>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

EREDIVISIE 1 Kolejka (29-31sierpnia)

Status
Zamknięty.
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik

29 sierpnia

[20:45] Vittese-Groningen 2,35 3,25 2,65

30 sierpnia

[18:45] Willem II -Ajax 4,75 3,65 1,60
[19:45] NEC Nijmegen- de Graafschaap 1,70 3,45 4,25
[19:45]Roda- Twente 2,25 3,20 2,80
[20:45] Utrecht-PSV Eindhoven 3,60 3,40 1,85

31 sierpnia

[14:30] Volendam- Heerenveen 3,15 3,25 2,05
[14:30] Heracles-Feyenoord 3,80 3,40 1,80
[14:30] Sparta Roterdam-ADO Den Haag 1,90 3,30 3,55
[16:30] Alkmaar-NAC Breda 1,75 3,50 3,90

Zapraszam do dyskusji na zbliżające się mecze ????

cerber 2

cerber

Użytkownik
Willem II -Ajax

Ajax wzmocnił skład na ten sezon. Przyszedł również jak wiadomo nowy, doświadczony trener i tego chyba najbardziej brakowało Ajaxowi w zeszłym sezonie. Joden w tym nadchodzącym sezonie mają walczyc w LM o wysokie miejsca, bo takie są oczekiwania. Willem to drużyna, która ledwo uchroniła sie przed spadkiem w poprzenich rozgrywkach. Zobaczymy co bedzie z Huntelaarem, bo jeżeli zostanie (co jednak mało prawdopodobne) to będzie tworzyc b. dobrza pare z
Sulejmanim. Jeżeli odejdzie to Joden i tak mają go kim zastapic. Kurs 1.6 myśle, że jak na ten mecz jest bardzo dobry i warto po nim grac. W tym sezonie Ajax bedzie sie liczyc i można konsekwentnie na niego grac.
Typ: Ajax

nowak 0

nowak

Użytkownik
Vitesse Arnheim - FC Groningen

Czas zacząc pierwszą kolejke Eredivisie. Sezon rozpocznie mecz Vitesse z Groningen. Vitesse poprzedni sezon zakonczyło na 11 pozycji. W okresie letnim klub opusciło trzech najlepszych zawodników, ale do klubu sciągnięto takze kilku ciekawych graczy jak chociazby Jenner, Molhoek, Van der Struijk, Schreuder. Jednak w sparingach przedsezonowych zespoł nie zachwycał - nie wygrał powaznego spotkania, pokonał jedynie druzyne amatorów. W jutrzejszym spotkaniu nie zagra 5 zawodników poniewaz mają kontuzje a dwóch z nich musi pauzowac za kartki z poprzedniego sezonu. Warto dodac ze Vitesse ma teraz nowego szkoleniowca. Gronigen poprzedni sezon zakonczył na 7 pozcyji. W okienku transferowym z klubu odszedł tylko Kruiswijk, natomiast pozyskano wartosciowych piłkarzy takich jak Garcia, Ajilore, Granqvist. Sponsor Groningen zainwestował troszke pieniedzy w transfery i to był dobr krok - wydaje mi sie ze nizej niz 6 miejsce w tabeli Groningen nie zejdzie. Groningen napewno jest teraz silniejszym zespołem niz w tamtym sezonem i w spotkaniu z Vitesse mimo ze grają na wyjezdzie są według mnie faworytami i powinni udowodnic to na boisku. Od ostatniego zwyciestwa Groningen na stadionie Vitesse mineło juz troche czasu bo az 4 lata - czas powtórzyc ten sukces. Jako ze jest to pierwsza kolejka grubych pieniedzy nie ma co stawiac, jednak pewnym typem wydaje sie w tym meczu takze Over 2,5 gola.

Moje propozycje:

Vitesse - Groningen - 2 - 2,68 - 5/10 ✅
Vitesse - Groningen - X2 - 1,46 - 8/10 ✅
Vitesse - Groningen - Over 2,5 - 1,60 - 6/10 ✅

