S 1,1K slukasz123 Użytkownik Styczeń 5, 2017 #22 Wiecie jak duze limity na itf zenskie ma ta firma jesli ktos ma tam konto...Mam nadzieje ze wieksze niz forbet gdzie limit wygranej jest az 50zl......
Wiecie jak duze limity na itf zenskie ma ta firma jesli ktos ma tam konto...Mam nadzieje ze wieksze niz forbet gdzie limit wygranej jest az 50zl......
4,5K benek_27 Forum VIP Styczeń 7, 2017 #23 Wiecie jak duze limity na itf zenskie ma ta firma jesli ktos ma tam konto...Mam nadzieje ze wieksze niz forbet gdzie limit wygranej jest az 50zl...... Kliknij aby rozwinąć... Na pewno są większe. Ja grałem za 200€ i nie było problemu. Wygrana 230€ na czysto. Oczywiście mówimy o świeżym koncie
Wiecie jak duze limity na itf zenskie ma ta firma jesli ktos ma tam konto...Mam nadzieje ze wieksze niz forbet gdzie limit wygranej jest az 50zl...... Kliknij aby rozwinąć... Na pewno są większe. Ja grałem za 200€ i nie było problemu. Wygrana 230€ na czysto. Oczywiście mówimy o świeżym koncie
S 1,1K slukasz123 Użytkownik Styczeń 8, 2017 #24 Jak wyglada weryfikacja ktos napisal ze wolaja 2 dokument czyli dowod plus prawko trzeba wysłac?
A 205 amindada Użytkownik Styczeń 8, 2017 #25 Jeden dokument starczy, do tego potweirdzenie adresu i metosy płatności, weryfikacja po załadowaniu dokumentów na stronie trwa ok. godzinę
Jeden dokument starczy, do tego potweirdzenie adresu i metosy płatności, weryfikacja po załadowaniu dokumentów na stronie trwa ok. godzinę
K 158 kamil077 Użytkownik Styczeń 9, 2017 #26 Mogę polecić. Wypłata na skrill po około godzinie. Limitów jeszcze nie zaobserwowałem.
563 shingper Użytkownik Styczeń 15, 2017 #28 Raczej nie, mieli mieć bonus startowy w styczniu i coś nie widać.
A 205 amindada Użytkownik Styczeń 16, 2017 #29 Po wpłacie przez paysafecard można wypłacić na skrilla??? Kliknij aby rozwinąć... kiedyś było można, teraz tylko konto
Po wpłacie przez paysafecard można wypłacić na skrilla??? Kliknij aby rozwinąć... kiedyś było można, teraz tylko konto
K 158 kamil077 Użytkownik Luty 14, 2017 #30 Polecam. Po weryfikacji wypłaty w kilka minut na skrill. Chwilę dają pograć i limity.
4,5K benek_27 Forum VIP Luty 15, 2017 #33 jest cashout w zakladach przedmeczowych? Kliknij aby rozwinąć... Nie ma jeszcze, ale podobno będzie w przyszłości. Można założyć u nich konto w PLN? Kliknij aby rozwinąć... Tak, można.
jest cashout w zakladach przedmeczowych? Kliknij aby rozwinąć... Nie ma jeszcze, ale podobno będzie w przyszłości. Można założyć u nich konto w PLN? Kliknij aby rozwinąć... Tak, można.
E 0 eleq92 Użytkownik Luty 21, 2017 #36 rozmawialem z supportem i koles mowi ze nie zna dokladnego miesiaca ani daty ale mowi ze pracuja nad tym wiec za jakis czas powinno wskoczyc
rozmawialem z supportem i koles mowi ze nie zna dokladnego miesiaca ani daty ale mowi ze pracuja nad tym wiec za jakis czas powinno wskoczyc
7 edhelred Użytkownik Marzec 14, 2017 #39 Wpłata przez Skrilla możliwa? Liczy się do bonusu 100% wpłaty?