>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

el. MŚ 2014: Polska - San Marino 26.03.2013, Warszawa

Status
Zamknięty.
calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Akurat z San Marino to nam sie dobrze gra. Dziekujesz - spoko, ale daj innym zarobic. Over 2,5 to pewniak na ten mecz. Będą chcieli się zrehabilitować, a Lewy strzeli gola.
Jak Lewy strzeli to lepiej zagrac na typ Lewandowski strzeli over 1,5 @ 2,55 w ubinet...skoro tak twierdzicie, ze beda strzelac...
Zreszta jak wam kasy nie szkoda mozna sie bawic, i grac na Blaszczykowski spoza pola karnego @ 8 , Blaszczykowski strzeli over 1,5 @ 3,5 itd...mozna stawiac nawet na to, ze nasi obroncy strzela po dobrych kursach a stalych fragmentow pewnie bedzie wiele. To sa dobre kursy a nie granie na over 5 po 2,1...
Lewemu za hattrica daja @ 6 albo na to, ze Blaszczykowski strzeli i Polska wygra @ 1,65

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Polska - San Marino -3 1.32 tobet
Anglia do przerwy prowadziła już 5:0. Ja liczę na taki wynik po końcowym gwizdku. Gralismy dwa lata temu i wygraliśmy ten mecz 10:0, teraz 4,5 bramek będzie formalnościa, pewnie do przerwy. Lewdawnski sam strzeli pewnie z trzy gole.
Ja na miejscu Fornalika zmieniłbym 90% składu. On sam mówi, że beda zmiany na 3m4 pozycjach, trochę mało. Na pewnie zmieni stopera lewego obronce i pomocnika, pewnie w srodku pola i tyle. pewnie trafie te 4/4 ???? ja bym zostawił Majewskiego i może, może Kube i Lewego na przełamanie.

K 358

koeman66

Użytkownik
Polska - San Marino (-4.5 and -5) 1.78 Pinnacle
To jest w/g mnie dobry i rozsadny typ! Takie 6-0, 5-0 to najpewniejsze wyniki, kroliki beda po blamazu chcialy przypodobac sie nielicznej publicznosci i zdobyc troche goli. Na dyszke czy 9-0, az do siodemki sam nie licze, zwazywszy na obecna forme kadrowiczow (nie wliczam trojki z Dortmundu, ktorzy w/g mnie maja po prostu przerabane i w trojke meczy nie wygrywaja, a dostaja po kosciach ile wlezie!!!), wydaje mi sie, ze bedzie 6-0 i 5-0, jak to czesto bywa w meczach polaczkow ze slabeuszami. Typ z Pinnacle jest dobry, bo po wygranej 5-0, mamy zwrot polowy stawki (handicap azjatycki), wiec powinno wejsc, a kursik nawet dobry.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Eliminacje do MŚ

Polska - San Marino
Powyżej 5,5 bramek ::: 1,89 ::: Pinnacle ::: 8/10
Reprezentacja Polski po ostatniej żenującej kompromitacji na Stadionie Narodowym w Warszawie przeciwko Ukrainie, w dzisiejszym meczu będzie chciała się zrehabilitować wszystkim kibicom kanonadą strzelecką półamatorom z San Marino.
Zwycięzca tego meczu może być tylko jeden, ale jak wysokie to będzie zwycięstwo trudno powiedzieć. W kadrze Polski jest paru czołowych napastników którzy czekają na mecz &quot;przełamania&quot; ich słabej dyspozycji strzeleckiej. Dzisiaj mają świetną okazję by wbić kilka bramek i podreperować swój bilans bramkowy. Polskie &quot;orły&quot; lubią się pastwić nad takimi &quot;ceniasami&quot;, kilka lat temu wygrali z San Marino aż 10:0, dziś powtórka tego wyniku wcale mnie nie dziwi. Ostatnio Anglicy na wyjeździe wbili 8 bramek reprezentacji ze środkowych Włoch, a do przerwy mieli już zaliczkę 5-bramkową.
Stadion zapewne wypełniony będzie do ostatniego miejsca, co dla piłkarzy będzie czynnikiem mobilizacyjnym by grać i strzelać od 1 do 90 minuty. Wcale mnie nie zdziwi fakt jak San Marino wrzuci coś do Polskiej siatki.
Warto też wspomnieć o tym, że jeden z portali zorganizował w tym meczu, walkę o kompromitujący puchar, a jedną z zasad zdobycia tego trofeum jest zwycięstwo minimum 5 bramkami. Polska do boju!
Wynik: 5:0 ⛔

civilpl 280

civilpl

Użytkownik
Polska Handicap 0:5 2.2 bwin
Po blamażu będą chcieli wygrać jak najwyżej się da, by pocieszyć kibiców. Powinni odreagować, więc spodziewam się wyniku 6:0 bądź wyżej. Nie ma znaczenia w tej sytuacji czy jest to San Marino czy nie - grają u siebie, a kibiców cieszą gole, więc będą pakować ile wlezie. Każdy gol poprawia samopoczucie drużyny a ono nie jest najlepsze.

pato210 3,9K

pato210

Użytkownik
Polska - San Marino Czy L. Teodorczyk strzeli bramkę?: Nie 1,93
uważam ze Teodroczyk nie zagra dzisiaj długo i dzieki temu nie zdąży juz strzelić do bramki San Marino

qish 80

qish

Użytkownik
Typ: Rzuty Rożne - powyżej 10 (3-drogowo)
Kurs: 1.83
Typ: Powyżej 12,5
Kurs: 2.00
Buk: Bet 365

Analiza:
Analizę zacznijmy od podsumowania meczu Polska - Ukraina. Ukraina - waleczność, zawziętość, Polska - niechęć do gry, odpuszczenie. Nie da się mówić &quot;Polacy nic się nie stało&quot; po raz 1 647 383. Pieniądze pakowane w piłkę nożną idą na marne. Ale wróćmy do meczu, którego nie możemy przegrać, żeby myśleć o awansie ... Do składu Polski wraca Polański z wyzerowanym kontem kartkowym, bez większych osłabień kadrowych w naszej S-kadrze, zaś w San Marino nie zagra barman, listonosz i ..... Ale kogo to obchodzi .. Nie ważne kto wyjdzie w pierwszym składzie w drużynie gospodarzy czy gości. Polacy mają gryźć trawę w trakcie tego spotkanie i koniec kropka. Aby choć minimalnie poprawić wizerunek kadry należy wysoko wygrać ten mecz. Dużo akcji = dużo rogów. Nasze &quot;orły&quot; powinny pokryć spokojnie linię 10, a może goście dorzucą jednego rożnego. Myślę, rożne to najpewniejszy typ na ten mecz.
Polecam :smile:

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Dlaczego uważacie, że wygrają i to będzie łatwy mecz. Ja myślę, że wygramy ale wynik raczej będzie oscylował w okolicach 3-0, sądzę że ciężko będzie pokryć 5 bramkowy handicam ja tu niektórzy proponują. Jestem przekonany, że &quot;zawodnicy z orłem na piersi&quot; wyjdą na ten mecz wyluzowani, w ich rozumowaniu zagrają z turystami i od początku gra nie będzie się kleić, Lewy będzie napalony na bramki, Kuba też, Piszczu nie będzie wracał na czas, Boenisch zagra padakę, Obraniak będzie tupał w miejscu i tylko to, że rywal mizerny to ich ratuje. Jedynym argumentem za horrendalnym upokorzeniem gości jest: my musimy, czyli to co zawsze bo generalnie jesteśmy narodem, który zawsze musi, kto jak nie my :???:. Podzielam zdanie Bońka, będzie trudno wygrać over 5.

mch91 261

mch91

Użytkownik
Polska - San Marino Czy L. Teodorczyk strzeli bramkę?: Nie 1,93
uważam ze Teodroczyk nie zagra dzisiaj długo i dzieki temu nie zdąży juz strzelić do bramki San Marino
Aby zakład &quot;zawodnik strzeli/nie strzeli&quot; wogóle się liczył zawodnik musi zagrać przynajmniej 45 min a Teodorczyk prawdopodobniej wyjdzie dzisiaj w pierwszy składnie na szpicy a za nim Lewandowski więc zakład trochę mało pewny.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Mamy skład Polaków:
Boruc - Piszczek, Salamon, Glik, Wawrzyniak - Błaszczykowski, Krychowiak, Polanski, Mierzejewski - Milik, Lewandowski.
Kadra w kryzysie, katastrofalna skuteczność. Słaba dyspozycja Lewego, ciekawe co pokaże Milik. Kto tu ma bramki strzelać? ????
Gram delikatnie under 5,5 w Betsafe po kursie 1,86. Podziwiam Waszą wiarę w Polaków ????
To tak krótko, bo nie mam czasu się rozpisywać. Pamiętajcie... Polak potrafi ;)

waclaw-65884 360

waclaw-65884

Użytkownik
Ja troszkę zaryzykuję dzisiaj i postawie :

