>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Eliminacje do Mistrzostw Europy 2016 - 27-29.03.2015

fencyn 584

fencyn

Użytkownik
Mało czasu, więc krótko.
Nie będzie tutaj inaczej, aniżeli pewnej wygranej Anglii. Litwa słabo wyglądała dotychczas i nie sądzę by dziś czymś potrafiła zaskoczyć.
Anglia ostatnio w wielkiej formie w grupie zajmują 1 miejsce tracąc zaledwie 1 bramke w meczu z Słowenią, ogólnie na tą chwilę są świetnie poukładani i nie ma się co tutaj bardzo rozpisywać.
Litwa dziś podejrzewam, przyjmie trochę bramek i wątpię by choć raz trafili do siatki Harta.
Typ: Powyżej 2,5 gola i brak BTS 2,3@ bet365 3/10
✅ 4-0
Bez analizy.
Słowacja - Luksemburg
Typ: Słowacja powyżej 2,5 goli 2,0@ bet365 3/10✅ Do HT

Otrzymane punkty reputacji: +30
nikefootball 779

nikefootball

Użytkownik
Szwajcaria - Estonia
typ: Szwajcaria over 2.5 @ 2.30 Betsafe ✅
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=da773b5b646f88c7
Bardzo mocny skład po stronie Szwajcarii.
  • Drmić - zmiennik Kiesslinga w Bayerze. Mimo tego iż nie gra regularnie ma na swoim koncie 6 bramek, czyli więcej niż wspomniany Stefan.
  • Seferovic - podstawowy napastnik Eintrachtu, drugi pod względem zdobytych bramek po Meierze, 8 goli i 7 asyst.
  • Shaqiri - motor napędowy Interu, niesamowita szybkość i zwinność.

To oni moim zdaniem będą robić najwięcej szumu pod bramką Estończyków. Drużyna ma ogromny potencjał ofensywny, a że Szwajcaria właśnie w ten sposób gra to liczę, że w meczu zobaczymy trochę bramek.
Sytuacja w tabeli ekipy Petkovica jest w miarę dobra, ale żeby myśleć o bezpośrednim awansie, takie mecze trzeba wygrywać i robić to z przekonaniem.
Kurs moim zdaniem bardzo dobry. Dla porównania bet365 czy też Unibet oferują kursy około 2.00. Moim zdaniem warto.
Już bez analizy:
Liechtenstein - Austria typ: Austria over 2.5 @ 2.20 Betsafe ✅

Otrzymane punkty reputacji: +48
candida 45

candida

Użytkownik
Witam!
Złożyłem w Unibecie zakład live na ilośc rzutów różnych w meczu Czarnogóra: Rosja, z uwagii jednak na fakt przerwania meczu zakład został rozliczony jako przegrany. Szukałem w regulaminie zapisu regulującego opisaną wyzej sytuację, jednak bez powodzenia.
Jestem w Unibecie od kilku dni, stad rozliczenie zakładu jako przegranego uważam za skandal. Poprzednio w innych bukach w takiej sytuacji dawali po kursie 1.00. Ma ktos wiedze lub doswiadczenie z Unibetem w tym zakresie?

K 0

kamgun

Użytkownik
Ja również gram w unibet, miałem pograne na win rosjan, rozliczone jako przegrane...
Mam nadzieję że rozliczą chodziaż po 1.00. Ale moim zdanie za takie zachowanie &quot;kibiców&quot; powinni dać walkower i policzyć win. Odnośnie rożnych myślę że powinni rozliczyć po 1.00.

F 7

feym2403

Użytkownik
ja grałem live ruskich
5) W przypadku przerwania danego wydarzenia, wszystkie zakłady, których rozstrzygnięcie nastąpiło
przed przerwaniem i których wynik nie mógłby ulec zmianie, niezależnie od dalszych wydarzeń,
zostaną rozstrzygnięte zgodnie z osiągniętym rezultatem.Wszystkie pozostałe zakłady zostaną
rozstrzygnięte, jeśli oficjalny wynik zostanie ogłoszony w ciągu 36 godzin, w przeciwnymwypadku
zostaną one unieważnione.
6) Jeśli wydarzenie zostanie przerwane, a następnie jego ponowne rozpoczęcie zostanie zaplanowane w
ciągu 36 godzin od momentu rozpoczęcia pierwotnego wydarzenia, wszystkie zakłady postawione
przed pierwszymmeczem, które nie mogły zostać rozstrzygnięte na podstawie gry przed przerwaniem
meczu,zostaną unieważnione.
8) W przypadku wydarzeń, które nie zostały zakończone w ramach przepisowego czasu, a rezultat tych
wydarzeń zostanie, decyzją odpowiedniego związku sportowego, ogłoszony w ciągu 36 godzin od
rozpoczęcia danego wydarzenia, Unibet uzna wydaną decyzję za oficjalny rezultat wydarzenia dla
następujących ofert: Mecz, remis brak zakładu i podwójna szansa. Niezależnie od powyższego, wydana
decyzja nie ma wpływu na rezultat powyższych zakładów w momencie przerwania danego wydarzenia.
W takiejsytuacjistawkizostaną zwrócone. Wszystkie pozostałe zakłady zostaną unieważnione,za
wyjątkiemtych, których rezultaty zostały ustalone przed przerwaniem wydarzenia i których
rozstrzygnięcie nie mogłoby w żaden sposób ulec zmianie, niezależnie od okoliczności. Zakłady te
zostaną rozstrzygnięte na podstawie osiągniętego rezultatu.

K 0

kamgun

Użytkownik
Trochę zakręcone. Czyli jeśli miałem czystą 1 na Rosjan a decyzja będzie o walkowerze to bedzie rozliczone jako prawidłowo czy zwrot (1.00)??

K 0

kamgun

Użytkownik
Baldrick no czyli jako 1.00. Mi zmienili status na kuponie z przegrany na oczekuje. Może na fuksie przy walkowerze policzą jako prawidłowy.

A 8,5K

alex.bp

Użytkownik
Będą zwroty. Zanim przyznają walkowera to już będzie rozliczone. Tak jak pisał kolega wcześniej pewnie trzeba poczekać 36 godzin jak wszędzie.

maite-radar 25,5K

maite-radar

Użytkownik
Holandia - Turcja
Więcej popełnionych fauli: TURCJA @ 4,25 Unibet

Napisałem naprawdę solidną analizę do tego typu, ale że forum uwielbia mnie zirytować, to i tym razem postanowiło mnie wylogować w najmniej odpowiednim momencie. Więc najkrócej jak się da - zakład wart uwagi, Turcja przedstawiana jako drużyna bez walczaków, a przecież czeka ją arcytrudne spotkanie. Holandia owszem, potrafi zagrać ostro, ale mecz z Kazachstanem pokazał, że wystarczy kontrolować grę i wystrzegać się przewinień, a wszystko pójdzie gładko (jeden faul w meczu!). W statystykach dotyczących punktów karnych to Turcja jest wskazywana jako ta, która ma dopuścić się więcej ostrzeżeń od sędziego, a tu taki klops oddsmakerów z Uni. Nic tylko pobierać, bo po raz drugi coś takiego może się nie zdarzyć. O ile Oranje szybko trafią do sieci, to o wynik zakładu nie powinniśmy się martwić. Dorzuciłbym jeszcze kilka statystyk, tak jak to pierwotnie miało wyglądać, ale forum lubi robić psikusy, i wszystko utknęło w otchłani internetu.

johnq 309

johnq

Użytkownik
Holandia - Turcja
Więcej popełnionych fauli: TURCJA @ 4,25
Napisałem naprawdę solidną analizę do tego typu, ale że forum uwielbia mnie zirytować, to i tym razem postanowiło mnie wylogować w najmniej odpowiednim momencie. Więc najkrócej jak się da - zakład wart uwagi, Turcja przedstawiana jako drużyna bez walczaków, a przecież czeka ją arcytrudne spotkanie. Holandia owszem, potrafi zagrać ostro, ale mecz z Kazachstanem pokazał, że wystarczy kontrolować grę i wystrzegać się przewinień, a wszystko pójdzie gładko (jeden faul w meczu!). W statystykach dotyczących punktów karnych to Turcja jest wskazywana jako ta, która ma dopuścić się więcej ostrzeżeń od sędziego, a tu taki klops oddsmakerów z Uni. Nic tylko POBIERAĆ, bo po raz drugi coś takiego może się nie zdarzyć. O ile Oranje szybko trafią do sieci, to o wynik zakładu nie powinniśmy się martwić. Dorzuciłbym jeszcze kilka statystyk, tak jak to pierwotnie miało wyglądać, ale forum lubi robić psikusy, i wszystko utknęło w otchłani internetu.
Typu nie neguję, bo oczywiście może wejść. Ale podałeś jedno spotkanie z Kazachstanem. A w pozostałych trzech El.ME to Holandia częściej faulowała. Nawet z Łotwą prowadząc od samego początku, mając 70% posiadania piłki również częściej faulowali. Z kolei Turcja we wszystkich spotkania El.ME była tą drużyną mniej faulującą. Jak wiadomo zabraknie Roobena, a moim zdaniem to osłabienie znaczące i z tym prowadzeniem gry może być różnie. Pozdro i mam nadzieję, że typ wejdzie.

dx2 268,7K

dx2

Użytkownik
Holandia-Turcja 1 @1.5
Tylko i wylacznie jeden typ. Holandia zaczela eleimancje fatalnie jak na ich renome, wiec trzeba zbierac punkty teraz. Jeszcze przed poprzednim meczem z Łotwa Guus Hiddink zapowadal, ze odejdzie jezeli druzyna Oranje nie wygra, skonczylo sie na 6-0. Druzyna jak Holandia nie moze myslec o barazach, mimo ze maja 6 punktow, czyli o poowe mniej niz liderujaca reprezentacja Czech i o 3 mniej niz Islandia. Na szczescie Holandia jeszcze obydwa te zespoly bedzie podejmowac u siebie w rewanzach i na pewno licza na awansach po wyjazdowych wpadakach z w/w druzynami. Turcja nioby solidny, dobry zespol, ale tu jest o co grac i nie mozna zapominac, ze w tej rudzie Czesi graja z Lotwa i na pewno maja duze szanse na kolejny komplet oczek, a Islandia jedzie w delegacje do Kazachstanu i tam moze byc roznie, ale na pewno rez Islandia mize przywiezc punkty.

Tak przypadkiem sadze, ze bardzo fajna propozcycja z ta iloscia fauli w typie powyzej. Tez jesstem zdania, ze Turcja popelni duzo wiecej fauli niz Holendrzy w tym meczu. Nie wiem jaki kurs na takie zdarzenie u ktorego bukmachera, bo wysokosc kursu w analizie powzyej straaasznie mnie dziwi, takze sam dopiero zamierzam poszukac, ale sam typ w sobie mi sie spodobal, mimo ze natrafilem przypadkiem.

aliant 531

aliant

Użytkownik
Azerbejdżan - Malta
Dzisiaj ciekawsze mecze niż wczoraj. A o to jeden z nich. W Azerbejdżanie zawsze gra się ciężko każdej reprezentacji. Większość wygrywa ale potężnie się przy tym męczy. Przykładów możemy doszukiwać się nawet w tych eliminacjach. Norwedzy wymęczyli tu raptem 1:0, Bułgarzy rzutem na taśmę wygrali 2:1. Jednak przepaść jaka dzieli te reprezentacje z Maltą jest zbyt duża. Myślę, że nawet Azerowie są o przynajmniej półkę wyżej. Oba zespoły jeszcze nie wygrały a jeśli dzisiaj gospodarzom nie uda się pokonać gości z małej wyspy to chyba nie zgarną już kompletu punktów w tych eliminacjach. Własny stadion, moim zdaniem wyższe umiejętności oraz daleka podróż Maltańczyków... wszystko to przemawia za zwycięstwem gospodarzy.

Mój typ:
1 - kurs 1,6 ????

groven 2,2K

groven

Forum VIP
Kazachstan - Islandia
Uważajcie dzisiaj na Islandię. Czeka ich ciężki mecz wyjazdowy. 6 godzin różnicy w czasie, długa podróż, inny klimat, inne powietrze, fanatyczni kibice.. Ja bym obstawał za underem w tym spotkaniu. Goście w komfortowej sytuacji w tabeli jak na tę fazę rozgrywek. Sporo osłabień kadrowych w szeregach gospodarzy. Nie zagra między innymi top strzelec reorezentacji. Myślę, że Kazachowie nastawią się na kontry, a Islandia wypracuje sobie kilka dogodnych sytuacji do strzelenia bramki. Po zdobyciu pierwszego gola powietrze ujdzie z jednych i drugich i tempo powinno siąść. Ale pogrom typu 0:3 czy 0:5 wykluczam.
Osłabienia:

Typ: under 2.5 gola
Kurs: 1.52

fencyn 584

fencyn

Użytkownik
Holandia - Turcja

Dla jednych jaki i drugich mecz w tej chwili najważniejszy w grupie.
Turcja by zachować jakieś realne szanse na awans dziś musieliby pokonać Holendrów.Tego samego tyczy się gospodarzy, dziś nawet remis nie będzie dobrym rezultatem w przypadku wygranej Islandii z Kazachami. Tak więc, jak widać mecz będzie tym o wartości 6 punktów.
Forma obu ekip, co do Turcji, jest to solidny zespół ale niestety brakuje jeszcze tego zrozumienia.Holendrzy, dziś bez Robbena, początek mieli niezbyt udany porażka z Czechami, później morderczy mecz z Kazachstanem, bezbarwny mecz z Islandią i w końcu dobre spotkanie z Łotyszami.
Będzie to ciężki mecz dla jednych i drugich tutaj nikt nie bierze pod uwagi porażki, dlatego najlepszą opcją over kartek.
Linie są, bardzo niskie sędzią przecież jest Felix Brych, który w takiej lidze jak Bundesliga potrafi wykartkować, a co dopiero w takim meczu.
Typ: Powyżej 4,0 ŻK 1.95@ bet365 3/10⛔
Grubiej do dubla i ostrożniej over 3,5 ŻK 1,61@ bet365 5/10⛔

L 0

leon-turkoglu

Użytkownik
Dziś gram tasiemkę:
Belgia(-1,5) - Cypr 1 1,32
Belgowie muszą odrabiać straty z początku Eliminacji. Benteke, Lukaku, Hazard, De Bruyne, Mirallas, Fellaini i kilku innych zawodników grajaćych w dobrych europejskich klubach to gwarancja zwycięstwa co najmniej dwiema bramkami. Stawiam 3:1 lub 4:1.
Bułgaria - Włochy podwójna szansa po kursie 1,6 - Gospodarze z nożem na gardle. Porażka to koniec eliminacji dla tego zespołu. Włosi do tej pory skromnie z Maltą i Azerami. Nie zniechęca mnie to do postawienie na nich. Zespół ten jest w trakcie &quot;liftingu&quot; doszli Zaza, Pelle i kilku świezakow z liczbą spotkań mnijeszą niż 10. Najważniejsze dla mnie to to , iż obrona składa się z zawodników bardzo doświadczonych, niewykluczone że zagrają trójką defensorów z Juve plus w bramce Buffon. Kupon odważniejszy to &quot;goła&quot; dwójeczka na Italię.
Do tasiemki dokładam :
Izrael to score 1,22 - spotkanie liderów, Izrael ostatnio w kwalach strzelił 3 sztuki BiH,teraz mi wystarczy jedna
Islandia to score 1,22- Holandia być może dziś zacznie gonić czołówkę, więc Islandczycy podejdą niezwykle zmotywowani do tego meczu. Powinni wygrać ale idę asekuracyjnie po jednego gola
Po długim namyśle zaryzykuje Holandię a brak Robbena niekniecznie potraktuje jako osłabienie dla tej drużyny..;)

unthinkabl3 277

unthinkabl3

Użytkownik
Kazachstan - Islandia 2 DNB @1.35 Betgun ✅
Kolega wyżej napisał: &quot;6 godzin różnicy w czasie, długa podróż, inny klimat, inne powietrze, fanatyczni kibice&quot; i ma tutaj wielką rację. Islandia to objawienie tych kwalifikacji, malo kto się spodziewał że tak wypalą. Jednak od tamtej passy minęło pół roku i czy nadal ją mają? Do AKO wbijam ten typ, z ubezpieczeniem ewentualnego remisu, który tutaj może się zdarzyć.
Czechy - Łotwa - @1.22 Betgun JAK?!⛔⛔⛔
Belgia - Cypr - @1.22 Betgun

