>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ELH Tipsport Extraliga - liga czeska 2024/2025

warzyn 163,4K

warzyn

Użytkownik
Spróbujemy po przerwie reprezentacyjnej ustrzelić dubla.
Czarne chmury nad Kladnem, czarniejsze nad Libercem. Kladno po udanym początku traci pozycje i zmierza w stronę barażu. Niemniej jednak Kladno kreuje co ma odZwierciedlenie w statystykach i regularnie w meczach z ich udziałem linia 60+ jest pokryta.
Pilzno 2 wygrane mecze z rzędu, no ale z kim. Kladno i Liberec oddały punkty. Kometa jest solidna i wątpię, że Pilzno zatrzyma ich na poziomie under 2.5, a przy ich ataku powinni dzisiaj polec w Benie.

KLADNO LIBEREC over 57.5 strzałów
KOMETA PILZNO KOMETA wygra i strzeli over 2.5 gola (betbuilder)

@2.3 FORTUNA

Ostatnia edycja:
R 1,3M

rjastrzab

Użytkownik
Dyscyplina Hokej, Czechy
Godzina: 18:00
Spotkanie: Kladno - Liberec
Typ: Kladno powyżej 2,5 gola
Kurs 1,68
Bukmacher: Superbet
Post w dziale:
Analiza:
Seria porażek przełamana na piłce nożnej, ale wróćmy do hokeja. Idę w typ z czeskiej Extraligi. Dziś spotkają się słabsze drużyny Kladno i Liberec. Bazując na H2H i obecnej formie strzeleckiej ekipy gospodarzy idę w zakład, że Kladno strzeli więcej niż 2,5 gola w tym spotkaniu. Garść statystyk: Kladno w ostatnich meczach ligowych strzelali 3, 4, 2, 3, 2, 1, 2, 6, 7 i w większości były to mecze przegrane. Liberec w swoich spotkaniach tracił 1, 4, 4, 7, 4, 1, 4, 3, 1, 2, 6. I tez były to w większości porażki. Ale jak się spojrzy na H2H to kolejno mamy zdobycze Kladno: 3, 5, 5, 2, 8, 3, 2, 3, 3, 3. Do tego Kladno w 19 meczach ligowych zdobyło 55 goli, co pozwoliło im zająć 11 lokatę w tabeli, a Liberec w 17 meczach straciło też 55 bramek. Ale mam 6 punktów mniej i są na ostatniej pozycji. Liczę, że Kladno dziś będzie chciało zwiększyć tę przewagę i strzelą minimum 3 gole.

Ostatnia edycja:
warzyn 163,4K

warzyn

Użytkownik
Dla mnie mecz kolejki w Pilźnie. To, że gorące jak stal Hradec Kralove to wie każdy, ale Pilzno zaskoczyło mnie w Brnie bardzo na plus. Sam fakt dojechania do karnych i wygranej jest niepodzianką, ale zdominowali w wyjazdowym spotkaniu ofensywnie i defensywnie mocnego rywala. Patrzyłem w stronę underowego rozwiązania i mimo wszystko zwycięstwa gości, ale jest to chyba trochę życzeniowe rozwiązanie i o dziwo widzę tutaj szansę na wyrównany pojedynek, o czym nie pomyślałbym nawet przez sekundę 3 kolejki temu. Wracając do typu, nikt nie oddaje tyle strzałów co Hradec w meczu, Pilzno idzie też ostro do przodu.
Sięgam po wysoki kurs.

Obie drużyny over 28.5 strzału.
@3.6 Fortuna

.

R 1,3M

rjastrzab

Użytkownik
Dyscyplina Hokej, Czechy ULLH
Godzina: 19:00
Spotkanie: Riders Pardubice – Masaryk University
Typ: poniżej 9,0 bramek ( 9 = zwrot)
Kurs 1,41
Bukmacher: Fortuna
Post w dziale:
Analiza:

Na poniedziałek wynalazek z czeskiej ligi uniwersyteckiej w hokeju na lodzie. Idę w kierunku undera bramkowego przy wysokiej linii 9,0 bramek. Gdy w meczu padnie 9 goli będzie zwrot. Bazuję na statystykach dotychczasowych spotkań ligowych i H2H. Gospodarze w słabej formie bo w 10 meczach zdobyli tylko 7 punktów za dwa zwycięstwa i 1 pkt za porażkę po dogrywce, to przełożyło się na bilans bramek 30:52 w 10 meczach. Co średnio daje ok 3 strzelone i 5 straconych goli w meczu. Ale naprzeciwko ich stanie ekipa Masaryk, która w 4 wyjazdowych meczach strzeliła tylko 6 goli i straciła 19. W ramach H2H w meczach ligowych między nimi najwięcej padło 8 bramek w ostatnim meczu między nimi skończonym 5:3 dla Masaryk, ale rozgrywanym na ich lodzie. Dziś liczę na mało bramek, ale gram zachowawczo na under 9,0 gola.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1241
Do góry Bottom