>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

el. ME 2016: Polska vs. Niemcy 11.10.2014

D 1,3K

dz1916

Użytkownik
Co do kwestii piłkarskiej, to zawsze przecież może wyjść mecz życia jak z Portugalią w 2007 i na tyle można chyba liczyć.

Ale chciałem o czymś innym, śmieszy mnie jak czytam w analizach takie dopisywanie na siłę o ,,12 zawodniku&quot; czyli kibicach. To, że jest ładny stadion i dużo ludzi, nie oznacza, że piłkarze na boisku są wspierani. Znam ludzi chodzących na kadrę i ich mentalność, niektórzy to wręcz masochiści, którzy tylko czekają na porażkę, aby się wyżyć, ponarzekać itd... To nie siatkówka, tam jesteśmy mocni, więc jest fajnie. Tutaj szczera ocena piłkarza, który oczywiście momentalnie został skrytykowany, bo przecież klienci płacą to wymagają i mogą gwizdać. To niech najpierw dadzą coś od siebie co pozwoli ich nazywać kibicami, bo nie czyni ich nimi przelany hajs na konto PZPN-u za udostępnienie miejsca na stadionie.

Wiadomo, że są normalni ale giną w tłumie. Na normalnych stadionach w Polsce wygląda to tak, że doping jest do końca, a ewentualne rozliczenie i wykazanie niezadowolenia piłkarzom po meczu. Na kadrze po straconym golu zaczyna się jatka a już na pewno grobowa cisza. Więc równie dobrze można pisać o 12 zawodniku w każdej analizie meczu ME. Chciałbym kiedyś taki mecz, żeby Polacy wygrali w samej końcówce ze stanu 0:1 i olali tych ludzi wcześniej dających koncert niezadowolenia.

Ale to tylko tak nawiasem, żeby nie rozpętywała się niepotrzebna dyskusja, ale może ktoś to weźmie pod uwagę pisząc takie rzeczy.

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Niemcy tu nic nie musza zero ambicji dla nich ten mecz jak kazdy inny remis bedzie dla nich dobry kolega kibic Bayernu powinien takie rzeczy wiedzieć.
Na ambicji to oni jechali półfinał i finał mistrzostw swiata tu meczyk luzacki na remisik.
Dla Polski mecz wojna honor itd.itp.
Także te handicapy na Niemcy za 10 zł to weźcie juz do kosza wrzućcie.
Bedzie lanie dzisiaj Niemców.Bij Niemca!

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Pomyślał kazdy Janusz stawiając dzisiaj wyplate w STS.Takze cały miesiąc bedzie bida no nic moze lepiej bedzie w listopadzie wtedy postawi przeciw Legii
Konar nie wysmiewaj sie z kolegi bo sam madrzejszych argumentow nie przedstawiles...znowu wojna, znowu honor, znowu ambicja...
Niemcy tu nic nie musza zero ambicji dla nich ten mecz jak kazdy inny remis bedzie dla nich dobry kolega kibic Bayernu powinien takie rzeczy wiedzieć. Na ambicji to oni jechali półfinał i finał mistrzostw swiata tu meczyk luzacki na remisik. Dla Polski mecz wojna honor itd.itp. Także te handicapy na Niemcy za 10 zł to weźcie juz do kosza wrzućcie. Bedzie lanie dzisiaj Niemców.Bij Niemca!
Prawda jest taka, ze jestesmy slabsi od Niemcow i tyle. Mamy kilku zawodnikow na przyzwoitym poziomie ale reszta to sa slabiaki. Nasza obrona jest bardzo slaba. Szukale Niemcy wkreca w ziemie w pierwszych 15 minutach, Glik zalapie zolta kartke i bedzie musial sie pilnowac. Srodek mamy tez sredniawy. Grosicki ...gra 60-70 minut w klubie ze srodka francuskiej ligi, Milikiem wszyscy sie zachwycaja bo strzelil 6 goli amatorom (na serio amatorom) w pucharze Holandii...Arek nie moze wygrac rywalizacji z wiecznie marnujacym swietne okazje Sigthorssonem, co za tym idzie Milik czesciej grzeje lawe niz gra. Nawet Lewy po przejsciu do Monachium gra slabo. Moim zdaniem kurs na Niemcow ktory oferuje Fortuna @ 1,75 jest do rozwazenia.

goly78 17

goly78

Użytkownik
NIe lubie grać meczy polaków ale może dziś sie skusze . Otoczka w necie o tym meczu przypomina mi lata 90 i nasze mecze z Anglią . To były czasy ...mega mobilizacje i zawsze wpierdol ???? . Myśle ze dzis bedzie podobnie ale na remis do przerwy nas stać Ambicją i zaangażowaniem do przerwy damy rade . W millenium kurs 2,25 .

komos84 182

komos84

Użytkownik
Nie gram ani na Polaków, ani na Niemców. Mój bet na ten mecz to:

Polska over 10.5 booking points
kurs: 1.45
✅✅✅
unibet

W praktyce oznacza to dokładnie tyle, że nasze Orły muszą złapać dwie żółte kartki lub jedną czerwoną (Szczęsny? ???? ) Jestem w 200% przekonany do tego zakładu. Sędziuje Portugalczyk Pedro Proenca, który daje dość dużo kartek, choć uważam że w tym wypadku nie ma żadnego znaczenia kto będzie arbitrem. Polacy zawsze łapią sporo kartek, bez względu na to z kim grają bo braki techniczne i taktyczne trzeba nadrabiać prostymi środkami (faulami)

jendru 156

jendru

Użytkownik
Witam i chcialbym tez po krotce wyrazic swoje argumenty za lub przecic . Wiem wygranie tego meczu przez Polakow bedzie trudnym zadaniem ale jest to zadanie do wykonania .Moje argumenty sa takie ogladalem ostatni mecz Niemcow z Szkotami i wcale tak jak przystalo na mistrzow to nie wygladalo ..Druga sprawa jak ogladacie zreszta bundeslige to widzicie co ostatnio wyrabil Hümels po kontuzji i Durm tez nie gral tak jak powinien ,obrone maja w nowym ustawieniu i tu jest ogromna szansa .Bramkarza Neuera sie nie trzepiam bo to jest bardzo pewny ich punkt .Mysle ze kluczem w tym meczu bedzie wylaczenie Kroosa .Na nim bedzie spoczywalo rozgrywanie akcji i tu trzeba uwazac na niego genialne pilki . Niemcy na pewno sa tej potyczki z Polakami faworytem na papierze ale mysle ze jesli zagramy bardzo odwaznie i z presingem to czemu nie jak nie teraz .Lewy gra u siebie no Milk do pomocy pomoc ,grosicki ,rybus krychowik tez ograni goscie ,no boje sie z ustawieniem lewej obrony a tak mysle ze spoko ..Ja licze na remis lub jedno bramkowe wygranie przez Polakow .Moj typ -Polska 1x✅✅✅:grin:

J 613

jarek23v

Użytkownik
Co tu dużo pisać. Serce mówi Polska, rozum Niemcy. Ale nadzieja umiera ostatnia. Nie będę zarabiał na ewentualnym zwycięstwie Niemiec i całym sercem jestem za Polakami. Miałem dziś nie obstawiać tego meczu ale po prezencie z Betsson jednak się skusiłem.
Pobieram dziś bramkę Roberta :gool:
Jak nie dziś to kiedy ? Jak nie On to kto ? Wyobrażam sobie jak chłopak musi być zmotywowany. Cała Polska ale i pewnie Niemcy ciekawe występu w tym jakże ważnym meczu dla niego.

Robert Lewandowski gol - 3.20 Betsson

Do boju Polsko - 2:1 dla Nas :jupisdfgdfg:

S 95

slodki69

Użytkownik
Co prawda odkrywczego nic tutaj się nie pojawi ponieważ to co polecam zagrać to: Polska - Niemcy 1X 2.38 Betsson
Jeżeli chodzi o typ, można mówić że Niemcy to mistrzowie świata, można mówić że same gwiazdy i w ogóle jednak spójrzmy na to okiem osoby bezstronnej.
Po 1: Dla polskich piłkarzy ten mecz jest niczym derby klubowe z jednego miasta, ma olbrzymią rangę oraz rozgłos. Który z polskich zawodników nie marzy o tym żeby w końcu utrzeć nosa Niemcom?
Po 2: Już nie raz mieliśmy niespodzianki w tych eliminacjach gdzie drużyna faworyzowana po prostu nie dawała rady. Szczególnie jeżeli chodzi o spotkanie wyjazdowe.
Po 3: Podsumowując Niemcy przyjeżdzają na trudny teren, gdzie kibice na pewno dadzą im popalić, piłkarze Polscy wyjdą mega zmotywowani dlatego stąd dziś jest taki a nie inny typ ????

A 8,5K

alex.bp

Użytkownik
Patrze, że niektórzy już w ogóle odpłynęli jak kolega Konar. Większych debilizmów dawno nie czytałem. Meczyk luzacki na remisik? Nie wiem czy wiesz, że jest coś takiego jak profesjonalne podejście do zawodu i chęć zwycięstwa w każdym meczu. To nie jest mecz na koniec eliminacji, gdzie do 1 miejsca wystarczy remis. Niemcy mecze ze słabeuszami jak kadra Nawałki będą grali na maksa, bo istnieje takie coś jak mentalność zwycięzcy, co gracze Loewa na pewno mają. Przykładem mecz z USA, gdzie także tłum &quot;znawców&quot; wieścił pewny remis, dzięki czemu można było przytulić dobry kurs na mistrzów świata.
Podsumowując, nasza kadra nie ma żadnych argumentów. Zero stylu, zero skuteczności, zero jakości. Niemcy nie muszą zagrać super spotkania, żeby nas ograć i takie są fakty. Wystarczy jeden błysk Mullera czy Gotze i będzie pozamiatane.
Jak dla mnie pewna 2 choć chciałbym, aby to co napisałem w ogóle się nie sprawdziło i nasi zdobyli jakieś punkty, ale to bardziej sfera marzeń.
E: mecz życia Polaków, trochę szczęścia, ale kogo to obchodzi jak mamy 3 pkt ;)

Otrzymane punkty reputacji: +3
kain. 2,2K

kain.

Użytkownik
Liczba żółtych kartek :
Over 3.5 @ 1.85 Rivalo ✅
Dla mnie zdecydowanie bet dzisiejszego dnia!
Dlaczego? Nikogo z nas nie trzeba przekonywać do tego jak wyglądały i jak wyglądają stosunki na linii Polska - Niemcy i dla nas zawsze Niemcy będą swojego rodzaju &quot;wrogami&quot;, ponieważ mieliśmy taką, a nie inną historie.
Dla każdego piłkarza z pewnością dzisiejszy mecz na tle Mistrzów Świata będzie szansą do zaprezentowania swojej użyteczności. Wyobrażacie sobie dzisiaj Glika, Szukałę, Krychowiaka, Jodłowca, Wawrzyniaka, Piszczka, którzy odstawiają nogę? Jeśli chcemy dzisiaj coś osiągnąć z pewnością musimy walczyć od początku do końca meczu. Niemcy też nie będą mieli dzisiaj spaceru i będą musieli z nami powalczyć, żeby wywieść od nas satysfakcjonujący wynik.
Sędziuje Pedro Proenca, który uwielbia sypać dużą ilość kartek. Przystopował dopiero na MŚ ale był to wyjątek od reguły. Linia 3.5 w dzisiejszym meczu to z pewnością linia, która jest zaniżona. Według mnie 4 kartki są tu bardzo pewne dlatego ja śmiało wchodzę w powyższy bet, który prezentuje się wyśmienicie i według mnie ma bardzo duże szanse powodzenia!

Otrzymane punkty reputacji: +9
K 0

kacperr

Użytkownik
Pomyślał kazdy Janusz stawiając dzisiaj wyplate w STS.Takze cały miesiąc bedzie bida no nic moze lepiej bedzie w listopadzie wtedy postawi przeciw Legii ????
Heheh zobaczymy kto się będzie śmiał po 90 minutach.Patrząc na składy to 1-2 lub 0-2 dla Niemiec. A co do Legii w Listopadzie to Pogoń 2x Win pierwszy mecz juz 30 październik. Legia - Pogoń ???? ⚽
Przewidywane składy na mecz Polska - Niemcy:
Polska: Wojciech Szczęsny - Jakub Wawrzyniak, Kamil Glik, Łukasz Szukała, Łukasz Piszczek - Maciej Rybus, Tomasz Jodłowiec, Grzegorz Krychowiak, Kamil Grosicki - Arkadiusz Milik, Robert Lewandowski
Niemcy: Manuel Neuer - Erik Durm, Jerome Boateng, Mats Hummels, Antonio Ruediger - Julian Draxler, Toni Kroos, Mario Goetze, Christoph Kramer, Thomas Mueller - Andre Schuerrle

betinos 200

betinos

Użytkownik
Ktoś ostatnio napisał że kibic Reprezentacji Polski jest jak zdradzana żona alkoholika ???? ...Coś w tym jest.Od paru lat nie potrafimy ograc jakiegoś dobrego zespołu ze światowej czołówki, mało tego zaliczamy straszne mecze ze słabeuszami (np. Mołdawia) a mimo to kiedy przychodzi mecz z bardzo silną ekipą nadmuchiwany jest balonik i polski kibic wierzy że w końcu sie uda, że wygramy, że zagramy na miarę oczekiwań...Co do dzisiejszego meczu to strasznie szkoda że nie ma Błaszczykowskiego.Jest to typ walczaka, który zawsze w reprezentacji daje z siebie wszystko.Nie podejmiuje sie tutaj typowac wyniku.Bardzo bym chciał by powtórzyła sie historia sprzed 7 lat gdy ograliśmy Portugalię.|Przed meczem z Giblartarem powiedziałem sobie że jeśli nasi piłkarze zawiodą nie obejrze już zadnego meczu w tych eliminacjach.Z amatorami poszło dobrze...Zobaczymy jak pójdzie z Mistrzami świata...Co do typu pobieram kartkę dla Lewandowskiego po bardzo fajnym kursie 5,20 w Betssonie.Robert jest kapitanem więc bedzie walczył o każdą piłkę,oraz dyskutował z sedzia.Być może będzie chciał wymusić jakiś rzut wolny bądz karny a wiadomo czym to sie kończy...Moim zdaniem po takim kursie warto zagrac to zdarzenie tym bardziej ze zaklad do 75 zł jest w Betssonie ubezpieczony ;)Pozdrawiam i życze wszystkim emocji oraz wysokich wygranych.✅✅✅✅✅
Brawo Polacy!!!!!!!

Otrzymane punkty reputacji: +4
mobilny 260

mobilny

Użytkownik
Mysle ze jedyna opcja na dzisiejszy mecz to browarek w reku ( ewnetualnie kilka ) + dobre grono i wlaczony polsat.

Otrzymane punkty reputacji: +17
kris_nh 2,7K

kris_nh

Użytkownik
Patrze, że niektórzy już w ogóle odpłynęli jak kolega Konar. Większych debilizmów dawno nie czytałem. Meczyk luzacki na remisik? Nie wiem czy wiesz, że jest coś takiego jak profesjonalne podejście do zawodu i chęć zwycięstwa w każdym meczu. To nie jest mecz na koniec eliminacji, gdzie do 1 miejsca wystarczy remis. Niemcy mecze ze słabeuszami jak kadra Nawałki będą grali na maksa, bo istnieje takie coś jak mentalność zwycięzcy, co gracze Loewa na pewno mają. Przykładem mecz z USA, gdzie także tłum &quot;znawców&quot; wieścił pewny remis, dzięki czemu można było przytulić dobry kurs na mistrzów świata.
Podsumowując, nasza kadra nie ma żadnych argumentów. Zero stylu, zero skuteczności, zero jakości. Niemcy nie muszą zagrać super spotkania, żeby nas ograć i takie są fakty. Wystarczy jeden błysk Mullera czy Gotze i będzie pozamiatane.
Jak dla mnie pewna 2 choć chciałbym, aby to co napisałem w ogóle się nie sprawdziło i nasi zdobyli jakieś punkty, ale to bardziej sfera marzeń.
Wszystko na temat, nic dodać nic ująć. Popieram. Niemcy handi spokojnie pokryją .

xavy 386

xavy

Użytkownik
✅✅✅
Polska - Niemcy
powyżej 3,5 żółtych kartek @ 1,90 @ Bet365 4/5

To jest prezent dnia dzisiejszego od bet365! Unibet na to samo wydarzenie wystawił kurs 1,65 co według mnie jest i tak za wysoko. Ja bym wystawił taki kurs na linię 4,5. Sędziuje Pedro Proenca, który w sytuacji kiedy można dać kartkę, ale niekoniecznie, zawsze tę kartkę wyciąga. To on rządzi na boisku - mój ulubiony arbiter jeśli chodzi o obstawianie overów kartkowych. Ponadto w meczu Polski z Gibraltarem były 3 żółte kartki a w meczu Niemiec ze Szkotami tych kartek było aż 6, więc ile będzie w tak specyficznym meczu jak ten, który się dzisiaj odbędzie na Stadionie Narodowym...? Stawiam, że około 5-6.​

Otrzymane punkty reputacji: +4
elfilozof 100

elfilozof

Użytkownik
Myślę, że wszyscy chcielibyśmy cudu, bo w takich kategoriach należy rozpatrywać wygraną Polski (a w szczególności TEJ reprezentacji) z Niemcami.
Klika moich spostrzeżeń:
1) Niemcy nie podejdą do tego meczu na luzie. Zlekceważyli już Szkotów i mało brakowało, a Niemcy uczą się na błędach, w przeciwieństwie do naszych.
2) Jeżeli bierzemy pod uwagę historię, to Niemcy też wiedzą, że nigdy z nami nie przegrali i wątpię, aby którykolwiek z piłkarzy, a zwłaszcza Loew, chciałby być pierwszym, który przegra z Polakami.
3) To, że nie gra wielu zawodników z dotychczas podstawowego składu (zakończenie kariery albo kontuzje) to jest raczej argument za Niemcami. To wielka szansa dla zmienników, którzy na pewno będą chcieli pokazać Loewowi, że należy im się miejsce w składzie - więc Niemcy też będą gryźć trawę może nawet bardziej niż nasi - u nich raczej nie ma problemu z motywacją do występów w reprezentacji.
1.6 na zwycięstwo Niemców to jednak trochę za mało, żeby kibicować przeciw rodakom ???? ale za to hazardowo można pograć:
1st Half Goals over 1.5 @2.72 (Betfair Exchange)
Hazardowo bo w meczach Polaków raczej rzadko wpadają dwa gole w pierwszej połowie, nawet Gibraltarowi nie potrafili (a Irlandia-Gibraltar już 3:0 do przerwy), ale liczę albo na nasze szczęście i 1:1 do przerwy, albo niestety niemiecki wal(e)c na Narodowym od początku spotkania.

ksboss 92

ksboss

Użytkownik
Polska - Niemcy
11.10.2014 20:45
Chciałem odpuścić ten mecz, bo będę kibicował przeciwko zakładowi jaki wniosłem, ale rozsądek mówi, że zdobycie chociaż jednego punktu będzie dla nas sukcesem. Niemcy bez wielu zawodników, w delikatnej przebudowie, ale co z tego. Gdzie my, gdzie oni. Marzyłbym o 1:0 dla nas po bramce Lewego, ale myślę, że Niemcy zgarną tu komplet. Mają braki kadrowe i kilka niewiadomych, więc uważam, że utrzymując się przy piłce, będą chcieli najmniejszym nakładem sił i bez ryzyka zdobyć tu punkty, dlatego za większą stawkę gram under 3 (przy 3 bramkach zwrot). Spodziewam się mało ciekawego meczu i 0:1 dla Niemiec. Chciałbym się mylić.
Niemcy wygrają do zera @ 3.100 Pinnacle 2/10 ⛔ (2:0)
Under 3 @ 1.666 Pinnacle 6/10 ✅ (2:0)

majestro 3K

majestro

Użytkownik
Poland - Germany @ 1.70 BAH
Po ostatnim zwycięstwie z Gibraltarem mimo wyniku 7:0 opinie nie były dobre. Brak kreatywności, brak pomysłu na grę itd. Czemu teraz ma być inaczej? Nie wiem. Tym bardziej, że znowu inny skład, jakim nigdy nie grali. Gramy 2 napastnikami i jak słucham jakiś expertów, że wow odważnie, bardziej ofensywnie to się zastanawiam o co chodzi? Od kiedy gra 2 napastnikami oznacza bardziej ofensywnie? Kolejna zagadka. Nikt tak nie gra. Zwycięzcy, półfinaliści CL z ostatnich 5 lat nikt z nich nie gra 2 napastnikami, a bramek wciskają całe masy. Jest to ustawienie prehistoryczne. Poza tym bardzo dawno tak nie graliśmy więc czemu ma nam taka gra się udać? Brak odpowiedzi. Balon pompowany jak przed każdym meczem a czy choćby jedna rzecz się przez ostatni czas zmieniła, jeden argument za tym optymizmem? Brak. Niemcy osłabieni? No tak, ale co z tego. Nadal mają taką moc ofensywną, że aż strach się bać I kto ma ich u nas powstrzymać? Krychowiak, który w kadrze gra 50% i Jodłowiec który gra w kadrze epizodycznie a z Krychowiakiem brak zagrania totalny. I to ma być przeszkoda dla Krossa, Mullera, Schurrle? Sorry nie widzę tego. Nasze skrzydła i Lewandowski musiałby zagrać na 300%, żeby móc myśleć o jakimkolwiek punkcie w tym meczu. Ale Niemcy ciągle mają świetnego Neuera w bramce, także ciężko będzie coś strzelić, a sami wjadą w pseudo obronę jak walec. Nie jestem fanem obstawiania jakiś eliminacji gdzie z góry wiadomo kto awansuje ale kurs fajny.

deserteagle 2,3K

deserteagle

Użytkownik
Może nie będę oryginalny jeśli chodzi o dzisiejsze typowanie ale przyłączam się do grupy stawiającej dziś na Niemców.

Piłka Nożna, Rozgr. międzynarodowe, EURO 2016 eliminacje ⛔ :nożna:
Polska - Niemcy
Typ: 2
Kurs: 1.80
Bukmacher: STS

Wynik: 2:0

Niemcy podejdą do meczu bardzo profesjonalnie nastawieni. Może nie będzie &quot;pogromu&quot; czu &quot;lania&quot; ale jako profesjonaliści na pewno nie odpuszczą naszej...zbieraninie...eee tzn. reprezentacji. Nawet jeżeli brakuje kilku nazwisk to chciałbym aby chciaż raz którykolwiek trener polskiej repy miał choć w połowie takie &quot;zmartwienie&quot; jak selekcjoner reprezentacji Niemiec. Osłabienia? Bądźmy realistami, to świetnie wyszkoleni technicznie, wyćwiczeni i mocni mentalnie zawodnicy. Zgrani i ograni. Przeciwko nim...biało czerwone &quot;Orły&quot; może i z sercem do gry i ambicją ale cała reszta piłkarskich aspektów...no cóż...miejsca w rankingu mówią same ze siebie. Ewentualny remis będzie już WIELKIM osiągnięciem. Póki co...serce krzyczy &quot;DO BOJU POLSKO!!!!!&quot; ale rozum stawia jednak parę groszy na Niemców.

edit: Nigdy przegrany kupon tak bardzo mnie nie cieszył!!! BRAWO POLACY!!!! Przyznaję, że wątpiłem, wątpiłem i to bardzo ale po tym co widziałem cieszę się, że się pomyliłem :].
Historyczne zwyciestwo nad Niemcami, stało się dziś faktem, cieszmy się chwilą!!! ???? !!!!!!!!!! Nie żal przegranej kasy na takie chwile!!!!! ????

yebaka 1,4K

yebaka

Użytkownik

Mówcie i piszcie co chcecie ale dziś czuje ze bedzie to przełamania a szansa jest bardzo wielka . Przed meczem z Partugalia lata wstecz tez nikt nie dawał szansy , dzis mobilizacja jest mega jak zawsze na Niemców . Takie małe derby . Najwiekszym plusem jest granie w tym meczu z dwoma napastnikami , nienawidze gdy wystawiają samego Lewego który poprostu ni ma komu zagrać , każdy narzeka na niego a z kim tutaj ma grac jak taktyka trenera przewiduje taka wersje :
-Panowie dzis gramy tak : Lewy z przodu reszta defensywa i za połowe ani rusz , bo tak to wygląda , w srodku mamy w świetnej formie Krychowiaka i mam nadzieje że bedzie potrafił posłać kilka prostopadłych piłek do Lewego lub Milika , na skrzydłach Grosicki z Rybusem , podoba mi się to , oby Rybus nie dał d*** ale sadze ze Rosja czego go tam nauczyłą , obrona , Piszczek , Glik , Szukała i Wawrzynia hmm jednym słowem urwanie h*** nieprzewidywalny ani jeden , ale dzis zakładam opcje lepsza tzn. zero odpi***nia . Szczesny w bramce hehehe tyle mozna powiedzieć czerwone kartki go lubią ???? Niemcórów kazdy zna , beda gryzli trawe ,ale jest mały szpital , owszem oni mają nazwiska itp , itd , ale jak nie wygrac z nimi teraz to kiedy ???

Otrzymane punkty reputacji: +23
Do góry Bottom