Sajfutdinow - Nicholls @1.61 Bet365
Wczoraj nie zastanawiałem się ani chwili, stawiając na Emila w pojedynku z Lindbaeckiem. Dziś już byłem bardziej powściągliwy, ale i tak zaufam Rosjaninowi. Nicholls szeregi "Indian" zasilił dopiero w ostatnich tygodniach, zajmując miejsce Piotra Świderskiego. Siłą rzeczy nie należy więc do rozjeżdżonych w tym roku w Szwecji zawodników, tym bardziej - nie na torze w Vetlandzie. Sajfutdinow z kolei dobrze czuje się na owalu swojej drużyny, notorycznie kręcąc się około ośmiu punktów na mecz. Co więc martwi mnie w tym zakładzie? Ano fakt, iż Anglik prawdopodobnie pojedzie pięć razy (co najmniej), co może nie spotkać niestety Emila. Tragiczny wczoraj Lindbaeck znów może być zmieniany, a jeśli Scott odpali chociaż raz, to będzie jedną z pierwszych opcji zmienników. Dodatkowo Emil jedzie w parze z coraz szybszym Woffindenem, a kończy program wyścigiem z Jarkiem Hampelem. Paradoksalnie wymieniłem raczej więcej minusów, niż plusów tego zakładu, ale uważam, że Elit dzisiejszy mecz wygra wysoko, a Emil - wraz z bonusami - zakręci się koło małego kompletu. Podsumowując: 9-6 dla Emila, tak to widzę. ????
Do tego ładną promocją zdaje się być over 9 dla "Tajskiego" po 1.50. Wczoraj był niezwykle szybki, dziś nie powinno być inaczej.
// E: Zgodnie z przewidywaniami - Indianie zamieceni pod dywan. Z Emilem pomyłka minimalna (8-6), za to Tajski klasą sam dla siebie (12+2).