>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Euro-doliczony czas gry

radek03 90

radek03

Forum VIP
Jak nie trudno zauważyć to prawie w każdym meczu sędziowie doliczają do 1. połowy 1 min. a do drugiej 3 min. Wydaje mi się ze można na tym zarobić. Taka symulacja przyjmując stawkę 1 j. :

1)Szwajcaria-Turcja
-doliczony czas w 1. poł. - 1 min.
kurs:1,45 (BAH)
-doliczony czas w 2. poł - 3 min.
kurs: 1.7 (expekt)

2)Chorwajca-Niemcy
kurs: 1.75 (expekt)
kurs: 1.8 (expekt)

3)Austria-Polska

radek03 90

radek03

Forum VIP
To są tylko trzy mecze bo chcę sprawdzić czy jak bym tak obstawiał przez całe Euro to czy bym wyszedł na plus, bo jak na razie z obserwacji moich wynika ze można było zarobic, mówię można było ponieważ widzę ze na te zakłady kursy już niezle poleciały w dół (1,45) więc chyba już nie warte ryzyka.

radek03 90

radek03

Forum VIP
Jak nie trudno zauważyć to prawie w każdym meczu sędziowie doliczają do 1. połowy 1 min. a do drugiej 3 min. Wydaje mi się ze można na tym zarobić. Taka symulacja przyjmując stawkę 1 j. :

1)Szwajcaria-Turcja
-doliczony czas w 1. poł. - 1 min.✅
kurs:1,45 (BAH)
-doliczony czas w 2. poł - 3 min.⛔
kurs: 1.7 (expekt)

2)Chorwajca-Niemcy
-doliczony czas w 2. poł - 3 min.✅

3)Austria-Polska
-doliczony czas w 2. poł - 3 min.✅
Z tych trzech spotkań weszło 5/6 typów, czyli można zarobić, choć teraz mniej bo kursy na te zakłady pospadały i są w okolicach 1,45

R 0

rzeznikkkkk

Użytkownik
mi sie wydaje że to dobre ale najbardziej pewne jest 3 minuty w 2 polowie...
A jak myslicie... czy w fazie pucharowej tez beda doliczali po 3 minuty ? czy np przy remisie odpuszcza i poczekaja na dogrywke ? bomogla byc taka sytuacja ze te 3 minuty doliczone przez sedziow to byly w jakis sposob narzucone przez UEFE ale byc moze tylko do fazy grupowej.... bo przeciez nie moze byc przypadku ze wszyscy doliczali akurat i tylko po 3...

radek03 90

radek03

Forum VIP
mi sie wydaje że to dobre ale najbardziej pewne jest 3 minuty w 2 polowie...
A jak myslicie... czy w fazie pucharowej tez beda doliczali po 3 minuty ? czy np przy remisie odpuszcza i poczekaja na dogrywke ? bomogla byc taka sytuacja ze te 3 minuty doliczone przez sedziow to byly w jakis sposob narzucone przez UEFE ale byc moze tylko do fazy grupowej.... bo przeciez nie moze byc przypadku ze wszyscy doliczali akurat i tylko po 3...
to było dobre do grania na początku turnieju kiedy kursy oscylowały ~1,8 a teraz to ~1,5 i należy mieć na uwadze, że teraz każdy będzie chciał za wszelką cenę bronić korzystnego dla siebie wyniku w końcówkach, moga symulować i wtedy będzie więcej doliczane więc wg mnie juz teraz się nie opłaca grać.

Do góry Bottom