fabregas 498

fabregas

Forum VIP
Willem Tilburg - Ajax , Typ: 2⛔⛔⛔ (1.53 Bet365)
Moim zdaniem znakomity kurs na Ajax. Ajax wydaje się jeszcze mocniejszy w tym sezonie i taki przeciętniak jak Willem nie powinien sprawić im problemów. Jak zwykle bardzo solidnie wygląda linia ataku, z Huntelarem, Suarezem i Cvitanichem. Zresztą tacy zawodnicy jak Brazylijczyk Leonardo czy pozyskani Aissati i Sulejmani potrafią strzelać bramki co udowodnili w ubiegłym sezonie. Nie zdziwię się jeśli spotkanie zakończy się hokejowym wynikiem. Joden dobrze radzą sobie w konfrontacji z Willemem i nierzadko padają wyniki overowe. Ajax już tęskni za Mistrzostwem i grą w LM dlatego ściągnięto do Amsterdamu van Bastena, który ma być tym, który wyprowadzi drużyny z tej czarnej serii porażek. Dlatego nie wierze, aby Joden mogli przegrać swoje pierwsze sezonowe spotkanie.
Pamiętam, że rok temu grałem progresją na, to, że Suarez strzeli bramkę. Wybrałem Suareza bo kursy są nieco wyższe niż np na Huntelara. W tym sezonie Ajax znowu pewnie nastrzela mnóstwo bramek dlatego warto wybrać jakiegoś zawodnika (np właśnie Suareza) i konsekwentnie stawiać na niego. ;-)

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS
⚽Willem II – Ajax Amsterdam
Typ: 2
Kurs : 1,60 ⛔⛔WYNIK 2:1⛔⛔

Poczatek rywalizacji w Eredivisie I faworyt do tytułu Ajax wyjeżdza to Tillburga na mecz z tamtejszym Willem II. Zdecydowanym faworytem w tym meczu jest zespoł gości który wkońcu zamierza zdetronizowac PSV w tym sezonie i najlepiej by było jakby sezon zaczeli od zwycięstwa. Wielkie transfery do klubu, zatrzymanie w kadrze Huntelaara, czyli najlepszego strzelca. Zespół Willem w poprzednim sezonie był jednym z gorzej spisujących się drużyn na własnym stadionie. Gospodarze są wyjątkowo klubem który „leży” Ajaxowi bo warto zwrócic uwagę ze w ostatnich sześciu bezpośrednich meczach z których trzy były rozegrane w Tilburgu Ajax odniósł same zwycięstwa! W sobotnim meczu w szeregach gości nie zagrają Gabri, Robbert Schilder, Jan-Arie van der Heijden, Kennedy Bakircioglu oraz Mitchell Donald. W zespole miejscowych z powodu urazów nie zagrają Niels Vorthoren i Angelo Martha, natomiast Jose Valencia problemy zdrowotne ma już za sobą, ale tym razem jeszcze nie zagra, bo nie wrócił do pełni kondycji. Może i kontuzje w składzie Ajaxu są liczne, ale w poprzednim sezonie to samo miało miejsce. Jednak zawodnicy kontuzjowani może poza Bakircioglu nie odgrywają żadnej znaczącej roli w zespole van Bastena. Ajax powinien potwierdzic dzisiaj aspiracje mistrzowskie i zaaplikowac kilka goli gospodarzom ;) Dobry początek dla Joden będize jak najbardziej wskazany aby już na początku pokazac rywalom że w tym roku należy upatrywac w nich mistrza;) Początek meczu o 18:45.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Willem II Tilburg - Ajax Amsterdam
typ: Ajax/Ajax
kurs: 2.25
stawka: 8/10
Expekt
typ: Handicap na gole Goście(-1)
kurs: 2.45
stawka: 6/10
Expekt

Jestem pod wrażeniem gry PSV i to mnie ostatecznie przekonało, że dziś liga holenderska da zarobić :smile:

1 kolejka - Ajax przyjeżdża do Tilburga - mam nadzieję po pewne 3 punkty.
Historia spotkań:
Tak w skrócie - przez ostatnie 15 lat padł tylko jeden remis... a tylko 4 razy wygrało Willem.
Ostatnie 2 lata to 6 zwycięstw amsterdamczyków (w 4 wygrali 2 bramkami!) i co najważniejsze za każdym razem prowadzili po 1 połowie!
Już samo to powinno wystarczyć...
Inna sprawa, że grają swój mecz dużo później niż PSV. PSV, które w 60 minucie meczu prowadzi 4-0 a pewnie nie skończyli jeszcze strzelania. Wątpię aby Marco van Basten pozwolił swoim piłkarzom na stracenie dystansu do najgroźniejszego rywala do mistrzostwa już w pierwszym meczu. Sądzę, że szykuje się pogrom Willem ale nie jestem w 100% pewien skuteczności Ajaxu w tym meczu więc prócz handicapu wybrałem typ na prowadzenie już po pierwszej połowie aż do ostatniego gwizdka.
Szkoda, że Ajax nie pokazał dobrej gry przed sezonem (przegrał np. z Realem Murcia)
Transfery:
Ajax:
Przyszli
Darío Cvitanich (Banfield)
Kenneth Vermeer (Willem II Tilburg - powrót z wyp.)
Miralem Sulejmani (SC Heerenveen)
Ismail Aissati (PSV Eindhoven)
Oleguer Presas (FC Barcelona)
Evander Sno (Celtic Glasgow)
Odeszli:
Erik Heijblok (De Graafschap)
Johnny Heitinga (Atletico Madryt)
Sammy Kufour (FK Khimki)
Jurgen Colin (Sporting Gijon)
Edgar Davids (?)
Ismael Urzaiz (?)

Willem II:
TRANSFERY
Przyszli:
Paul Quasten (FC Volendam)
Boy Deul (FC Volendam)
Ibad Muhamadu (FC Dordrecht)
Danny Schenkel (Sparta Rotterdam)
Ariën Pietersma (RBC Roosendaal)
Rens van Eijden (PSV Eindhoven - wyp.)
Odeszli:
Kevin Bobson (FC Red Bull Salzburg)
Kenneth Vermeer (Ajax Amsterdam)
Thomas Bælum (Silbeborg IF)
Cristiano (Adelaide United)
Delano Hill (Al-Wakrah)
Frank van der Struijk (Vitesse Arnhem)
Rydell Poepon (Sparta Rotterdam)
Darl Douglas (Heracles Almelo)

Jeśli chodzi o zmiany kadrowe to dużo lepiej wypada Ajax. Skład Willem wygląda na słabszy niż rok temu i tylko Danny Schenkel może być uznany za wzmocnienie. Ajax z koei wymienił starszych i wysłużonych zawodników na liczące się już postaci świecie futbolu. Te miliony wydane w tym okienku pokazują, że Ajax już nie chce być 2 w lidze i w tym seoznie ma zamiar po 4 latach wrócić na tron.

Spodziewam się wielu bramek w meczu, zdecydowanych ataków Ajaxu już od pierwszych minut i prowadzenia co najmniej od 44 minuty :smile:

buzero 59

buzero

Użytkownik
a czemu nikt nie pisze o typie
NEC - De Graafschap
NEC 1 1,65

dla mnie ty patrzac na ostatni sezon bardzo pewny.....
macie moze jakies info o skladach i transferach w tych druzynach.... bo powiem szczeze ze holandia dla mnie to liga troche obca....

gutek84 93

gutek84

Forum VIP
Heracles Almelo- Feyenoord Rotterdam 1 3,80
Buk: Expekt

Dosyć ryzykowny singiel, ale moim zdaniem po takim kursie warty zagrania, dlaczego? Przede wszystkim dlatego że Feyenoord wyjdzie na ten mecz bardzo osłabiony brakiem 7 podstawowych zawodników do składu prawdopodobnie powrócą już Jon Dahl Tomasson, Jonathan de Guzman oraz Leroy Fer, jednak będzie to ich pierwszy mecz po kontuzjach nie wiadomo więc czy beda w stanie wiele pomóc dzisiaj swojej drużynie. Istotnym faktem dla tego spotkania jest historia meczy pomiędzy tymi zespołami: co prawda Feyenoord zazwyczaj wysoko ogrywał dzisiejszych gospodarzy na swoim boisku, ale 2 ostatnie konfrontacje na Polman Stadion skończyły się remisem 3-3 oraz zwycięstwem Heraclesa 4-1. Mój typ na ten mecz to 2-1 dla gospodarzy.

stefans@ 0

stefans@

Użytkownik
[14:30] Heracles-Feyenoord 3,80 3,40 1,80 1 ! ✅✅✅✅

Wczoraj pewnie weszło granie na PSV i NEC , z dzisiejszej oferty wybrałem mecz Heraclesu z Feyenordem. Pierwsza kolejka to zawsze sytuacja gdzie w lidze padają niespodzianki , wczoraj pokazała to ekipa z Willem II .. dlatego dzis mysle ze padnie nastepna niespodzianka i Heracles pokona faworyzowany Feyenord. Dzis goście przyjada w mocno osłabionym składzie , zagrają bez Nicky&#39;ego Hofsa, Roya Makaaya, Rona Vlaara oraz Karima El Ahmadiego , niepewni gry są Theo Lucius, Kevin Hofland, Andwelé Slory i Kermit Erasmus , jest to naprawde duże osłabienie , jeżeli chodzi o gospodarzy to nie ma osłabień. Ostatnie spotkanie tych drużyn to remis 3;3 ale chyba każdy pamięta mecz rozegrany rok temu gdzie Heracles pewnie wygrał z Feyenordem 4;1. Kurs na gości duży dlatego można singla zagrać ???? :jezora:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom