>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

English Premier League

K 15

kamzak1910

Użytkownik
Cześć. Tez typuje Premier League i Championship. Widzę ze ostro pod prąd jedziesz z tymi typami tzn cały czas konsekwentnie grasz na wpadki faworytów ???? Gram podobnie tylko zazwyczaj daje jakieś handicapy żeby mieć kurs ok 2. Az chyba sam spróbuje grac w podobny sposób. Powodzenia ????

Otrzymane punkty reputacji: +10
l-nino 324

l-nino

Użytkownik
Cześć. Tez typuje Premier League i Championship. Widzę ze ostro pod prąd jedziesz z tymi typami tzn cały czas konsekwentnie grasz na wpadki faworytów ???? Gram podobnie tylko zazwyczaj daje jakieś handicapy żeby mieć kurs ok 2. Az chyba sam spróbuje grac w podobny sposób. Powodzenia ????
Witam nie zawsze gram na wpadki faworytów.Przeprowadzam własną analizę(czasami wielogodzinna)i jak w analizach wychodzi mi np.ze wynik zakręci sie koło remisu a na jedną z drużyn jest kurs 5,00 to wtedy grzechem było by nie zagrać takiego spotkania i złota moja zasada gram tylko i wyłącznie single.życzę powodzenia i wysokich wygranych

Otrzymane punkty reputacji: +1
l-nino 324

l-nino

Użytkownik
To był ostatni mój typ w tym miesiącu dziś albo jutro zrobię podliczenie marca ale będzie ładny ✅ :grin::grin::grin:

Otrzymane punkty reputacji: +2
Do góry Bottom