>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Esport CS:GO Mama mówiła że gra nie da pieniędzy?

forfa 118

forfa

Użytkownik
Tylko CS, dla mnie Lol nie jest w ogóle ekscytujący, a mecze CS oglądam ???? oczywiście często z profitem w kieszeni! Za chwile nowe typy na dziś odświeżajcie strone ;]

forfa 118

forfa

Użytkownik
(19:00)
VIRTUSPRO vs ASTRALIS

Typ: 1
Kurs: 1.85 (mapa 1) ✅

Gram jedną mapę, dlatego że Astralis to bardzo dobra drużyna, Virtusi na ostanie 5 meczy przegrali z nimi aż 4 razy, ale dumnie stoje za Polakami dlatego że ostatnie ich spotkanie wygrali 2:0 i wczoraj dostali nieźle po 4 literach, a jak wiemy VP budzi się często jak brakuje punktów których im brakuje i dziś będą chcieli zdobyć pełną pule.

(21:20)
HEROIC vs DIGNITAS
Kurs: 2.10 (mapa 1)
Kurs: 2.10 (mapa 2)

Dignitas ma słaby ciężki okres, przegrywają wszystko, nic nie wskazuje by Heroic po wspaniałych występach na DH i ostatnich zwycięstwach na ESL przegrali dzisiaj z właśnie z nimi, mecz może wydawać się wyrównany ale wierze że to Heroic wyjdzie z tego pojedynku zwycięsko.

To na tyle udanego E i normalno Sportowego wieczoru!

Otrzymane punkty reputacji: +2
forfa 118

forfa

Użytkownik
CO ZA MECZ VIRTUSÓW !!!! 14:16 MASAKRA PO 1 POLOWIE VIRTUSI WYGRYWALI 3:12, A CHWILE PO PRZERWIE JUŻ PRZEGRYWALI 13:12 TO JEST PIĘKNO CS KTO OGLĄDAŁ!
MAPA NUKE NIESTETY TO MAPA CT! Ale jest VIRTUS.PRO Wygrało 14:16 !

Kto oglądał z kuponem w ręku? ???? (albo w laptopie)

forfa 118

forfa

Użytkownik
(19:00)
VIRTUSPRO vs ASTRALIS
Kurs: 1.85 (mapa 1) ✅ 16:14
(21:20)
HEROIC vs DIGNITAS
Kurs: 2.10 (mapa 1) ⛔ 12:16
Kurs: 2.10 (mapa 2) ⛔ 3:16
Kto by się spodziewał jak na pierwszej mapie jeszcze Heroic pograło starało się to w drugiej konkretnie odpuścili mecz, Dignitas pokazało klasę.

forfa 118

forfa

Użytkownik
Witam ponownie na dziś 2 MEGA mecze z MEGA kursem.
U sts można połączyć ;]
(21:20-23:00)
VIRTUS.PRO vs MOUSESPORTS
Mapa 1 : mirage kurs: 1.67
Mapa 2 : cobblestone kurs: 1.67
Łaczny kurs na 2:0 : około 3.20
Kolejny raz gram 2:0 dla Virtusów po wygraniu 1:2 z SK jestem przekonany że ich forma jest odpowiednia.
Nie ma co gadać pewna wygrana!
Kolejnym meczem moi faworyci do finału z VP czyli Fnatic.
FNATIC vs NIP
Mapa 1: Dust 2 Kurs: 2.20
Mapa 2: Cache Kurs: 2.25
Łączny kurs na 2:0 : około 5
Co jak co ale dla mnie można to grać za miliony przynajmniej drugą mapę, na Cache&#39;u Fnatic to dla mnie najlepsza drużyna wraz z VP mają świetne miejscówki granaty i praktycznie zawsze tą mape wygrywają. Kto się boi grac 2:0 bo na Dust roznie bywa, to Cache brać grać dokładać bo wejdzie!
Ja obstawiłem :
win 2:0 Fnatic win 2:0 VP - co dało kurs prawie 13.50. Za 10 zł do wygrania 120 z podatkiem. Na BaH jeżeli można łączyć około 140 zł
Na czyste Fnatic 2:0 do wygrania 60 zł za 10
A na czyste VP około 30 zł za 10
Za 100 zł do wygrania 1.200 zł ale dla kozaków! ????

forfa 118

forfa

Użytkownik
VIRTUS.PRO vs MOUSESPORTS
Mapa 1 : mirage kurs: 1.67 ⛔ 8:16
Mapa 2 : cobblestone kurs: 1.67 ✅ ( 28 ;25)
Łaczny kurs na 2:0 : około 3.20 ⛔
FNATIC vs NIP
Mapa 1: Dust 2 Kurs: 2.20 ✅ 16:14
Mapa 2: Cache Kurs: 2.25 ✅ 16:9
Łączny kurs na 2:0 : około 5 ✅
Co za mecze prosze państwa. VP po SK G. są najwyraźniej jeszcze trochę zmęczeni w końcu podróże hotele loty. Przegrali pierwsza mapę dosyć łatwymi błędami. Pasha chyba nie otrzeźwiał po imprezie która na pewno mieli VP po takim zwycięstwie nad SK.
Druga mapa to istny pogrom co się działo, Myszki miały 15:10 kiedy VP nagle zrobiło niesamowity Comeback i wyrównało spotkanie na dogrywkę.
Mało tego Myszki w dogrywce zawsze wychodziły na prowadzenie a VP goniło wynik, dramaturgia tego spotkania zeszła do tego stopnia że Myszki miały 3 kolejne matchpointy ale VP starannie się broniło i za 5 czy 6 dogrywką VP ZWYCIĘŻYŁO.
Oglądanie tego meczu skusiło mnie na zakup bluzy VP za 249 zł bo to co oni zrobili na drugiej mapie czapki włosy i łupież z głów jak zagrało VP te ostatnie rundy.
Co do Fnatic mieli problemy na duście, NIP wyrównał mecz na 10:10 po czym walka toczyła się co rundę na przemian, było po 13:13 i Fnatic ugrało to na 14:15 i wygrało decydująca runde.

Fnatic do tej pory a ni razu mnie nie zawiodło pod względem analizy.
I oby było też tak dziś, za chwile nowy kupon. Kto skorzystał ✅✅✅ w górę ????

forfa 118

forfa

Użytkownik
(19:00-22:00)
FNATIC vs ENYVUS
Mapa 1 : Cobblestone Kurs: 1.80 ⛔ 14:16
Mapa 2 : Dust 2 Kurs: 1.60 ✅ 16:8
Łączny kurs na 2:0 &gt; 2.90 ⛔

Cóż nie ma co mówić ze Fnatic jest w formie, ale nie można zaprzeczyć że Envyus też ostatnie 5 spotkań tej drużyny to same zwycięstwa, ale head to head to Fnatic wygrywa 21 do 11, nie musze wspominać jak dobrze Fnatic gra na Cobblu i dziwie się że kurs na Cbl jest wyższy niż na Duście na którym mieli wczoraj tak wielkie problemy z NIP.
Cóż taka zaleta ze buk jeszcze nie ogarnia i nie wie co sie dzieje w tym sporcie dzięki czemu można korzystać.
Myśle że 1 mapa na 100% do ugrania w drugiej mogą być problemy.
Solidarnie jako że dla mnie Fnatic to drużyna solidna i warta uwagi oraz kibicuje jej jako drugiej po VP stawiam 10 zł na kursie 2.90. Czyli gram 2x win Fnatic.

Dla bojących się mapa 1 - 1.80 kurs też bajka, może nie jest to 2.20 jak wczoraj, ale prawdopodobieństwo spore.
Do zobaczenia na Twitchu!

forfa 118

forfa

Użytkownik
Ja z wczorajszych typów zagrałem 2x win VP i 2x Fantic - dosyć grubo i niestety VP zawiodło ale reputa leci ????

Cóż popełniłem jeden statyczny błąd i zapomniałem o fakcie że VP grało parę dni temu na żywo na scenie i są zmęczeni bo jednak granie 5 h pod presją że sie przegrywa 1 mapę i jeden błąd to przegrana. No i odbiło się to na meczu, no ale nie zawsze jak to mówiąc i pokazują ostatnie wyniki Barca i Real wygrywa ????
Uważam że Fnatic jest bardziej opcjonalne kursowo i grają naprawdę dobrze!

Powodzenia i na przyszłość polecam tez zagranie z błędem jeżeli jest coś niepewnego obiecuje sobie dodawać te info następnym razem.

forfa 118

forfa

Użytkownik
FNATIC vs ENYVUS
Mapa 1 : Cobblestone Kurs: 1.80
Mapa 2 : Dust 2 Kurs: 1.60
Łączny kurs na 2:0 &gt; 2.90

Cóż nie ma co mówić ze Fnatic jest w formie, ale nie można zaprzeczyć że Envyus też ostatnie 5 spotkań tej drużyny to same zwycięstwa, ale head to head to Fnatic wygrywa 21 do 11, nie musze wspominać jak dobrze Fnatic gra na Cobblu i dziwie się że kurs na Cbl jest wyższy niż na Duście na którym mieli wczoraj tak wielkie problemy z NIP.
Cóż taka zaleta ze buk jeszcze nie ogarnia i nie wie co sie dzieje w tym sporcie dzięki czemu można korzystać.
Myśle że 1 mapa na 100% do ugrania w drugiej mogą być problemy.
Solidarnie jako że dla mnie Fnatic to drużyna solidna i warta uwagi oraz kibicuje jej jako drugiej po VP stawiam 10 zł na kursie 2.90. Czyli gram 2x win Fnatic.

Dla bojących się mapa 1 - 1.80 kurs też bajka, może nie jest to 2.20 jak wczoraj, ale prawdopodobieństwo spore.
Do zobaczenia na Twitchu!
Jeszcze raz dzisiejszy typ, powodzenia!

forfa 118

forfa

Użytkownik
Fnatic przegrywa runde meczową i DV wygrywa 14:16 . . . . A przegrali runde meczową na full&#39;u vs ECO.

(Full - pełny ekwipunek karabiny snajperki
(ECO - tylko pistolety

Cóż nie powiem że grali źle bo grali dobrze dali się zaskoczyć w tej ostatniej rundzie, fatalny start Twista który pierwsze 10 rund nie zabił nikogo, potem fatalna runda na 11:14 która powinna być na 12:13 starcie 1 vs 1 przegrywa Fnatic i runda przedmeczowa wędruje do DV. Jednak Fnatic wywalczyło 3 rundy i doprowadziło do stanu 14:15. Lecz to DV wygrywa. Szkoda kupon nie wygrany, a Fnatic upokorzone.

Czekamy na 2 mecz na Dust 2.

forfa 118

forfa

Użytkownik
FNATIC vs ENYVUS
Mapa 1 : Cobblestone Kurs: 1.80 ⛔ 14:16
Mapa 2 : Dust 2 Kurs: 1.60 ✅ 16:8
Łączny kurs na 2:0 &gt; 2.90 ⛔
Naprawde dobry pokaz zaserwował Fnatic, zarówno na 1 mapie jak i na 2.
W pierwszej mapie Fnatic sie pogubiło co wykorzystał przeciwnik i brakło właśnie tej jednej rundy. Fnatic miało aż 4 100% sytuacje wygrania rundy które przegrali. Dopiero pod koniec odrobili stratę, ale jak to mówią &#39;&#39;to się zemści&#39;&#39; no i się zemściły niewykorzystane okazje na pewną rundę.
Przykładowa runda : 3 fnatic vs 1 i wygrywa Envyus.
Myślałem ogólnie odwrotnie bo Fnatic zawsze było dobre na Cbl. Ale okazało się że dziś na Duście im poszło i wygrali. Szkoda tej rundy bo gdyby doszło do dogrywki czuje że Fnatic by wygrało.
Mam nadzieję że wiele nie przegraliście! Widzimy się już niedługo ????

forfa 118

forfa

Użytkownik
Dzień dobry!
VIRTUS.PRO vs TEAM DIGNITAS
Mapa 1 : cobblestone kurs: 1.75 ✅ (16;5)
Mapa 2 : cobblestone kurs: 1.85 ✅ (6:16)
Łaczny kurs na 2:0 : około 3.20 ✅
Virtus Pro!
Grają dzisiaj kolejny swój mecz w ramach ligi ECS, czego możemy się spodziewać?
Świetnego pojedynku wyrównanego i naprawdę niesamowitej dawki emocji.
Polacy mieli sporo czasu na trening i przygotowania do tego meczu, pamietają również że to Dignitas ich ostatnio ograło 0:2! Virtusi nie są chłopcami do bicia i na pewno pokażą dzisiaj klasę i będą chcieli się odegrać. Jak to kiedyś mówił nie zawsze się wygrywa i myślę że na tym meczu ta passa TD zostanie przełamana i to podwójnie na 2:0 ????

forfa 118

forfa

Użytkownik
Łatwy mecz łatwy hajs kurs 3.20 kto skorzystał brawo Ty!
Virtusi forma kozak mecz łatwy Dignitas problemy z tyłami słabe zgranie i oto rezultat że nie dobili nawet 10 rund.
VIRTUS.PRO vs TEAM DIGNITAS
Mapa 1 : cobblestone kurs: 1.75 ✅ (16;5)
Mapa 2 : cobblestone kurs: 1.85 ✅ (6:16)
Łaczny kurs na 2:0 : około 3.20 ✅

forfa 118

forfa

Użytkownik
(17:00)
G2 vs ASTRALIS
Typ: 2
Kurs: 2.20 (mapa 1)

Gram jedną mapę na podwojenie dlatego że G2 wczoraj grało dobrze, znam Astralis i ich tryb gry również statystyki wpływają na to że gram na nich bo to oni head to head definitywnie wygrywają. 5:11 &gt; na korzyść Astralis. Myślę że będzie to wyrównany pojedynek.

