>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

EURO 2008 w tv :]

getosk8 0

getosk8

Użytkownik
Witam! Panowie mam takie pytanie: gdzie będę mógł obejrzeć Mistrzostwa Europy? Oczywiści poza tym ****** Polsatem... Interesuja mnie wszystkie telewizje, nie koniecznie PL.... Pozdro :jezora:

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Mecze Euro 2008 napewno bedizesz mogl obejrzec na czeskim kanale PRIMA ktory jest dostepny ze zwyklej anteny. Takze tam leca teraz mecze Premiership w kazda sobote o 16 ;)

pozdro

na TVP nie ma co lidzyc!!!

getosk8 0

getosk8

Użytkownik
Mieszkasz blisko Czech to masz PRIME :p Niestety ogolem na terenie Polski kanal chyba niedostepny... ;( ja mieszkam blisko Słowacji to mam STV1, STV2 i Markize ;) Ale wracajac do tematu - nie wiecie Eurosport bedzie transmitowal? ????

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
U Wermachtów trza poszukać ZDF i ARD bo CI to zawsze mają - a to losowanie , MŚ itp
2 lata temu były zakodowane podczas MŚ na Polske - zgadnijcie czemu ??

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
robson nie wiesz czy ów kanał PRIMA jest dostępny na C+?
Jeśli tak to który kanał?
niestety nie mam C+ wiec Ci nie powiem ale moze ktos inny pomoze. Oczwysiscie na Polsat Sport beda wszystkie mecze wiec sie nie ma co martwic ;) ale dla tych co nie maja tego kanalu to beda musieli konbinowac niestety... ale jak zwykle nie mozna liczyc na TVP bo jakby kupila prawa to wszystkie mecze by pokazala jak na Euro2004 ale po co ..;/

ted 12,8K

ted

Forum VIP
moze cos tv4 pokaze, oni maja jakas umowe z polsatem. MŚ z 2002roku puszczali na zywo mecze grupowe

patryk0146 959

patryk0146

Użytkownik
ja tez zainwestuje w polsat, chociaz strasznie mi to nie na reke bo place juz ponad 100 za cyfre. bedzie trzeba wziasc umowe na jak najkrotszy okres i przepekac. zreszta tak jak mowisz roY napewno bedzie jakas promocja. tvp jak zwykle wypielo sie na kibicow pilki, mi czasami sie wydaje ze w tvp mysla ze w polsce sa tylko kibice skokow i boruca. zawsze mozna ogladac na necie, ale jak slysze japonski kometarz to mnie odrzuca od monitora

Do góry Bottom