>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

English Premier League

l-nino 324

l-nino

Użytkownik
Ja zamieszczam wszystko co gram przede wszystkim dla swoich statystyk a wczoraj nie miałem internetu i nie mogłem podać tego typu.Gdy w tamtym sezonie miałem taką sytuacje tylko kupon był przegrany to nawet nikt na ten temat nie wspomniał.dziś nie mam czasu ale jutro zamieszczę skan kuponu żeby niedowiarki uwierzyły.

S 0

sharky18

Użytkownik
Nie o to chodzi ze niedowiarki tylko jak ktos gra z Toba tak jak ja to chcialbym widziec realne rezultaty. To tak jak ja bym sie pochwalil ze zagralem sobie wczoraj porazke barcy z kursem 34 i w temacie zarobek dzieki temu jednemu meczowi na poziomie kilku miesiecy ???? Typu na Watford oczywiscie gratuluje

l-nino 324

l-nino

Użytkownik
Nie o to chodzi ze niedowiarki tylko jak ktos gra z Toba tak jak ja to chcialbym widziec realne rezultaty. To tak jak ja bym sie pochwalil ze zagralem sobie wczoraj porazke barcy z kursem 34 i w temacie zarobek dzieki temu jednemu meczowi na poziomie kilku miesiecy ???? Typu na Watford oczywiscie gratuluje
Jak juz pisałem ja przedwszystkim podaje te typy dla własnych statystyk
a jak ktoś skorzysta mojego typu to fajnie.Ty możesz się pochwalić ze zagrałeś na porażkę Barcy a ja mogę to udokumentować ze zagrałem na zwycięstwo Watfordu i jutro wieczorem to zrobię

Otrzymane punkty reputacji: +5
Do góry Bottom