robson-united
Użytkownik
TVP posiada prawa do Copa America Centenario.Nie miałem gdzie zapytać więc piszę tutaj
Wie ktoś może jaka Polska telewizja pokaże COPA AMERICA ??
Nie mogę znaleźć informacji na necie o tym
Pzdr
TVP posiada prawa do Copa America Centenario.Nie miałem gdzie zapytać więc piszę tutaj
Wie ktoś może jaka Polska telewizja pokaże COPA AMERICA ??
Nie mogę znaleźć informacji na necie o tym
Neymar w kadrze więc można przypuszczać, że zagra w najbliższych spotkaniach.Nie lubie stwierdzenia, że brak jednego zawodnika przeważa cały mecz, ale w wielu meczach Brazylia bez Neymara ma problemy z wygrywaniem. Sam pogrzebałem w internecie, jednak nie znalazłem informacji na temat tego czy będzie on grał w meczu z Ekwadorem, stąd moje pytanie - czy wiece coś na ten temat? Sam zamierzam jeszcze dużo pogrzebać na temat tego meczu i drużyny Ekwadoru, którą mniej znam niemniej jednak kurs 3,0 na Brazylie w totolotku naprawdę mnie kusi... ????
Może nie wszyscy znają tego zawodnika. Więc powiem, że to typowa dziewiątka. Silny, dobrze zbudowany, dobrze grający głową i potrafiący się zastawić, przepchnąć. Techniki jakiejś zabójczej nie ma.pozycję środkowego napastnika ma zająć Lucas Pratto(!)
Wszelkie statystyki z meczu Ekwador - Brazylia znajdziesz tutaj -> http://estadisticas.conmebol.com/html/v3/?channel=deportes.futbol.eliminatorias.2381840&lang=es_LACzy ktoś widział mecz Ekwador vs Brazylia? Ewentualnie jakiś odnośnik do dobrych statystyk z tego meczu. Zastanawiam się nad postawieniem na nich przeciw Kolumbii ale jest ciekaw jest wyglądał obraz meczu z Ekwadorem.
W meczu z Urugwajem Argentyna miała 3 okazje na gola - bramka Messiego, centrostrzał z wolnego Messiego i słupek Dybali. Poza tym zero zagrożenia. Owszem, grali w 10 przez całą 2 połowę, ale nie potrafili wyprowadzić nawet pół kontry. Wbrew pozorom Argentyna nie ma takiej siły w ataku, a ich styl przypomina trochę Atletico Madryt. Ich filozofia to strzelić gola i utrzymać wynik. Tak to wygląda w tym momencie. Po tym, co zobaczyłem ostatnio, nigdy w życiu nie postawiłbym na wysoką wygraną Albicelestes. Ja tu widzę wymęczone zwycięstwo i jakiś under, chyba, że Wenezuela zagra jakąś katastrofę w obronie.
Wenezuelczycy w ostatnim spotkaniu gładko przegrali z Kolumbią. Po siedmiu spotkaniach drużyna Wenezueli ma na koncie zaledwie jeden punkt i zajmuje ostatnie miejsce w tabeli. Ten zespół niema jakichkolwiek szans na zajęcie miejsca premiowane awansem do MŚ, a w dzisiejszą noc skazuje ich na kolejną porażkę. Ekipę gości przejął Edgardo Bauzy, który w debiucie pokonał Urugwaj skromnie 1:0. Dzisiaj Bauza będzie musiał sobie radzić bez Messiego i Dybali. Jednak trener ma tak dużą siłę ataku, że ma w czym wybierać. Dlatego o zwycięstwo jestem spokojny i do tego dokładam Typ, że Argentyna strzeli minimum dwie bramki.