candida
Użytkownik
Jeżeli ta grupa nie jest łatwa, to która jest? Należysz do grona osób, które krzyczą przed każdym meczem, że w Europie nie ma już słabych drużyn? Najpierw Euro u siebie, najsłabsza grupa w historii ME, teraz rozszerzenie samych ME do 24 drużyn - szczęście uśmiecha się do tego pokolenia polskich piłkarzy raz po raz, nie wiem co Platini może zrobić dla nas więcej - może wprowadzi pomysł, aby przed eliminacjami jedna drużyna była losowana do Finału ME i pewnie znowu do naszych szczęście się uśmiechnie, tylko co z tego skoro do nas przyjeżdża kto chce i wygrywa z nami jak chce?Hmm, widzę wiele opinii, że mamy stosunkowo łatwą grupę. Nie mogę się zgodzić
Oglądałem mecz ze znajomymi, i komentowaliśmy ten mecz jak stare dziady - ten źle zagrał, tamten za późno wystartował, jeszcze inny nie strzelił - łatwiej szukać pozytywów u naszych polityków niż piłkarzy. Moja i nie tylko moja cierpliwość do tego towarzystwa się kończy - ktoś pisał, żeby ich dopingować - za co? Za to że im się nie chce, że nie potrafią, nie wiedzą jak grać? Nie każdy kibic działa charytatywnie - za to każdy chciałby być na miejscu tych piłkarzy i dać z siebie wszystko.
W dzisiejszym spotkaniu kilku piłkarzy grało, inni pozorowali grę. Ale tylko jedna drużyna miała generała prawdziwego kapitana, który miał posłuch u reszty i potrafił jednym spojrzeniem wykrzesać siły u kolegów. Brawo dla Pana Browna.