A ja sobie skleilem takie AKO
1. Francja over 1.5 gola @ 1.91 :grin:Loris
Francuzi sa piekielnie mocni i widac, ze chce im sie grac w pilke. Wiekszosc zawodnikow w dobrej formie, nie mieli praktycznie zadnego problemu przejechac sie po Paragwaju 5:0 w piatkowym sparingu. Widac bylo, ze chca grac i podobnie powinno byc w meczu ze
Szwecja. Moim zdaniem za
Szwecja niewiele przemawia. Graja u siebie gdzie graja dobrze, ale to nadal nie jest ten sam poziom co
Francja. Licze tutaj na brak kalkulacji ze strony gosci bo nie maja powodow by grac na remis.
2. Kazachstan over 0.5 gola @ 1.85
Ogladajac Dunczykow u siebie z mlodymi Niemcami jakos specjalnie mnie nie zachwycili. Gdyby nie bramkarz gospodarzy to
Niemcy spokojnie mogli ten mecz wygrac. Kazachstan u siebie nie jest latwy do przejscia, a kurs na wygrana Dunczykow @ 1.5 jest moim zdaniem zbyt niski by ryzykowac czysta dwojke. Kazachowie moze nie wygrywaja zbyt wielu spotkan ale bramki od czasu do czasu potrafia strzelac i mysle, ze o jedna sie postaraja, szczegolnie, ze obrona Dunczykow pozostawia wiele do zyczenia a warunki gry, zarowno boisko jak i pogoda, nie beda ulatwiac gry Dunczykom.
3. Belgia wygra + o2.5 @ 1.53 ???? Czerone diably hehe
Belgowie potencjal w ataku maja i ten mecz spokojnie powinni ogarnac. Mecz z Czechami w ich wykonaniu przecietny i mysle, ze na mecz z
Estonia skoryguja bledy i zagraja o klase lepiej. Estonczycy dwa poziomy nizej jesli chodzi o klase pilkarska wiec beda sie bronic ale sila i kreatywnosc Belgow pewnie szybko rozmontuje zamek gospodarzy. Patrzac jak Lukaku i Benteke przepychali bez problemu czeskich obroncow mam wrazenie, ze Estonczycy nie beda mieli wiele do powiedzenia.
4. Norwegia v Czechy obie strzela gola @ 2
Norwegowie maja calkiem fajny sklad z kilkoma zawodnikami grajacymi dobra ofensywna pilke. Do tego graja u siebie i powinni atut wlasnego boiska wykorzystac. Czesi w przebudowie ale charakter maja co pokazali w meczu z Belgami. Do tego goscie nadal sa w grze o awans do MS wiec zapewne nie odpuszcza. Dla mnie pachnie BTS'em i otwarta gra po obu stronach.
Ako @ 10.81