>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Etiopia-Algeria

L 11

latomek7lol

Użytkownik
Witam. Postawiłem w tym meczu typ na Algerie(-1) po kursie 3,25.
0:2 dla Algerii wszystko ładnie, pięknie, a tu karny w 95min dla Etiopii i gol na 1:2. Wkurzony, że kilka sekund dzieliło mnie od sukcesu, wchodzę na swojego bukmachera Doxxbet.com, a oni rozliczyli mi kupon poprawnie i aż do teraz nie zabrali mi kasy z konta ;) Według livesports.pl wynik to 1:2. Orientuje się ktoś, czy wynik oficjalny to 0:2 czy po prostu błąd buka na moją korzyść?

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Witam. Postawiłem w tym meczu typ na Algerie(-1) po kursie 3,25.
0:2 dla Algerii wszystko ładnie, pięknie, a tu karny w 95min dla Etiopii i gol na 1:2. Wkurzony, że kilka sekund dzieliło mnie od sukcesu, wchodzę na swojego bukmachera Doxxbet.com, a oni rozliczyli mi kupon poprawnie i aż do teraz nie zabrali mi kasy z konta ;) Według livesports.pl wynik to 1:2. Orientuje się ktoś, czy wynik oficjalny to 0:2 czy po prostu błąd buka na moją korzyść?
Oficjalny wynik 1:2 trzymaj pieniążki bo potem będziesz na ⛔ mają swój regulamin i potem będziesz musiał i tak oddać....

cinek7731 232

cinek7731

Użytkownik
&lt;P&gt;Przeczytaj ich regulamin. Być może zakład był na wynik do 90min bez doliczonego czasy gry.&lt;/P&gt;
he to nie o taki czas doliczony tam chodzi tylko o dogrywke raczej, inaczej to by komicznie wygladalo :razz:

sylar 87

sylar

Użytkownik
albo wypłacaj albo stawiaj zakład za stawkę(150)+wygraną na cokolwiek ???? bo jak się skapną to skorygują i zabiorą ;) ale jak postawisz zakład to go nie anulują do czasu rozstrzygnięcia ???? najwyżej co to dziabną Ci konto na -, ale olać to, będziesz do przodu jak wygrasz zakład a jak przegrasz to zapomnij o koncie i dziękuję ;)

S 3

stefan3124

Użytkownik
kiedyś za drobne w betsafe albo betsson rozliczył mi na swoją niekorzyść zakład
wypłaciłem to przez skilla, a potem miałem konto na minusie
już tam nie grałem

S 440

straszaksam

Użytkownik
Ja ostatnio miałem na bet365 minus, bo błędnie naliczyli gola w meczu Francji z Hiszpanią. Zakład mi rozliczyło, po chwili gola cofnęli.. wypłaciłem szybko pieniądze na Skrilla i po meczu oczywiście miałem minus na koncie.
Następnego dnia dostałem mail od beta, więc domyśliłem się, że chodzi o wyrównanie rachunku na koncie itd., a tu zaskoczyli mnie i wyzerowali mi stan konta w geście dobrej woli, jak sami napisali ;)
Aczkolwiek suma była niewielka, bo niecałe 200zł

mamed1916 247

mamed1916

Użytkownik
Tak samo mi policzyli na Unibet ???? . Kupon zmienili tylko na przegrany, ale wygranej nie zabrali ???? . Od razu po tym wypłaciłem pieniądze oczywiście, żeby nie mieli co zabrać ????

daavid5 671

daavid5

Użytkownik
mi kiedyś w William Hill błąd skorygowali po dobrych paru tygodniach. Chodziło o parę funtów - salto mi zmalało.

Do góry Bottom