>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Eliminacje Ligi Mistrzów: Molde - Legia Warszawa (31.07.2013)

Status
Zamknięty.
calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Gratzy dla Legii za remis na wyjezdzie i bramke strzelona, w domu powinno pojsc im lepiej i moze wydarpia awans do kolejnej rundy.
Chce tylko skomentowac sytuacje w ktorej uwazam, ze sedzia Legii pomogl a mianowicie przy tej sytuacji w ktorej dal czerwona kartke gosciowi z Molde. Po pierwsze nie rozumiem jak mozna odgwizdac takiego spalonego...sedzia liniowy chyba przysnal bo zawodnik gospodarzy byl dobry metr &quot;onside&quot; i po prostu nie rozumiem jak liniowy mogl odgwizdac spalonego. Po drugie, takie wymachiwanie reka w strone liniowego zdarza sie w kazdym meczu i jeszcze nigdy nie widzialem by sedzia dal za to zolta kartke (co innego obrazanie i przeklinanie ale w tym wypadku gosci po prostu machnal reka i powiedzial cos pod nosem i nie sadze by glowny wiedzial co ten koles mowi). Dawanie takich zoltych kartek ktore koncza sie czerownymi jest moim zdaniem po prostu glupie i wypacza przebieg spotkania oraz jego wynik.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Kuciak piłkarzem meczu. Po raz kolejny obrona Legii nie istnieje, tyle sytuacji i tylko jedna bramka stracona. W rewanżu będzie mega ciężko z taką grą. Jedyny plus to bramkowy remis. Teraz mogę albo zagrać na 0-0 (ale przy tej obronie na pewno stracą bramkę) albo z kontry i liczyć, że któraś zakończy się powodzeniem.
Generalnie mecz słaby, słaby poziom naszych zawodników i raczej jestem pesymistycznie nastawiony na rewanż.

H 187

h778

Użytkownik
Molde zgodnie z przewidywaniami niektórych okazało się słabą drużyną, bo gdyby było inaczej, to po pierwszej połowie z tak grającą Legią powinni prowadzić trzema-czterama bramkami. W rewanżu są raczej bez szans, chyba że legioniści znów zaprezentują się jak dziś.

maryo69 132

maryo69

Użytkownik
Bez zadnego hejtingu, ale zastanawia mnie Bereszynski, ktory z tego co wiem byl laczony z zagranicznymi klubami, a ktory, wedlug mnie w pierwszej polowie zagral jak amator. Ciagla panika i bezsensowne straty, lub wybicia na aut. Nie ten poziom. Obrona Legii zaprezentowala sie tragicznie i jedyne co uratowalo Legie przed blamazem, to jeszcze slabszy atak gospodarzy. Niestety ale z taka gra obronna jak wczoraj, IV runda eliminacyjna to maksimum mozliwosci dla tego zespolu. Mysle ze mimo wszystko Legia ogra Molde u siebie, ale tylko dzieki zenujacej formie norwegow w sezonie. Na plus mozna zaliczyc Koseckiego, ktory widac bylo ze walczyl.

K 358

koeman66

Użytkownik
Przejsc powinni, ale nie musza. Sprawa ma sie podobnie jak w zeszlym sezonie - Legia w Europie w meczach o stawke spala sie psychicznie, bo pierwsza czesc meczu to byla masakra.

adhemar 374

adhemar

Użytkownik
Oglądając pierwsza połowę byłem przekonany,że Legia zrobi &quot;łamańca&quot;.
To co robił Jodłowiec wyglądało jak sabotaż.
Nawet w A klasie nie widzialem takiego zachowania jakie zaprezentował REPREZENTANT POLSKI przy bramce.Koleś minął go z prawej strony i biegł wzdłuż linii końcowej,Jodłowiec odwrócił się w lewo i potruchtał na środek pola karnego ODDALAJĄC się od napastnika,ciąglę będąc jednak obrońcą najbliższym temu napastnikowi.
Jaki taktyczny podręcznik każe tak robić?
Poza tym tragiczny poziom,jedyną szansą Legii jest atak w rewanżu,jeśli będą bronić 0:0 to przegrają bo środek obrony to jest poziom 4tej czy 5tej ligi normalnego piłkarsko kraju.
Eh, przed reformą chociaż odpadali z Barceloną...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom