Mam pytanie odnosnie przelewy 24, do kazdego banku przeleje w 10 minut przez przelewy 24 kase? Bo np. w bankach spółdzielczych kasa dosyc dlugo idzie?Jeśli przegrasz zakład, kontaktujesz się z chatem i od razu masz pieniądze na koncie. Przelew w przelewy24 na konto bankowe nie powinien trwać dłużej niż 10 minut.
BS nie realizuje przelewów natychmiastowych z tego co mi wiadomo, no chyba, że coś się zmieniło, ale szczerze wątpie ????Mam pytanie odnosnie przelewy 24, do kazdego banku przeleje w 10 minut przez przelewy 24 kase? Bo np. w bankach spółdzielczych kasa dosyc dlugo idzie?
Zwrócili Ci 50 zł?dla zainteresowanych wczoraj założyłem konto, przegrałem zakład za 50 zł, w ciągu 5 minut zwrócili mi pieniądze i już dzisiaj je mam na koncie
Tak ????Rozumiem, że w przypadku AKO można pograć tenisy, siatkówki itp? Bo pojedynczy zakład to tylko z trzema możliwymi wynikami (1x2)?
Tak ????
a np dokladny wynik w tenisie np 2:0 moglby byc na pojedynczym zakladzie??Rozumiem, że w przypadku AKO można pograć tenisy, siatkówki itp? Bo pojedynczy zakład to tylko z trzema możliwymi wynikami (1x2)?
Nie , zaklad 3 drogowy 1x2a np dokladny wynik w tenisie np 2:0 moglby byc na pojedynczym zakladzie??
wklejam ze strony etoto"Dokonaj wpłaty i postaw dowolny zakładNie , zaklad 3 drogowy 1x2
tam nie pisze zdarzenie 3 drogowe!!! tylko zdarzenie z conajmniej 3 mozliwymi wynikami np 1x2Tak jak pisze zdarzenie 3 drogowe czyli 1x2 to czego tu nierozumiesz ? :/ wyplaty na drugi dzien
a czy dokladny wynik meczu tenisowego nie ma przynajmniej 3 mozliwych wynikow?? 2;0 2;1 itdTak jak pisze zdarzenie 3 drogowe czyli 1x2 to czego tu nierozumiesz ? :/ wyplaty na drugi dzien
No to moze byc tez 1-2,0-2 po drugie maja chat to sie zapytaj ehtam nie pisze zdarzenie 3 drogowe!!! tylko zdarzenie z conajmniej 3 mozliwymi wynikami np 1x2
a czy dokladny wynik meczu tenisowego nie ma przynajmniej 3 mozliwych wynikow?? 2;0 2;1 itd