>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Euro prawie w calosci na otwartym kanale Polsatu ;)

emdzej 0

emdzej

Użytkownik
Co do tego ostatniego to nie wiem bo ostatnio gdzieś słyszałem że nie można puszczać meczy w pubach. Jak pub chce puścić to musi coś tam zapłącić jakimś urzędasom. Ale nie wiem czy otwartych kanałów to dotyczy bo słyszałem że tak jest z canal +. Pozdro :smile:
Na Starówce tak jest w angielskim pubie to cwaniaczki puszczają Sky Sport ,żeby nie mieć problemów ;) a EURO to myślę ,że z niemieckim komentarzem czy francuskim nie przeszkadza ;)

matex 0

matex

Użytkownik
to jest chyba jakos tak do okreslonej przekątnej ekranu... od jakies wielkosci trzeba juz cos tam płacic. podobnie ma byc chyba z tym ze trzeba bedzie kupowac piwo sponosora EURo.

matex 0

matex

Użytkownik
cytat z wczorajszego &quot;Metra&quot; :

&quot;- Browarnicy narzekaja, że nie beda mogli otwierać ogródków piwych i zapraszac do wspólnego ogladania meczów.

-Ależ bedą mogli. Obostrzenia dotyczą tylko największych imprez masowych. Gdy przekątna ekranu telebimu nie przekracza 3 metrów, odpowiednie regulacje nie znajdą zastosowania&quot;

Pozdro ????

fokus 0

fokus

Użytkownik
ej podobno na czas euro ci co maja cyfre+ beda mogli dokupic pakiet polsatu na euro czy to prawda?

rybex 3

rybex

Użytkownik
Ja mam pytanie odnosnie transmisji euro w eurosporcie, wiem ze poswiecaja spora czesc czasu na magazyny o euro ale nie wiem jak z meczami LIVE. Czy ktos moze wie czy bedzie tam transmisja live?

fokus 0

fokus

Użytkownik
Ja mam pytanie odnosnie transmisji euro w eurosporcie, wiem ze poswiecaja spora czesc czasu na magazyny o euro ale nie wiem jak z meczami LIVE. Czy ktos moze wie czy bedzie tam transmisja live?
ja widzialem ze reklamowali tylko ze beda pokazywac bramki

emdzej 0

emdzej

Użytkownik
Skróty z meczów w wiadomościach i bramki zobaczyć na pewno można.
Ale po co , jak można obejrzeć cały mecz w Polsacie otwartym i PS Extra ;)

legionista696 1

legionista696

Użytkownik
Niektorzy maja tylko cyfre. Ja tam mam cyfre i TVP1,TVP2, Polsat na innym telewizorze i na tych bede ogladal ???? a to jest pewne juz info ze te 27 meczow bedzie pokazane czy to tylko pogloski?

Do góry Bottom