ozborn86
Użytkownik
Indianerna +6 bet365 kurs 1,9. Pewnie są lepsze oferty ale ja mam konto na becie i tu gram. Owszem Piraterna ma zespół, którego chyba nie można nie lubić Grega lubią wszyscy a takich juniorów chciałby mieć każdy zespół nawet jakby mieli występować jako seniorzy mimo to nie rozumiem linii jaka jest wystawiona na ten mecz. Jedyne uzasadnienie jakie widzę to rozgromienie Vetlandy ostatnio ale Elita po prostu jechała tragicznie. Indianerna wygrała oba mecze w rundzie zasadniczej i ogólnie jest to zespół przypominający mi tegoroczny Falubaz - brak słabych punktów. Bardzo wyrównana drużyna. Zastanawiam się też czy nie postawić tego meczu po 1 biegu, który myślę, że gospodarze powinni wygrać i wtedy postawić na Indianerne przy wyższym kursie. Wcale się nie zdziwię jak Indianerna po prostu wygra ale tu miałbym lekkie wahania natomiast +6 to przy rezerwach taktycznych inna bajka ????
Obawiam się jedynie po postawę Kylmeaporpiego ale wystarczy żeby jeden z juniorów w Piraternie nie wytrzymał stawki i już się wszystko wyrówna.
No i się zesrało. Pawlicki wjeżdża na chama w sulivana i w ten oto piękny sposób Piraterna jest mistrzem... Za takie coś powinna być dyskwalifikacja Pawlickiego skoro Ryan nie może już jechać to on też proste.
Obawiam się jedynie po postawę Kylmeaporpiego ale wystarczy żeby jeden z juniorów w Piraternie nie wytrzymał stawki i już się wszystko wyrówna.
No i się zesrało. Pawlicki wjeżdża na chama w sulivana i w ten oto piękny sposób Piraterna jest mistrzem... Za takie coś powinna być dyskwalifikacja Pawlickiego skoro Ryan nie może już jechać to on też proste.