Spoko bede podawał typy dalej.Dzis zrobię podsumowanie ostatnich dwunastu miesięcy:grin:mega, proszę Cię nie przestawaj ???? pozdro
Witam ciężko doradzić w takiej sytuacji sam musisz zdecydować czy bawisz sie dalej w bukmacherke czy odpuszczasz(sam wiele razy zarzekałem sie ze nie będę więcej grał i tak później wracałem)najważniejsze żeby nie dać sie ponieść emocja i grac swoje co miało sie założone i za wcześniej ustaloną stawkę.Wiele razy mnie kusiło żeby kupon rzucić za 2000 albo 3000 tyś ale mam żelazna zasadę ze gram max 1000 zł i w większości razy bym popłynoł bo to co wydawało mi sie okazja to okazywało sie niewypałem.Witam gratuluję .Widziałem prawie każdy typ.Niestety nie wykorzystałem tego.Mam pytanie... Widzę że się tym zajmujesz jakiś czas.Ja jestem w odwrotnej sytuacji mimo że w tym roku ugralem mniej więcej tyle co dochodząc np 3x do 15 tys.Tylko ze ja mam tyle na minusie ... Mam spory staż ale chciałbym się poradzić Ciebie co robić... Skupić się tylko i wyłącznie na Twoich typach czy dać sobie spokój z bukmachera co jest bardzo ciężkie pytam o Twój punkt widzenia znając Twój potencjał...co byś mi powiedział np gdybym był Twoim kuzynem itp