Jutro tez planuje pograć na luzie ale mam nadzieje tak jak dzis bedzie owocnie:
(Kursy
Fortuna)(Uprzedzam analiza bez znajomosci składu na dany mecz)
Azerbejdzan-Irlandia Pln:
Dosc ryzykownie ale zagram BTS.Azerowie na pewno beda chcieli rewanzu po katastrofalnym w obronie 1 meczu 4-0,nie maja nic do stracenia,a
Irlandia jest za dobra by nie odpowiedziec tym samym.Mecz na oko wydaje sie underowy ale jesli Azerbejdzan nie zaryzykuje to pozegnaja sie z awansem.
BTS-2.33 0-1
Kazachstan-Dania:
Kazachstan gra bardzo slabo ale nie sadze by przegral wysoko.Pewnie bedzie tak jak w meczu
Estonia-
Belgia czyli faworyt nie meczac sie posyła 2 brameczki i wraca bez cisnienia z kompletem punktow do domu.
Under 2.5-1.75 1-3
Szkocja-Anglia:
Szkoci musza wkoncu wkoncu przerwac tą niemoc w stosunku do Anglikow.Kurs na BTS jest tez kuszacy i co najwazniejsze prawdopodobny ale czuje ze Szkoci sprawia mala niespodzianke i nie przegraja.Nie ma nic lepszego niz utrzec Anglikom nosa i spowolnic im droge do finałow i sam na tym skorzystac punktowo
1 druzyna strzeli gola-TAK-1.78 2-2
Słowenia-Malta:
Słowency musza wygrac bez 2 zdan nie moga sobie pozwolic na wpadke.Malte ogladalem w wygranym meczu z 1-0 z Ukraina i musze przyznac graja calkiem fajnie,atakowali i co najwazniejsze bronili sie skutecznie.Wedlug mnie wszytko zalezy jak Maltanczycy podejda do tego meczu ale nie sadze by sprawili sensacje.Słowenia to nie Wegry graja zbyt solidnie by dac sie zaskoczyc.
1/-3.5 (spotkanie/ilosc bramek) 2-0
Litwa-Słowacja
Ciezko bedzie trafic ten wynik troche taki chybil trafil.Ja licze na fajny ofensywny mecz.lItwini to nie sa az takie ogorki by nie mogli postraszyc obroncow gosci.Słowacy graja ofensywnie Litwini nie maja nic do stracenia wiec przeczuwam overowy wynik.
Over 2.5-2.53 1-2
Niemcy-San Marino
Tutaj wynik to loteria,wszytko zalezy od szczescia i dyspozycji San Marino w obronie.Mysle ze max 8 bramek to i tak az za duzo.Nie ma co sie znecac nad słabszymi
Zreszta jakos niezby wierze w potege ofensywana Niemcow.
Under 8.5-1.52 7-0
Polska-Rumunia:
Ciezko sie obstawia przeciwko swojej druzynie ale w tym "zawodzie" nie mozna miec skrupułów
Rumuni chca rewanzu nie dziwie sie dostac 3 bramki na wlasnym terenie to boli.Przyjezdni zawsze kojarza mi sie z ekipa ktora lepiej gra na wyjazdach i mysle ze tak wlasnie bedzie.Jakos nie badzo ufam naszym obroncom,grajac ze zdeterminowana Rumunia bedzie im ciezko.
2druzyna strzeli gola-TAK-2.08 3-1
Niestety 2 pierwsze ekipy mnie "zawiodły"