>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Eliminacje do MŚ 2014 - 16.10.2012 (Europa)

Status
Zamknięty.
drif 31,6K

drif

Użytkownik
Panowie, ja mam teraz do was pytanie w związku z przeniesieniem meczu Polska - Anglia na jutrzejszy dzień na godzinę 17:00.
Otóż mam w trakcie kupon, w którym Anglia po kursie 1.90 zamyka mi go na 700 zł (stawka - 70 zł).
Czy mógłby mi ktoś wyliczyć (konkretny buk, kurs i stawka) jak najlepszą kontrę na to spotkanie? Byłbym bardzo wdzięczny! Chcę mieć pewny zysk, dlatego podajcie wskazówki jak najlepiej to skontrować.
Z góry dzięki!
Messsi18 jak masz konto na betfair to wystarczy ze kupisz lay na anglikow i sprawa zalatwiona wygrywa Ci albo kupon z 700pln kiedy anglia wygra albo lay kiedy bedzie kazdy inny wynik niz wygrana anglii. Lay obecnie to 2.14 wiec musialbys zagrac za stawke 376 by wygrana wynosila 320 - 5% comision. Mozesz czekac az anglia strtezli cos pierwsza i tez kupic wtedy lay. Masz 2 opcje zagrac 0-0 i czekac na to jak potoczy sie mecz kurs na 0-0 to 9. mozesz kupic remis kurs 3.3. wszystko zalezy czego chesz i czy np wystarczy Ci powiedzmy te 320 pln ale pewnych.

loretin15 186

loretin15

Użytkownik
No ale nie powiesz mi że to nie na farcie ;) Tak samo jak Francja wbiła w 90+3 .
Trzeba mieć farta w bukmacherce ale to naprawdę czasem ten fart się może przeobrazić w naprawdę złą karmę ;)
Pozdro

W 606

wanderlei

Użytkownik
No ale nie powiesz mi że to nie na farcie ;) Tak samo jak Francja wbiła w 90+3 .
Trzeba mieć farta w bukmacherce ale to naprawdę czasem ten fart się może przeobrazić w naprawdę złą karmę ;)
Pozdro
Tydzień-dwa wstecz dzięki takim bramką w 90 , 92 minucie wygrywałem kupony a dzisiaj np w taki sam sposób przegrałem. Takie życie.Większość wygrywanych zakładów są na farcie a jakakolwiek analiza danego spotkania jest tylko jakiegoś rodzaju pomocą.
Prowadzić 4-0 , grac u siebie i zremisować 4-4 to trzeba umieć ????
Portugalii wytłumaczyć nie potrafię chociaż myślę że mocny deszcz był przeszkodą bo ten nażelowany pajacyk (nazywany najlepszym na świecie buahaha) może w deszczu grac nie potrafi ?? Nie wiem.
Dziwne to jest bo oglądałem miesiąc temu mecz Irlandia Północna - Luksemburg i tam Irlandczycy potykali się o własne nogi i sadzili jakieś bezsensowne lagi do przodu...więc tym bardziej nie rozumiem dzisiejszego 1-1.
Miejmy nadzieję że podobne niespodzianki spotkają nas w jutrzejszym meczu Polska - Anglia oczywiście jeśli się odbędzie ????

rafu 247

rafu

Użytkownik
Co jak co, ale najwieksza porazka sa mimo wszystko Niemcy. Mialem na kuponie Belgie i handicap Niemcow, i przy stanie 4:0 bylem niespokojny tylko o zwyciestwo Belgii (w tym czasie remisowali 0:0 ze Szkocja). Pozniej patrze, a tu Belgia pewnie wygrywa 2:0, zas Niemcy juz 4:3 i role sie odwrocily. Ten ostateczny remis 4:4 to megasensacja.
W miedzyczasie 2 kupon - wszystko powchodzilo, zostalo tylko spotkanie Hiszpanii z Francja (mialem czysta 1). Jak sie skonczylo i w jak zenujacym stylu Hiszpanie stracili pilke po swoim rzucie roznym, to chyba kazdy juz wie...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom