Czechy - Kazachstan
Powyżej 9.5 rożnych @ 1.67
Bardzo ważny mecz dla Czechów, który zostanie rozegrany dziś o 20:45 w Pilznie.
Dwa ostatnie spotkania w grupie to porażka wyjazdowa z Islandią 2:1 i bardzo pechowy remis w Pradze z Łotwą - oglądałem to spotkanie i to Czesi byli zdecydowanie lepszą drużyną, stwarzali sobie wiele sytuacji, lecz niestety tylko zremisowali.
Dziś do Pilzna przylatuje ostatnia drużyna grupy - Kazachstan, który do tej pory na swoim koncie ma zaledwie 1 pkt.
W pierwszym spotkaniu pomiędzy tymi ekipami, lepsza okazała się reprezentacja Czech, która wygrała w wyjazdowym spotkaniu 2:4.
Kurs na Czechów dziś niski, więc postanowiłem pograć w tym spotkaniu rzuty rożne.
Czesi grając przed własną publicznością stwarzają sobie dużo sytuacji podbramkowych i nabijają dużo rożnych, do tej pory rozgrywali 3 spotkania w Czechach.
Czechy -
Łotwa 17 rzutów rożnych
Czechy -
Islandia 11 rzutów rożnych
Czechy -
Holandia 11 rzutów rożnych
Według mnie próg 9.5 rożnego jest warty grania i zamierzam z tego skorzystać.
Izrael - Andora
Obie drużyny nie strzelą i powyżej 2.5 bramki @ 1.75
Andora to najsłabsza drużyna w tej grupie i na pewno nawet jedna ze słabszych reprezentacji w całej Europie.
Po 6-ciu spotkaniach mają 0 pkt na koncie i chyba nie jest to żadną niespodzianką.
Dziś czeka ich ciężkie spotkanie w Izraelu, który przegrał swoje 3 ostatnie spotkania, tak więc Andora będzie najlepszym przeciwnikiem na przełamanie.
Andora do tej pory rozegrała 2 spotkania wyjazdowe z Cyprem 5:0 i Belgią 6:0.
Moim zdaniem dziś to
Izrael pokona wysoko Andorę i będzie to zwycięstwo do zera, wynik 3:0 w zupełności mnie usatysfakcjonuję.
kursy z betano