>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Eliminacje do ME piłkarzy ręcznych Serbia 2012

Status
Zamknięty.
coolmen7 8,8K

coolmen7

Użytkownik
Grać póki można. W Tobet kurs na Polskę z Portugalią dziś 1.20 to chyba jakaś pomyłka, dla mnie Portugalia to trochę egzotyczna drużyna, dobrze grają u siebie ale na wyjazdach nawet Ukraina ich pocisnęła 4 bramkami. Polska prawie w najmocniejszym składzie, dobra gra przeciwko Ukrainie i wygrana 6 bramkami. Do tego handicap -4,5 z kursem 1.95, &quot;perełka&quot; Dla mnie dziś spokojnie przewaga może sięgnąć 8-10 bramek. Co jak co ale Polska przed swoimi kibicami potrafi grać świetnie, pokonali np. dużo mocniejszą Słowenię 32:27. Polecam

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Ja jestem ostrożniejszy co do naszych. Na pewno łatwo nie będzie, Portugalia nie jest słabą drużyną. Jasne, gramy u siebie, jesteśmy mocniejsi personalnie. Ale forma jest po prostu kiepska. Zmęczenie sezonem jest naprawdę duże. Dlatego właśnie spodziewałbym się dość wyrównanego meczu. Nie bardzo mam czas i ochotę więcej pisać, ale zapraszam wszystkich do dyskusji, bo pewnie macie lepszą wenę niż ja.

A 220

andrzej78

Użytkownik
Fakt -4,5 po 1,95 kuszące, bo np w fortunie kursy rozłożone po równo przy linii 5,5. Ale ja jednak bym nie był takim optymistą że wygramy 8-10 golami. W moim odczuciu to będzie ciężka przeprawa. Portugalia to nie są cieniasy, robią postępy i wygrane ze Słowenią i remis z nami to nie przypadek.

coolmen7 8,8K

coolmen7

Użytkownik
Ale forma jest po prostu kiepska.
Nie wiem na czym ty to opierasz ? Na meczu z Ukrainą, zagrali solidnie i wygrali 6 bramkami co moim zdaniem jest dobrym wynikiem. Także forma może nie jest najwyższa, ale tym bardziej nie kiepska.
Fakt -4,5 po 1,95 kuszące, bo np w fortunie kursy rozłożone po równo przy linii 5,5. Ale ja jednak bym nie był takim optymistą że wygramy 8-10 golami. W moim odczuciu to będzie ciężka przeprawa. Portugalia to nie są cieniasy, robią postępy i wygrane ze Słowenią i remis z nami to nie przypadek.
Remis z nami i wygrana ze Słowenią było na własnym parkiecie. Pisałem u siebie Portugalia może walczyć, ale na wyjazdy to inna bajka.

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Opieram to na grze z Ukrainą, która jest po prostu beznadziejną drużyną, a my z nimi męczyliśmy się do ~40 minuty, co na pewno nie jest powodem do dumy. Kadrowicze w większości w klubach spisywali się słabo. Szmal nie grał przez ostatnie 2 tygodnie, Wyszomirski w klubie jest rezerwowym, Lijewscy w końcówce sezonu grali w kratkę. W formie na pewno jest Jurkiewicz i Bartek Jurecki, Grześ jest zawodnikiem znakomitym i nawet bez formy potrafi grać na pewnym poziomie. Co natomiast dzieje się z Michałem Jureckim, Grabarczykiem, Żółtakiem? W Vive źle się działo i to niestety przechodzi na kadrę.
Według mnie ten mecz wygramy i bez problemu można dodawać do AKO, ale handicapu bym chyba nie ryzykował.

A 220

andrzej78

Użytkownik
Bardzo ciekawe kurs na Austriaków, w fortunie np 7,66. Co prawda uważam że Islandczycy sobie poradzą ale value po stronie Austriaków. Z Niemcami przegrali 20:28 ale z tego co czytałem to duża zasługa niemieckiego golkipera który miał 60%.

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Gratulacje dla chłopaków, dziś zagrali całkiem nieźle. Na bardzo wysokim procencie w bramce zagrał Piotrek, Sławek wprowadzał ten niesamowity spokój, tym doświadczeniem poprowadził chłopaków do zwycięstwa. Nie jestem pewien co do statystyk, ale Sławek bronił chyba na procencie lekko ponad 40%, natomiast Wyszu miał dokładnie 50% skuteczności lub lekko ponad.
Grzesiek tak jak pisałem, w tej kadrze powinien grać na środku rozegrania, powinien być takim liderem z krwi i kości, bo ma ku temu wszelkie wszelkie predyspozycje. Ma rzut, przegląd pola, charyzmę oraz cechy przywódcze. Dziś słabiej zagrał Mariusz Jurkiewicz, ale to również znakomity zawodnik, który w ostatnim sezonie był bardzo ważną częścią finalisty Champions League! Nie sposób nie wspomnieć o Tomku Tłuczyńskim, który dziś zagrał na wysokim poziomie, do którego przyzwyczaił. Nie wiem co w kadrze robi Patryk Kuchczyński, no ale nie mnie o takich rzeczach decydować. Miejmy nadzieję, że w przyszłym sezonie wróci forma Mariusza Jurasika, sprawy Vive będą mniej powiązane z kadrą niż przedtem i śmiało możemy myśleć o wysokich miejscach w Serbii.
W środę o godzinie 12 losowanie grup turnieju, dzień wcześniej poznamy koszyki, ale z mojego prowizorycznego rankingu wynika, że będziemy w pierwszym koszyku.

hopkirk 3,2K

hopkirk

Forum VIP
Zdarzenie: Islandia - Austria⛔(44:29) 73gole
Typ: Under 57,5
Kurs: 2,05
Stawka: 4j /10j
Bukmacher: Expekt

Data spotkania: 12.06.2011 godz. 18:30

Bardzo ważny mecz dla układu grupy. Islandia do wyjścia z grupy nie może przegrać dzisiaj. Skład wydaje się dużo silniejszy. Gospodarze mają bardzo dobrego bramkarza Gustavsson, solidnych graczy w obronie. Problemy z urazami mają ważni w ataku Aaron Palmarsson i Snorri Gudjonsson. Islandia powinna tutaj szczególnie pilnować wyniku. W ostatnim meczu na wyjeździe z Łotwą mieli dużą przewagę, ale potrafili ją roztrwonic z łatwiejszym przeciwnikiem niż dzisiaj. Austria już nie gra tak ofensywnie jak w poprzednim roku. Najważniejszy gracz Szilagiy mało grał w Flensburgu, inny ważny w ataku Schlinger stracił prawie całą rundę rewanżową w Bundeslidze z powodu kontuzji. Ten mecz jest ostatnim w sezonie dla graczy, na pewno odczuwają już zmęczenie po wyczerpującym sezonie. Według mnie suma goli powinna być mniejsza niż 58.

Zdarzenie: Macedonia - Bośnia i Hercegowina✅(25:19)
Typ: Macedonia-4,5
Kurs: 1,75
Stawka: 4j /10j
Bukmacher: Bet365
, Ladrokes 1,83
Data spotkania: 12.06.2011 godz. 21:15

Macedonia miała dosyć słaby sezon. Na początku sezonu była duża mobilizacja związana z Metalurgem Skopje. Sponsorzy dali duże pieniądze, ściągnięto do tego klubu najlepszych macedońskich piłkarzy, wyremontowano halę, ale klub w eliminacjach do LM kompletnie zawiódł. Później różne nieporozumienia między zawodnikami a poprzednim trenerem. Teraz powinno być zdecydowanie lepiej. Zawodnicy mają już zapewniony awans, ale nie powinno obniżyć to ambicji piłkarzy. Dzisiaj pełny skład, pełne trybuny. W drużynie gości panuje bardzo zła atmosfera, najlepsi zawodnicy odmawiają gry dla reprezentacji. Bośnia i Hercegowina ostatnie mecze gra bez najlepszych zawodników: Terzic, Doborać, Toromanović, dzisiaj dodatkowo bez Vranjesa i Savicia. Według mnie Macedonia powinna wygrać minimum 5 bramkami.

galgan 2K

galgan

Użytkownik
Bośnia i Hercegowina ostatnie mecze gra bez najlepszych zawodników: Terzic, Doborać, Toromanović, dzisiaj dodatkowo bez Vranjesa i Savicia. Według mnie Macedonia powinna wygrać minimum 5 bramkami.

Szperam, szukam i nie mogę nigdzie odnaleźć informacji o osłabieniach w dzisiejszym meczu o których piszesz. Skąd to info?

