>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Escabar handluje

Status
Zamknięty.
escabar 24

escabar

Użytkownik
Dzisiejszy dzień, ze względu na Wimbledon.. kilka meczów zawieszonych z powodu deszczu także przychód koło 170 funtów. Zapewne będą rozliczone jutro.

Otrzymane punkty reputacji: +12
escabar 24

escabar

Użytkownik
standardowo między 300-600f. obecnie 450f.
ktoś pytał jak przy 400f można ja 2-5 tickach tyle zarobić, - lay niski kurs. ;)

escabar 24

escabar

Użytkownik
Denerwują mnie głupoty jakie ludzie wypisują, że czegoś się nie da, jeżeli piszę że tak jest to chyba idzie.
Dziś 140f zysku,
a poniżej zrzut z handlu na 10 minut przed meczem - stawka jaka była obracana - 100f.
Także na 100f +6f w 10 minut.. (i niech nikt nie pisze że 40f na kilka h przed meczem nie idzie zrobić, bo go wyśmieję... )

asashoriu 90

asashoriu

Użytkownik
Bardzo fajnie,że prowadzisz tego bloga tylko nie rozumiem po co? Wygląda to tak jakbyś chciał udowodnić niedowiarkom,że jednak się da. Szkoda nerwów, to jest forum bukmacherskie i ciągle będziesz się stykał z niedowierzaniem i głupimi pytaniami. Napisałbym priv, ale masz zablokowaną tą możliwość kontaktu dlatego zapytam tutaj.
Nie szkoda Ci czasu? Też się tym zajmuje od kilku lat i próbowałem namawiać ludzi do odpuszczenia bukmacherki, jednak stwierdziłem,że to nie ma sensu, ludzie są za bardzo zakorzenieni w swoich przekonaniach i przyzwyczajeniach,do tego dochodzi również bardzo często młody wiek a to nie pomaga w tradingu...tu potrzebna jest cierpliwość,konsekwencja i dyscypilna ... ale sam wiesz jak jest ????
Pozdrawiam serdecznie i życzę samych greenów.

escabar 24

escabar

Użytkownik
Dzięki, masz rację, jest ciężko kogoś wyciągnąć z bukmacherki. Ja się starałem pokazać że idzie przyzwoicie zarobić, nic nie robiąc. Teraz to jest moja pasja, wszędzie widzę kursy i wykresy. Chciałem zarazić tym innych, ale jak widać się nie da, a na proste pytania które można znaleźć odpowiedź w google trzeba odpowiadać tutaj ze 100 razy.

Jeśli chodzi o forum to zawdzięczam mu dużo dobrego, bo za gówniarza był to mój drugi dom. Tutaj mnie pamiętacie jako najlepszego w baseballu, tutaj wygrywałem pojedynki z najlepszymi, sam się dziwię że byłem aż tak dobry.. ale to mi nie wystarczało, brak kontroli nad pieniędzmi u bukmachera sprawił że szukałem alternatywy, znalazłem giełdę, z której w każdej chwili meczu możesz wyjść ze swoimi pieniędzmi. Totalna kontrola środków.
Życzę wszystkiego dobrego ! Gamblerom trafnych typów, traderom pomyślnych ruchów kursów.
Aloha !

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom