Te bzdury co napisał powyżej Soltysiao to powinny być kasowane odrazu, Ruch to przeciętniak?? O mój boże to my chyba inną ligę polską w telewizji oglądamy, gra w pucharach to nieporozumienie? Jedynym nieporozumieniem to są twoje bzdety co piszesz o Ruchu.
Nie wiem czemu na forum większość gra na przeciwników polskim drużynom. Tam jakaś słaba Jagielonia z Hajtem odpadła i wielki mi halo. Było mineło to jest sport, ale żeby wróżyć, że w tym roku będzie to samo to paranoia jakaś. Lech, Legia i Ruch (tak jak wczoraj Śląsk ) wygrają dwumecze i przejdą dalej. Nie chce mi się czytać tych bzdur i pierdół o tym, że któraś z naszych odpadnie ze słabszym przeciwnikiem bo zawsze jakaś musi odpaść ehh.
Ruch jest zespołem o klase lepszym, dziś to udowodni na boisku, musi wygrać by być bezpiecznym o awans, przynajmniej 2 bramkami. Taki dziś też wynik uważam, że warto obstawić. Odejście trenera, który z tak małym budżetem zrobił taki wynik to niby osłabienie, ale wskakuje jego brat, który będzie konsekwentnie realizował to co założył jego poprzednik. Nie zdziwie się jeśli będą konsultowali między sobą skład i taktykę.
Przynajmniej 2:0 będzie
Ruch -1,5 @1,85 bet365
3 - 1 ???? Dziękuje wystarczy kliknąć