//Z serwisów informacyjnych o piłce ręcznej w Bośni i Hercegowinie. Hopkirk

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
W środę o godzinie 12 losowanie grup turnieju, dzień wcześniej poznamy koszyki, ale z mojego prowizorycznego rankingu wynika, że będziemy w pierwszym koszyku.
Koszyk 1: Francja, Chorwacja, Niemcy, Polska
Koszyk 2: Dania, Norwegia, Węgry, Szwecja
Koszyk 3: Serbia, Islandia, Hiszpania, Czechy
Koszyk 4
: Słowenia, Rosja, Macedonia, Słowacja
Byłem blisko ;) No cóż, teraz wystarczy czekać jeszcze niespełna 48 godzin i wtedy będzie można coś o celach naszej kadry powiedzieć. Fajnie byłoby uniknąć Danii oraz Islandii i Hiszpanów, reszta natomiast jak najbardziej w naszym zasięgu ;)

adqs 3,5K

adqs

Forum VIP
Wiadomo, że zagramy z jednym zespołem z &quot;naszego&quot; kosza i z dwoma z drugiego, trzeciego i czwartego, w zależności kto awansuje. Myślę, że Serbowie na początku turnieju mogą być niesamowicie mocni, ale jeśli z grupy nie wyjdą na pierwszym miejscu to wtedy zaczną się nerwy i myślę, że w drugiej fazie ewentualnie spokojnie ich pykniemy.
Ciekaw jestem jak spiszą się na tym turnieju Skandynawowie, ale myślę, że może być nie najlepiej po tym dość udanym turnieju na swoim terenie. Wbrew pozorom, Węgrzy mogą być dość groźni. Nie znam się, ale chyba miasta, gdzie grać będą zespoły z Bałkanów, są blisko granic z tymi państwami, więc na pewno Bałkany będą grały jak u siebie. Węgrzy na pewno postawią trudne warunki, ale jeżeli miałbym wybierać z którym zespołem lepiej zagrać w I fazie grupowe pomiędzy Węgrami a Serbią, to wybrałbym tych pierwszych mimo wszystko ;)
Dokładnie, zobaczymy jaka będzie forma drużyny, oby wszystko jak to się mówi zagrało, a być może wtedy arytmetyka znajdzie zastosowanie w praktyce, tj.:
2006 - 10 miejsce
2008 - 7 miejsce
2010 - 4 miejsce
2012 - dopiszcie sobie sami ;) Szkoda, że Karol nie wróci do kadry (chociaż sam nie wiem), ale można liczyć na Jurkiewicza, bo jest w chłopaku przyszłość, ostatni sezon był dobry, przyszły? Oby był gwiazdą w Serbii.

coolmen7 8,8K

coolmen7

Użytkownik
Skład grup:
Grupa A (Belgrad): Polska, Dania, Serbia, Słowacja
Gruba B (Nisz): Niemcy, Szwecja, Czechy, Macedonia
Grupa C (Nowy Sad): Francja, Węgry, Hiszpania, Rosja
Grupa D (Vrsac): Chorwacja, Norwegia, Islandia, Słowenia
Moim zdaniem takie dość dobre losowanie, Dania jak zagra tak jak na MŚ to będzie ciężko, ale Serbia mimo, że gospodarz to jest to drużyna do ogrania, podobnie Słowacja.
Wychodzą 3 ekipy z grupy, musimy pokonać minimum Danie lub Serbię aby wyjść z jakimiś punktami, a najlepiej oczywiście oba zespoły. Nie wiem dokładnie czy później trafiamy na grupę B czy inne, ale jeżeli B to extra bo tam wszyscy są w naszym zasięgu ( oczywiście przy odpowiedniej formie reprezentacji ).

A 220

andrzej78

Użytkownik
Grupa dość trudna, ale kogo by nie wylosować to i tak nie byłoby łatwo. Z Duńczykami jest tak że np. jeden turniej mają świetny a następny gorszy. Więc teraz czas na ich słabszy występ ???? Serbów nie chciałem trafić i napewno ciężko będzie ich ograć. No właśnie ciekawe z którą grupą się łączymy. Jeśli z B to nasze szanse na strefe medalową rosną, bo unikamy tych z którymi nie potrafimy wygrywać czyli Chorwatów i Francuzów
//Łączymy się z Grupą B.

Otrzymane punkty reputacji: +2
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom