(17:00)
G2 vs ASTRALIS
Typ: 2
Kurs: 2.20 (mapa 1)
Gram jedną mapę na podwojenie dlatego że G2 wczoraj grało dobrze, znam Astralis i ich tryb gry również statystyki wpływają na to że gram na nich bo to oni head to head definitywnie wygrywają. 5:11 > na korzyść Astralis. Myślę że będzie to wyrównany pojedynek.
UWAGA MECZ PRZESUNIĘTY DOKŁADA DATA NIEZNANA.
No i wisienka na torcie czyli legendarny pojedynek.
(19:00-22:00)
FNATIC vs VIRTUS.PRO VERY HOT
Typ : 2
Kurs: 2.20 (mapa 1) Cache
(12:16)
Kurs: 1.70 (mapa 2) Cobblestone
???? (16:7)
Łączny kurs na 0:2 > 3.75
Dodatkowy kurs (sts) -
1.80 handicap -2.5. W przypadku wygranej Fnatic 16:14 kupon wygrany.
Cóż za wieczór się szykuje niczym finał ligi mistrzów 2 najlepsze drużyny zmierzą się na 2 kontrowersyjnych mapach.
Wczoraj Polacy przegrali pojedynek z G2 na mapie Cache. Dobrze wiemy że Fnatic to jedna z najlepszych drużyn na tej mapie. Czy Polacy się zrehabilitują? (Kurs 1.52 na Fnatic na 1 mapę) Czy to jednak Fnatic wygra. Jedno jest pewne, będzie to świetne widowisko.
Polacy ograli Fnatic w finale w tym roku, Fnatic o tym pamieta, ale wczoraj nie mieli łatwego meczu z PENTA która nieźle się broniła. Warto dodać ze VP wyszło wczoraj z sytuacji nie do wyjścia bowiem przegrywali na 1 mapie z G2 12:3 do połowy, w drugiej połowie było już 13:3 i wygrali mapę na dogrywkę!
Świadczy to jedynie o formię VP, na Cache pokazali również dobry mecz lecz niestety szczęście uśmiechnęło się do G2.
Kolejnym argumentem na + dla VP to fakt że odpadli z finałów w Brazylii nie muszą jak Fnatic się przygotowywać przez co ten mecz może być idealną okazją by po raz kolejny zdominować Szwedzką formację. Gdyż najprawdopodobniej już teraz szykuje się do tych finałów. (Nie wątpliwie są faworytem i nie zabraknie ich w moich typach na finałach ???? )
Osobiście uważam ten mecz za toksyczny myślę że wygrana 0:2 dla VP jest bardzo możliwa, jeżeli nie będziemy grali jak wczoraj przez pierwsze 10 rund. Kurs przyjemny.
3 meczem który dzisiaj spróbujemy zagrać jest pojedynek
(21:00-23:00)
ENYVUS vs TEAM DIGNITAS HOT
Typ: 1
Kurs: 1.55 (mapa 1) Cobblestone
Kurs: 1.85 (mapa 2) Mirage
Łączny kurs na 2:0 > 2.90
KennyS ahh ten Kenny kreuje i niewątpliwe jest jednym z najlepszych zawodników którzy grają Snajperką.
Pokazał to niejednokrotnie i to zwłaszcza na mapie Cobblestone, formacja Enyvus jest bardzo dobrą drużyna na tej mapie. Dodam że Dignitas ostatnio słabo wypada, ostatnie 4 mecze to 4 porażki ( z VP i właśnie z Enyvus wczoraj)
Jeden dzień to definitywnie za mało by wyszkolić się i spróbować sprostać tak dobrej drużynie.
Head to head 19:6> dla Enyvus. Myślę że pokusić się można. ????
AKO Z CS GO!
A teraz bonus. Kupon AKO który gram za 5 zł
2X Virtus Pro ( dzisiejszy mecz z Fnatic)
2X Envyus ( dzisiejszy mecz z Dignitas)
Do tego dokładam Epicenter Moskwa na dzień 18.10.16
Virtus pro WIN (gramy z HELLRAISERS) (1.45) godzina : 10:00
Fnatic WIN ( gra z SK Gaming)
(5.50) do tego meczu jeszcze wrócimy ????
Ale łącząc te wszystkie mecze kurs który otrzymałem to
85.53
Gdzie za
5 zł z 12% podatkiem (sts) do wygrania jest
376 zł
Za 10 zł jest do wygrania 750 zł