Oba typy bardzo prawdopodbne. AKO tutaj wynosi 1,46 - bardzo dobre na podbicie.
Chorwacja - Norwegia BTS @1.80 Betgun✅
Po raz kolejny atakuje linię BTS i na muszkę biorę to spotkanie. Tutaj przypomnę mecze H2H między tymi drużynami: w każdym z trzech meczy padał tutaj BTS! (1:1, 1:2, 1:2). Norwegowie są drudzy w tabeli, chcą gonić Włochów więc będą bardzo mocno atakować, oraz przy okazji muszą chronić swoje 3. miejsce barażowe. Chorwaci grają u siebie, a wiadome, że będą strzelać. Polecam!

cock 756

cock

Użytkownik
Izrael - Walia
✅✅✅Walia 3,75 Pinnacle 4j✅✅✅

Izraelowi pasuje jak świni siodło pozycja lidera. Kadra przechodzi mocną przebudowę. Prawdziwe mecze dopiero przed nimi. Walia, Belgia, oba w dwumeczach... Za gospodarzami przemawia boisko.

Kadra Izraela na ciężkie mecze:
Bramkarze:
Guy Haimov 1986-02-09 Ironi Kiryat Shmona 1 0
Ariel Harush 1988-05-25 Maccabi Netanja 7 0
Ofir Martziano 1989-10-07 Ashdod 3 0
Obrońcy:
Tal Ben Haim I 1982-03-31 Charlton Athletic 83 1
Omri Ben Harush 1990-03-04 Maccabi Tel-Awiw 8 0
Eli Dasa 1992-12-03 Beitar Jerozolima 0 0
Oded Elkayam 1988-02-09 Ironi Kiryat Shmona 0 0
Rami Gershon 1988-08-12 Gent 19 2
Taleb Tawatha 1992-06-21 Maccabi Hajfa 4 0
Eytan Tibi 1987-11-16 Maccabi Tel-Awiw 19 0
Pomocnicy:
Tal Ben Haim II 1989-08-05 Maccabi Tel-Awiw 11 2
Nir Bitton 1991-10-30 Celtic 10 0
Maor Buzaglo 1988-01-14 Hapoel Be&#39;er Sheva 16 1
Roi Kahat 1992-05-12 Ironi Kiryat Shmona 0 0
Beram Kayal 1988-05-02 Brighton 26 1
Bibras Natkho 1988-02-18 CSKA Moskwa 36 1
Lior Refaelov 1986-04-26 Club Brugge 33 5
Sheran Yeini 1986-12-08 Maccabi Tel-Awiw 12 0
Eran Zahavi 1987-07-25 Maccabi Tel-Awiw 23 3
Napastnicy:
Elyaniv Barda 1981-12-15 Hapoel Be&#39;er Sheva 35 12
Munas Dabbur 1992-05-14 Grasshoppers 1 0
Omer Damari 1989-03-24 RB Leipzig 17 9
Tomer Hemed 1987-05-02 Almería 15 10
Ben Sahar 1989-08-10 Willem II 33 6
Itay Shechter 1987-02-22 Maccabi Hajfa 24 5

A to Walijczycy:
Bramkarze:
Wayne Hennessey 1987-01-24 Crystal Palace 47 0
Danny Ward 1993-06-22 Liverpool 0 0
Owain Fôn Williams 1987-03-17 Tranmere Rovers 0 0
Obrońcy:
James Collins 1983-08-23 West Ham 44 3
Ben Davies 1993-04-24 Tottenham 12 0
Chris Gunter 1989-07-21 Reading 57 0
Adam Henley 1994-06-14 Blackburn 0 0
Ashley Richards 1991-04-12 Fulham 4 0
Sam Ricketts 1981-10-11 Wolverhampton 52 0
Neil Taylor 1989-02-07 Swansea 20 0
Ashley Williams 1984-08-23 Swansea 49 1
Pomocnicy:
Joe Allen 1990-03-14 Liverpool 19 0
Gareth Bale 1989-07-16 Real Madryt 48 14
David Cotterill 1987-12-04 Birmingham City 22 2
David Edwards 1986-02-03 Wolverhampton 27 3
Joe Ledley 1987-01-23 Crystal Palace 55 3
Shaun MacDonald 1988-06-17 Bournemouth 1 0
Aaron Ramsey 1990-12-26 Arsenal 32 8
Hal Robson-Kanu 1989-05-21 Reading 24 2
David Vaughan 1983-02-18 Nottingham 38 1
Napastnicy:
Simon Church 1988-12-10 Charlton 29 2
Tom Lawrence 1994-01-13 Leicester City 0 0
Sam Vokes 1989-10-21 Burnley 31 6

Otrzymane punkty reputacji: +14
funnyman 735

funnyman

Użytkownik
Już o 15 czasu polskiego rozpoczną zmagania w 5 kolejce fazy grupowej reprezentacje Kazachstanu i Islandii. Forma Islandii i ich wyniki nie są zaskoczeniem. Już w poprzednich eliminacjach przegrali po zaciętym boju baraże z Chorwacją. Teraz pomimo zasłużonej porażki w Pradze, zajmują drugie miejsce zaraz za Czechami. W tym małym kraju postawiono kilka lat temu na szkolenie młodzieży i to teraz procentuję. Klimat nie sprzyja tam tej dyscyplinie, jednak dzięki krytym boiskom, Islandczycy mogą pochwalić się reprezentacją, która plasuję się na 35 miejscu rankingu FIFA. O sile gości stanowią G.Sigurdsson ze Swansea oraz Sigthorsson z Ajaxu, który wraca do gry po dłuższej kontuzji. Jednak nie indywidualności stanowią siłę reprezentacji Islandii, a kolektyw. Dzisiaj mecz must win dla gości. Mierzą się z najsłabsza ekipą grupy, a dodatkowo na pewno zgubi dziś punkty jedna z goniących ją drużyn, mianowicie Turcja lub Holandia. Myślę, że nie można ewentualnej straty punktów zganiać na długą podróż czy trudny teren. Czesi rozprawili się z Kazachami dosyć łatwo, pomimo straty dwóch bramek, a remis wywiozła niewiele silniejsza od gospodarzy Łotwa. Aż 10 bramek straconych w 4, nie stawia obrony Kazachskiej w pozycji monolitu nie do przejścia. Kurs jest bardzo zachęcający, a dodatkowo doświadczony Szwed na ławce trenerskiej, który nie raz z rodzimą reprezentacją jeździł po trudnych terenach w eliminacjach, będzie wiedział jak zmotywować Islandczyków, by wrócili z dzisiejszej potyczki tarczą. Smaczkiem tego meczu, będzie również ponowne powołanie do kadry bardzo doświadczonego i słynnego napastnika – Eidura Gudjohnsena. Ten pożegnał się z reprezentacją w 2014 roku po barażach do MŚ. Niektórzy mogą twierdzić, że minusem jest to, że liga islandzka jeszcze nie obudziła się z zimowego snu. Jednak Lars Lagerback nie powołał, żadnego piłkarza z tamtejszej ligi. Warto jeszcze zaznaczyć, że mecz na Astana Arena zostanie rozegrany na sztucznej trawie, co akurat dla Islandczyków nie robi różnicy, gdyż oni na takiej murawie zostali wychowani.

Kazachstan - Islandia 2 1.91
✅✅✅
Dodatkowo kolejne spotkanie z tej grupy. Czesi podejmą nie liczącą się w tych eliminacjach Łotwę. 10 straconych bramek i tylko jedna strzelona. Czesi z kompletem punktów, na własnym obiekcie, nie mogą zmarnować takiej szansy, by jeszcze odskoczyć grupie pościgowej.
Czechy - Łotwa 1 1.22 ⛔
AH - 1,5 1.62 ⛔
1poł
1.62 ⛔
(Czesi zawiedli :zoltakartka ????

Otrzymane punkty reputacji: +8
fideliso 52

fideliso

Użytkownik
Unthikabl3 ja się całkowicie zgadzam z betem ale nie rozumiem czemu zaniżasz sobie kurs ???? BTS w meczu Chorwacja - Norwegia biega po 2.25-2.37 (bet365)

Do góry Bottom