>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Euro prawie w calosci na otwartym kanale Polsatu ;)

S 0

sebastian28

Użytkownik
No Polsat to są niezłe cwaniaki.Wiadome było że prawa wykupienia transmisji mecze nie mogą być transmitowane na zamkniętej antenie bo jest to niezgodne z umową .To był chwyt marketingowy żeby dużo ludzi kupowało dekodery. A Dlaczego 27z 31 meczów?A no dlatego że w 3 kolejce fazy grupowej sa mece w tym samym czasie a wiec i tak na pewno Polsat wybierze najciekawsze.Wiadomo że dla typerów śledzenie rozgrywek Euro to coś fajnego i trzeba wystartować na Euro z tysiakiem PLNów co ja zrobie i na jest super gratka bo oferta na każdy mecz jest mega bogata.

radek03 90

radek03

Forum VIP
ja tam mam polsat, polsat sport i polsat sport extra to mam w dupie gdzie będą mecze ale racja ze polsat to cwaniaki.

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Jak dla mnie Przegląd Sportowy i wszystko jasne... ;) Ale zobaczymy jeszcze chociaż nie chce mi się w to zbytnio wierzyć...

S 0

sebastian28

Użytkownik
Jak dla mnie Przegląd Sportowy i wszystko jasne... ;) Ale zobaczymy jeszcze chociaż nie chce mi się w to zbytnio wierzyć...
Potwierdzone to dzisiaj było na antenie radiowej trójki jak jechałem rano do sklepu to słyszałem

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
No to Polsat wielkie zaskoczenie ???? o ile będą to mecze na żywo ???? Dalej jednak zastanawia mnie fakt czemu niby mieli by to robić... Zawsze nabijali ostro kasy na tego typu imprezach przez wykupywanie dekoderów przez klientów... A co teraz im odbiło to nie mam pojęcia ???? Widocznie dobrze im się powodzi chyba aż za dobrze... Jednak chwała im za to :spokodfhgfh:

dudasz 1

dudasz

Użytkownik
No to extra ???? , będzie oglądanie, a już myślałem że kuzyna co ma polsat sport będe męczył ????

markus 0

markus

Użytkownik
mozna wam tylko pozazdrościć, ja mam cyfre i tylko polsat 2 watpie ze tam puszcza jakikolwiek mecz Z ME.

emdzej 0

emdzej

Użytkownik
Tak mówicie cwaniaki cwaniaki ale Polsat jako jedyny w Polsce wykupił EURO , co nie udało się Publicznej np. i wcale im się nie dziwie ,że na początku zablokowali Euro na PSExtra.A ta decyzja o pokazywaniu Euro w głównym paśmie to decyzja wymuszona przez rząd i właśnie TVP.
PS.Jak chcecie Polsat SPort Extra (wszystki 31 meczy ) to UPC zamówcie za 50 zł i już.

webb4 2

webb4

Użytkownik
mozna wam tylko pozazdrościć, ja mam cyfre i tylko polsat 2 watpie ze tam puszcza jakikolwiek mecz Z ME.
Stary idz do zwyklego sklepu RTV kup sobie antene telewizyjna za 30 zl albo taka z elektrycznym wzmacniaczem sygnalu i bez problemu powinienes zlapac TVP1 i 2 TVN i Polsat

emdzej 0

emdzej

Użytkownik
kumpel z dekoderem polsatu pozostaje i sasiad. wkurzony jestem na tvp ze nie kupili sobie transmisji meczow Polakow
Naprawde niestać cie na wydatek rzędu 50 zł ? Zamiast przegrywać pieniądze na zakładach te se kup dekoder ;)

emdzej 0

emdzej

Użytkownik
Dla chcącego nic trudnego ;) Jak ktoś chce na tnącym się Sopcaście oglądać Juro 2008 to ok ;) nie wnikam ;)

matex 0

matex

Użytkownik
Dla chcącego nic trudnego ;) Jak ktoś chce na tnącym się Sopcaście oglądać Juro 2008 to ok ;) nie wnikam ;)
ja to tylko zaproponwałem :] sam wiekszośc meczy pewnie bede oglądał w TV lub w jakims barze ????

piecia999 0

piecia999

Użytkownik
ja to tylko zaproponwałem :] sam wiekszośc meczy pewnie bede oglądał w TV lub w jakims barze ????
Co do tego ostatniego to nie wiem bo ostatnio gdzieś słyszałem że nie można puszczać meczy w pubach. Jak pub chce puścić to musi coś tam zapłącić jakimś urzędasom. Ale nie wiem czy otwartych kanałów to dotyczy bo słyszałem że tak jest z canal +. Pozdro ????

Do góry Bottom