kubarks
Użytkownik
Neil Robertson (AUS) - Anthony Hamilton (ENG) @ 1.25 bwin
Scott Donaldson (SCO) - Matthew Stevens (WAL) @ 1.36 bwin
Nigel Bond (ENG) - Barry Hawkins (ENG) @ 1.36 bwin
Ronnie O'Sullivan (ENG) - Mark Davis (ENG) @ 1.25 bwin
Mark Williams (WAL) - Sam Baird (ENG) @ 1.40 bwin
Moja rozpiska na jutrzejszą sesję poranną.
Po kolei.
Robertsona i O'Sullivana bez analizy pobieram. Mistrzowie Swiata, byly i obecny więc jesli nie przejdą obojętnie obok meczu powinno byc ????
Hawkins. Finalista z Crucible, z Bondem grał bodajże 2 lata temu i przegrał, ale od tego okresu zmieniło się wiele. Według mnie nie powinno byc żadnej sensacji poza urwaniem frejma przez Nigela. Barry stracił ledwo 4 frejmy grając z dwoma Wilsonami.
Mark Williams. I tu jest problem, czy doswiadczony zawodnik nie da plamy :?: 4:3 ze starym Dohertym swiadczy o tym ze nie był to łatwy mecz. Ken im starszy tym lepszy w takich turniejach jak PTC.
Stevens. Stracił 2 frejmy w meczu z Jamie Cope. Donaldson wygrał w piątek z Jamie'm Jonesem 4:3. Jestem przekonany że Matthew nie przejdzie obok meczu ????
Mecze od 9:00. Zapraszam do komentowania i pobierania kursów.
EDIT: Bałem się o Stevensa i jako jedyny z publikujących swoje typy w tym temacie wtopiłem.
Assi // nie jako jedyny, poza tym zdarza się, zapraszam do kolejnych typowań.
Scott Donaldson (SCO) - Matthew Stevens (WAL) @ 1.36 bwin
Nigel Bond (ENG) - Barry Hawkins (ENG) @ 1.36 bwin
Ronnie O'Sullivan (ENG) - Mark Davis (ENG) @ 1.25 bwin
Mark Williams (WAL) - Sam Baird (ENG) @ 1.40 bwin
Moja rozpiska na jutrzejszą sesję poranną.
Po kolei.
Robertsona i O'Sullivana bez analizy pobieram. Mistrzowie Swiata, byly i obecny więc jesli nie przejdą obojętnie obok meczu powinno byc ????
Hawkins. Finalista z Crucible, z Bondem grał bodajże 2 lata temu i przegrał, ale od tego okresu zmieniło się wiele. Według mnie nie powinno byc żadnej sensacji poza urwaniem frejma przez Nigela. Barry stracił ledwo 4 frejmy grając z dwoma Wilsonami.
Mark Williams. I tu jest problem, czy doswiadczony zawodnik nie da plamy :?: 4:3 ze starym Dohertym swiadczy o tym ze nie był to łatwy mecz. Ken im starszy tym lepszy w takich turniejach jak PTC.
Stevens. Stracił 2 frejmy w meczu z Jamie Cope. Donaldson wygrał w piątek z Jamie'm Jonesem 4:3. Jestem przekonany że Matthew nie przejdzie obok meczu ????
Mecze od 9:00. Zapraszam do komentowania i pobierania kursów.
EDIT: Bałem się o Stevensa i jako jedyny z publikujących swoje typy w tym temacie wtopiłem.
Assi // nie jako jedyny, poza tym zdarza się, zapraszam do kolejnych typowań.