M
1,5K
mstokopiczas
Użytkownik
Jeśli nie jedzie Łaguta to skąd taka linia? Bertzone zamienieni z Musielakiem numerami, powoduje tylko tyle, że Oliwer nie zrobi za wielu punktów, a Musielak może z 2-3 oczka więcej niż zazwyczaj. Za Łagutę - Bech ? Jeśli tak to jest tylko osłabienie na pozycji seniorskiej. THJ bez formy i przeciętny wskakuje pod nr 3 i to za niego będą leciały taktyki. Opieram się składem ze SF i jeśli to prawda to nie widzę gości tutaj. Woffinden i Zmarzlik zrobią po 13, ale drugie tyle musi zrobić reszta drużyny...Piraterna Motala v Elit Vetlanda -6 @ 1.83
dokładnie o 6 @ 13
Nie widzę za bardzo w tym meczu Vetlandy, gospodarze bardzo mocni na swoim torze. Hancook , Pawlicki liderzy do tego Kildemand , Nichols ,Engman. Wczoraj oglądałem angielską i Nichols po prostu latał.Skład bardziej wyrównany. Jak na razie wygrywają wszystko, Vetlanda bardzo się męczy, dziury w składzie. Pierwszy mecz remis na swoim torze, potem wyjazd z beniaminkiem przegrali 10 pkt, z mocnym Lejonen Gislaved tez się meczyli odjechali dopiero w końcowce. Vetlanda na ten moment to jedyny pewniak Zmarzlik, Tajski wydaje mi się obniżka formy w Toruniu pojechał słabiutko. Musielak na wyjazdach mniej skuteczny, do tego powinien przegrywać z rezerwą gospodarzy. Jonasson nawet na swoim torze nie punktuje. Handi według mnie za niskie, warto pograć.
Ricky Kling i Musielak musieli by objeżdżać rywali w biegach rezerw, ale Larson ani Engman to nie są chłopcy do bicia.
Gospodarze to mega szybki w Szwecji Piotrek, pewny Hancock na swoim torze. J Davidsson u siebie też jest mocny. Nichollsa widziałem w niedziele w Rzeszowie, jak i wczoraj w Poole to latał. Kildemand w kratkę, ale na pewno prezentuje się lepiej niż THJ czy Bech.
Piraterna -6,5 - Vetlanda sportin.gbet @1,70 46 - 44
Woffinden powyżej 11 @1,8 but365 13
Równe 11 @7,5 %
Taj jest szybki w Szwecji. Dzisiaj na jego i Bartka barkach będzie spoczywała odpowiedzialność za wynik. Liczę dzisiaj na jego 6 startów. W 5 też jest w stanie pokryć tą linie. Pawlicki czy Hancock to zagrożenie na utrate punktów. Spotka się z nimi 2x + 2x z Kildemandem. Stać go na 9-10 punktów w 4 startach. Dojdzie do tego prawdopodobnie taktyk + 15nasty i linia 11 oczek powinna być spokojnie przekroczona. Jego występ w Toruniu uznaje za wpadkę, która każdemu się zdarza.
Chciałem też grać over 9 Piotrka, ale ten typ wydaje mi się pewniejszy.
Ljung poniżej 8 @2,30 but365 4
Równo 8 @7,5 %
Za wysoka ta linia. Ljung z łatwiejszymi numerami nie przekraczał tej linii. Dzisiaj przeciwnik niby łatwy, ale może stracić oczka zarówno na MJJ czy Zorro. W 14 znowu Zorro i Dudek, jakoś nie widzę tutaj dwucyfrówki Ljunga i startu w biegu nominowanym.
Przedpełski poniżej 6 @2,75 but365 8
Równo 6 @6 %
Paweł jedzie słabo, jeden dobry występ na MA . Jedna jaskółka wiosny nie czyni. Ciężko też mu będzie się zmobilizować na takim meczu gdzie drużyna będzie miała problem wyjść z 30stki. Kurs piękny tylko pobierać.
Michelsen +5 - MJJ @1,70 betsyfe 6 - 12
MJJ jeździ w kratke, Michelsen może dzisiaj się pokusić na 4-5 oczek. +5 to już daje mu 9-10... Spore handi, warte gry.
Kylmakorpi poniżej 9 @2,10 but365 7
Rowne 9 @7,5 %
Trudne biegi dzisiaj, oj trudne. Jakoś nie wierze w jego więcej niż 4 starty, bo dla mnie pewniaki do 15nastego to Przemek i KK. Zakładając 4 stary 10 oczek to za dużo dla Fina. No chyba, że jest jakieś z/z i pojedzie 5x.
Masarna +6 - Indiaderna @1,85 but365 56 - 34
Już opisywana przez kolegów.
Masarna +6 i under 9 Kilokarpiego zagrane bez wiedzy o absencji KK...