedami, potem ograli Slowacje, Szkocje, Rumunie, Portugalie. Islandia podobnie rowniez tylko jedna wtopa wysoka dosc z Izraelem. Ograli Macedonie, Danie, Austrie, Irlandie. Maja jeszcze mecz jutro ze Szwedami takze latwo w obu spotkaniach nie bedzie. Oba zespoly maja 0/1 i w grupei Sveden Isr takze nie ma zartow, kto tu przegra nie ma dalej szans, bedzie nerwowka i ambitna walka, nie rozumiem az takiego faworyzowania Islandii.
Wlk.Brytania - Slowenia 5.25 1/10 bah⛔
Nie ma watpliwosci, ze Slowency sa faworytami ale wystawic na nich 1,10 to jest jednak kpina. Brytyjczycy przegrali tu tylko jeden mecz z Polska -5 a tak to same wygrane i to solidne +21 Albania, +19 Bulgaria, +18 Szwajcaria, +19 Estonia. Nie robmy z tejd ruzyny jakis amatorow. Slowenia same wygrane chociaz z Belgia i Holandia nie bylo tak super latwo a to nie sa zadne wielkie druzyny. Z Belgia wygrali dopiero po dogrywce, co prawda to byl pierwszy mecz ale to nie jest druzyna nie do pokonania jak to sugeruja kursy. Z deska miewaja klopoty, Brytyjczycy dobrze zbudowani.

jozzy22 896,5K

jozzy22

Użytkownik
Na dziś postanowiłem zagrać dwa spotkania
Islandia U18 - Szwecja U18
Typ: 2(-9) Kurs: 1.85 Sportingbet
-9 na Szwecje?! Hm.... biore i nie czekam. Skandynawowie muszą to spotkanie wygrać by być pewnym gry w dalszej fazie turnieju. Do tej pory zwycięstwo i porażka więc mecz typu must win bo z kim jeśli nie z Islandią. Szaleć ze stawkami nie ma co bo wiadomo jak to bywa w piłce młodzieżowej.
Wynik: 65:63 ⛔⛔⛔
Izrael U19 - Gruzja U18
Typ: 1(-15) Kurs: 1.85 Sportingbet
No i znów mecz zdecydowanego faworyta jakim jest Izrael ze &quot;słabiutką&quot; Gruzją. Izrael póki co dwa winnery i są na najlepszej drodze aby wygrać grupe z kompletem zwycięstw. Gruzja przy odrobinie szczęścia może powalczyć o czołową dwójke ale musiałoby się złożyć kilka rzeczy na to tak więc raczej marne szanse. Chłopaki pewnie powalczą ale czy starczy sił i umiejętności?!
Wynik: 107:67 ✅✅✅

Zastanawiam się jeszcze nad meczem Słowenia U18 - Polska U18
Total points wystawiony(140.5) wydaje się śmiało do gry.Obie ekipy mocno ofensywne. Co sądzicie?

mma1310 54

mma1310

Użytkownik
Francja - GRECJA @ 2,48 / UNIBET ✅✅✅
59 - 67 ✅

Po zobaczeniu kursu próbuje w tą stronę , Grecy , którzy fazę grupową przebrnęli grając bardzo słabo obudzili się w drugiej fazie rozgrywek i pewnie wygrali z Włochami , zdemolowali mocnych Turków oraz wygrali z Rosjanami mimo słabej gry i przegrywania pierwszej połowy . Grają u siebie , atut własnej hali to na prawdę dużo , dopingują ich znajomi , rodzina to są 18stoletni chłopcy , którzy na prawdę zrobią wszystko , żeby wygrać albo chociaż powalczyć z mocnymi Francuzami . Ostatni mecz Francja przegrała z Serbią , skoro pokonali ich Serbowie czy nie mogą tego powtórzyć Grecy , którzy po słabym początku turnieju bardzo dobrze się rozegrali ? Ja próbuje myślę , że warto jak będzie zobaczymy .

Dla mniej odważnych Grecja +4,5 pkt @ 1,79 / UNIBET ✅

Otrzymane punkty reputacji: +25
clyydee 79

clyydee

Użytkownik
Eurobasket U18 - Play Offy - Półfinał
Turcja - Bośnia Hercegowina 1 Handicap -6.5 @ 1.73 Marathonbet (w chwili pisania analizy spadło z 1.79) ⛔ 82:77 o 2 pkt za mało.
Zespół Turcji wyrósł chyba na faworyta do wygrania Eurobasketu. Rundę wstępną w grupie C przeszli jak burza, męczyli się jedynie z Włochami, jednak awansowali dalej z kompletem pkt. W następnej rundzie dorzucili zwycięstwa z Bośnią i Litwą, a nieoczekiwanie polegli z Grekami. W ćwierćfinale jak wiemy rozprawili się z Serbami wygrywając po dogrywce. Wszystkie ich zwycięstwa były bardzo zdecydowane, jedynie z Włochami wygrali jedynie 1 pkt. Bośnia sprawiła 2 niespodzianki wygrywając z Włochami i Hiszpanami, nie spodziewam się 3 niespodzianki z rzędu, tym bardziej, że obie drużyny w tym turnieju już się mierzyły i Turcja wygrała 57:80.
Grecja - Litwa 2 Handicap +5.5 @ 1.79 Marathonbet ⛔ 68:58 do 3Q wyglądało dobrze
Drugi półfinał to zaś starcie Grecji z Litwą. Zdecydowanymi faworytami tego spotkania buki wystawiają Grecję, nie ma się czemu zbytnio dziwić, ostatnio są w dobrej formie, na turnieju przegrali 2 pojedynki, co ciekawe 1 z Bośnią, która aż tak mocna nie jest. Litwa zaś złapała chyba zadyszkę, pierwsze mecze to zdecydowane zwycięstwa, później jednak przyszła porażka z Włochami i Turcją, a w półfinale pomęczyli się z Niemcami wygrywając ostatecznie 2 pkt, ale czy to sprawia, że nagle skazywani są na pożarcie ze strony Grecji? Obie drużyny spotkały się już na turnieju, w swoich 2 pojedynkach, wtedy Litwa wygrała 70:64, choć teraz być może nie wygrają (chociaż kurs na zwycięstwo jest zachęcający) to na pewno powalczą, wiadomo jak koszykówka traktowana jest na Litwie.

roxanne 5,7K

roxanne

Forum VIP
Litwa 3.0 1/10 maraton ⛔
Taki kurs na Litwe to jednak troche przesada, glownym faworytem bedzie Turcja ale w polfinale Litwa-Grecja nie ma oczywistego faworyta. Litwa super zaczela, ostatnie trzy mecze gorsze ale to nie oznacza, ze nie maja szans. Przegrali -7 z Italia i -6 z Turcja. Dramatyczny byl mecz z Niemcami chociaz ciagle prowadzili. Grecja grala w kratke w pierwszej czesci mistrzostw, przegrali wlasnie z Litwa 70-64 i z Bosnia a to byl wazny mecz. Potem lepiej chociaz bez szalenstw tylko mecz z Turcja szokujacy a tak to srednio dobra gra. Ograli Francje wiec nagle stali sie murowanymi faworytami wedlug bukow, ja mysle, ze mecz moze byc zaciety i 3,0 traktuje tu jako value.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom