>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Enea Ekstraliga 2014 - dyskusja, typy, analiza składów

Status
Zamknięty.
elfilozof 100

elfilozof

Użytkownik
1. To jest typ na cały sezon
A to ciekawe. Czyli na dwumecz czy wyższe miejsce w tabeli?
A jeśli spotkają się w PO to rozumiem że wygra drużyna która wygra dwumecz w PO, nawet jeśli będzie niżej po zasadniczej?
EDIT: Kurde ja mam chyba jakieś zaćmienie ???? Dobra wszystko jest napisane, trzeba kliknąć :p
A propos Betsafe to wrażenie kiepskie na mnie zrobili pierwsze, strona się nie ładuje, trzeba przeładować ręcznie :/ zakład na mistrzostwo nazywa się &quot;zwycięzca meczu&quot;... no ale jak będzie dobra oferta to pewnie i tak się skuszę, eh szkoda Tobetu :p

paxwell 89

paxwell

Użytkownik
A to ciekawe. Czyli na dwumecz czy wyższe miejsce w tabeli?
A jeśli spotkają się w PO to rozumiem że wygra drużyna która wygra dwumecz w PO, nawet jeśli będzie niżej po zasadniczej?
Liczy sie wyzsze miejsce w tabeli na koniec sezonu łącznie z PO ;)

X 283

xpiccolox

Użytkownik
A propos Betsafe to wrażenie kiepskie na mnie zrobili pierwsze, strona się nie ładuje, trzeba przeładować ręcznie :/ zakład na mistrzostwo nazywa się &quot;zwycięzca meczu&quot;... no ale jak będzie dobra oferta to pewnie i tak się skuszę, eh szkoda Tobetu :p
Spróbuj w Betsson. Oferta jest identyczna (jest to jedna grupa), ale ich strona jakoś bardziej przypadła mi do gustu.

zksstal 5,4K

zksstal

Użytkownik
Pokaż mi artykuły, wywiady kiedy tak rzekomo mówiono, bo chyba na komentarze ludzi z SF nie patrzysz ? na prezentacji kiedy wyszedł w kulach oznajmiono że się wykuryje, ale zapomniales chyba o jednej kwestii, o tej że jego kosci się zle zrastały i wstawiono mu tytanowe płytki w stopie i trwa rehabilitacja.
Uraz nie jest jednak groźny i jak zapewnia sam zawodnik, kibice mogą być spokojni o jego formę u progu sezonu. - Już za dwa tygodnie wszystko powinno być dobrze - powiedział Łaguta w rozmowie z naszym portalem.
09.03.2014 [klik]
Info było od samego Griszy :]
Oczywiście to było przed tą operacją, bo ta miała miejsce pod koniec marca. Mi chodziło o ten wypadek na crossie i &#39;mówienie&#39; po tym zdarzeniu

radula 5,4K

radula

Użytkownik
1. kolejka Enea Speedway Ekstraligi - 12-13 kwietnia
Poznaliśmy pierwszy awizowany skład na sobotni mecz:
Awizowany skład:
Grupa Azoty Unia Tarnów
1. Greg Hancock
2. Janusz Kołodziej
3. Artiom Łaguta
4. Krzysztof Buczkowski
5. Martin Vaculik
6. Kacper Gomólski
SPAR Falubaz Zielona Góra
9. Patryk Dudek
10. Andreas Jonsson
11. Piotr Protasiewicz
12. Krzysztof Jabłoński
13. Jarosław Hampel
14. Adam Strzelec
Nie powiem nie powiem ale trochę jestem zaskoczony zestawieniem par. Aczkolwiek Cieślak napewno wie co robi widzi zawodników na trenigach i dlatego zestawienia wygląda tak a nie inaczej. Czyżby Vaculik był w takiej formie żeby wystawiać go w parze z juniorem? Zestawienie pierwszej pary napewno jest związane z tym,że nie pewny jest występ Janka a jeśli pojedzie czy wytrzyma cały mecz.W sobote wszystko się okaże! Już inauguracja coraz bliżej!
Co do Falubazu to pod nr.12 wcale nie jestem przekonany ze pojedzie Krzychu. W obwodzie pozostaja Łoktajev i Jensen.

auroksreno 763

auroksreno

Użytkownik
Wygrana w ekstralidze:
Falubaz @ 4,50 (bet365)
Toruń @ 11,00 (bet365)

Falubaz to drużyna słabsza niż rok temu, Dudek na pozycjach seniorskich nie stanowi już takiego atutu po utracie statusu młodzieżowca. Do tego główni rywale wyglądają na wyraźnie mocniejszych, w 2013 przeciwnicy nie rzucali specjalnie myszom kłód pod nogi ;) Tyle minusów: zielonogórzanie mają potencjał aby w decydującej fazie pojechać na tyle dobrze by sięgnąć po złoto, muszą się jednak wystrzec kompromitujących błędów przy wykopkowych i bronowych pracach na własnym torze i... liczyć na trochę szczęścia.

Z torunianami sprawa jest prosta: kluczowy dla nich będzie awans do fazy playoff, gdzie ze swoim imponującym składem seniorskim i ze świetnym Przedpełskim są w stanie przekonująco zdystansować konkurencję. -8 pkt kary ciągnie się i najbardziej prawdopodobny scenariusz jest taki, że jednak to Leszno zamiast Unibaksu wejdzie do czołowej czwórki. Co jeśli Byki zawiodą? Wtedy tylko przedłużenie torowej indolencji Holdera i Golloba może powstrzymać ekipę Karkosika przed zdobyciem złota. Tarnów jest mocny na swoim torze, ale akurat na torze w Mościcach zawodnicy Unibaksu czują się dobrze, bo obiekt ten przypomina pod kilkoma kluczowymi względami Motoarenę.
Obydwa zakłady to moim zdaniem walju. Można też stworzyć kombinację po dobrym kursie ponad 3,10.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom