Witam all
Przyznam się szczerze, że jestem "dzieckiem" mecz.pl; przez kilka ładnych lat ograniczałem się tylko do tego jednego forum jednak obserwuję wypociny, dyskusje tutaj i naprawde fajnie jest to wszytko zorganizowane; a co najbardziej mi się spodobało to zero agresji, pretensji wobec siebie :spokodfhgfh:
Mam tylko nadzieje, że na "dzień dobry" coś wejdzie :-D
Rumunia vs Francja
Typ: 2
Kurs: 4.45
Buk: Bet24
5/10
Hmmmm ... co tu dużo pisać ? takiego kursu aż żal nie zagrać, na tym poziomie rozgrywek nie ma zdecydowanych faworytów (chyba, że pyka
Austria :jezora ???? ; kurs na Rumunki wręcz śmieszny biorąc pod uwagę, że w pierwszym meczu to ich rywalki zawaliły mecz! Do tego świetny mecz Dinu i Węgierki popłynęły sromotnie! Oprócz bramkarki reszta zespołu zagrała przeciętnie; przed mistrzostwami Rumunki prezentowały mizerną formę, przez brak kilku podstawowych zawodniczek straciły ogromnie na sile rażenia; jeśli chodzi o Francuzki cóż - ścisła światowa czołówka od nie pamiętam kiedy; co najważniejsze jest to zespół zawsze grający mądrą piłkę, szybką, kombinacyjną i techniczną ... gra zespół, o sile stanowi drużyna, gwiazdy zostały w domu (Herbrecht, Cano, Nicholas, Pecquex); powiem tylko, że średnia wieku reprezentacji trójkolorowych to raptem 22.8; są w stanie wygrać, i to nawet spokojnie wygrać ten mecz ... Dinu nie będzie miała nic do powiedzenia tym razem;
Hiszpania (0) vs Portugalia (5.5)
Typ: 1
Kurs: 1.72
Buk: Bet24
7/10
Hiszpanki zagrały kapitalne spotkanie z Norweżkami, przede wszystkim w grze obronnej i tym na pewno zaskoczyły mistrzynie olimpijskie; do tego dobra dyspozycja rzutowa i mamy nowy liczący się zespół; nie ma co się rozpisywać bo
Portugalia obok Austrii to outsider tych mistrzostw; Barbosa sama meczu nie wygra ... powinna być miazga
Pozdrawiam i zapraszam do dyskusji