UWAGA MECZ PRZESUNIĘTY DOKŁADA DATA NIEZNANA.

No i wisienka na torcie czyli legendarny pojedynek.

FNATIC vs VIRTUS.PRO VERY HOT
Typ : 2
Kurs: 2.20 (mapa 1) Cache ✅ (12:16)
Kurs: 1.70 (mapa 2) Cobblestone ⛔???? (16:7)
Łączny kurs na 0:2 &gt; 3.75 ⛔

Dodatkowy kurs (sts) - 1.80 handicap -2.5. W przypadku wygranej Fnatic 16:14 kupon wygrany. ✅

Cóż za wieczór się szykuje niczym finał ligi mistrzów 2 najlepsze drużyny zmierzą się na 2 kontrowersyjnych mapach.
Wczoraj Polacy przegrali pojedynek z G2 na mapie Cache. Dobrze wiemy że Fnatic to jedna z najlepszych drużyn na tej mapie. Czy Polacy się zrehabilitują? (Kurs 1.52 na Fnatic na 1 mapę) Czy to jednak Fnatic wygra. Jedno jest pewne, będzie to świetne widowisko.

Polacy ograli Fnatic w finale w tym roku, Fnatic o tym pamieta, ale wczoraj nie mieli łatwego meczu z PENTA która nieźle się broniła. Warto dodać ze VP wyszło wczoraj z sytuacji nie do wyjścia bowiem przegrywali na 1 mapie z G2 12:3 do połowy, w drugiej połowie było już 13:3 i wygrali mapę na dogrywkę!
Świadczy to jedynie o formię VP, na Cache pokazali również dobry mecz lecz niestety szczęście uśmiechnęło się do G2.

Kolejnym argumentem na + dla VP to fakt że odpadli z finałów w Brazylii nie muszą jak Fnatic się przygotowywać przez co ten mecz może być idealną okazją by po raz kolejny zdominować Szwedzką formację. Gdyż najprawdopodobniej już teraz szykuje się do tych finałów. (Nie wątpliwie są faworytem i nie zabraknie ich w moich typach na finałach ???? )

Osobiście uważam ten mecz za toksyczny myślę że wygrana 0:2 dla VP jest bardzo możliwa, jeżeli nie będziemy grali jak wczoraj przez pierwsze 10 rund. Kurs przyjemny.

3 meczem który dzisiaj spróbujemy zagrać jest pojedynek

(21:00-23:00)
ENYVUS vs TEAM DIGNITAS HOT
Kurs: 1.55 (mapa 1) Cobblestone
Kurs: 1.85 (mapa 2) Mirage
Łączny kurs na 2:0 &gt; 2.90

KennyS ahh ten Kenny kreuje i niewątpliwe jest jednym z najlepszych zawodników którzy grają Snajperką.

Pokazał to niejednokrotnie i to zwłaszcza na mapie Cobblestone, formacja Enyvus jest bardzo dobrą drużyna na tej mapie. Dodam że Dignitas ostatnio słabo wypada, ostatnie 4 mecze to 4 porażki ( z VP i właśnie z Enyvus wczoraj)
Jeden dzień to definitywnie za mało by wyszkolić się i spróbować sprostać tak dobrej drużynie.
Head to head 19:6&gt; dla Enyvus. Myślę że pokusić się można. ????

AKO Z CS GO!​

A teraz bonus. Kupon AKO który gram za 5 zł
2X Virtus Pro ( dzisiejszy mecz z Fnatic)
2X Envyus ( dzisiejszy mecz z Dignitas)
Do tego dokładam Epicenter Moskwa na dzień 18.10.16
Virtus pro WIN (gramy z HELLRAISERS) (1.45) godzina : 10:00
Fnatic WIN ( gra z SK Gaming) (5.50) do tego meczu jeszcze wrócimy ????

Ale łącząc te wszystkie mecze kurs który otrzymałem to 85.53
Gdzie za 5 zł z 12% podatkiem (sts) do wygrania jest 376 zł

Za 10 zł jest do wygrania 750 zł

Otrzymane punkty reputacji: +3
Do góry Bottom