Ilość rzutów rożnych Polska - San M. over 11,5 1,90 Totomix
✅✅
Wiadomo, że tutaj głównie liczę na Polaków. Najpierw ostatnie dwa mecze. W meczu San Marino - Anglia 16 rożnych ( 15 Anglików , 1 San ), w meczu Czarnogóra - San 11 rożnych. Polacy głównie atakują skrzydłami. Dzisiaj wydaje mi się, że Piszczek z Kubą troszkę wiatru narobią po swojej stronie i troszkę rożnych powinni nabić. Dodatkowo, dwóch napastników więc strzałów też powinno być troszkę więcej niż zawsze więc też szansa że bramkarz wybije na aut. Polacy z ukrainą 8 rożnych, z Anglią 7 więc typ ryzykowny ale realny

[ no już w 1 połowie over wiadomo było , że wejdzie. W 10 minucie było 7 czy 8 rożnych już ???? W sumie 19 rożnych Polaków i naprawdę fajny kurs na ten mecz wszedł. Mam nadzieję, że sobie ktoś skorzystał ]

K 358

koeman66

Użytkownik
Dlaczego uważacie, że wygrają i to będzie łatwy mecz. Ja myślę, że wygramy ale wynik raczej będzie oscylował w okolicach 3-0, sądzę że ciężko będzie pokryć 5 bramkowy handicam ja tu niektórzy proponują. Jestem przekonany, że &quot;zawodnicy z orłem na piersi&quot; wyjdą na ten mecz wyluzowani, w ich rozumowaniu zagrają z turystami i od początku gra nie będzie się kleić, Lewy będzie napalony na bramki, Kuba też, Piszczu nie będzie wracał na czas, Boenisch zagra padakę, Obraniak będzie tupał w miejscu i tylko to, że rywal mizerny to ich ratuje. Jedynym argumentem za horrendalnym upokorzeniem gości jest: my musimy, czyli to co zawsze bo generalnie jesteśmy narodem, który zawsze musi, kto jak nie my :???:. Podzielam zdanie Bońka, będzie trudno wygrać over 5.
Bardzo mozliwe, ale Obraniak nie zagra, zreszta nie ma znaczenia kto wyjdzie w wyjsciowej jedenastce, bo jak nie strzela szybko bramki i mecz nie ulozy sie pod ich dyktando tak jak w 2009 roku w Kielcach, to moze byc mordownia i te 3-0, 4-0, ale... za grosze zagrac mozna, za duza kase nigdy takie cos!!!

dani222 144

dani222

Użytkownik
Moje propozycje z racji tego że mecz jest ,,łatwy&quot; to mówić wygra Polska = bramkę strzeli Lewandowski 1.35 STS. ✅✅✅
Na przełamanie i ambicje powinien mieć okazje bramkowe, z kim jak nie z ostatnią drużyną rankingu FIFA.
czy będzie karny ? -tak 2.90 STS✅✅✅
San Marino mimo że są kelnerami to nie tyczki do mijania i nasi skoro mają rzucić się na nich, będą leżeć bo ich drybling nie pozwala na omijanie przeciwnika.
0 - 15 min - remis X. 1.95 STS✅✅✅
San Marino - Czarnogóra -24&#39;
Anglia - San Marino -35&#39;
San Marino - Mołdawia -72&#39;
Czarnogóra - San Marino -14&#39;
San Marino - Anglia -12&#39; samobój
Czy po tym co widzieliśmy można nas porównywać do Anglii i Czarnogóry...
Goście wiedzą jak zaczęliśmy z Ukrainą i zamurują się na pierwsze minuty wystarczy, nasi nie słyną z ataku pozycyjnego a pomocnicy rzadko strzelają zza pola karnego.

Otrzymane punkty reputacji: +8
civilpl 280

civilpl

Użytkownik
0 - 15 min - remis X. 1.95 STS
To ryzykowne, nasi będą pod taką presję, że będą chcieli strzelić od razu. Każda minuta bez gola to większy stres i napięcie - więc spodziewałbym się gola w pierwszym 10 minutach. Wątpię by zaczęli się &quot;badać&quot;, raczej od razu rzucą się na zwierzynę, bo są głodni goli.

dani222 144

dani222

Użytkownik
Tylko czy nasi potrafią, na ogół w łatwych meczach o punkty nie idzie po myśli kibiców naszej reprezentacji. Wiesz jak mecz wygląda, oczywiście że nie będą się badać, taktyka jest wiadoma, San Marino nie będzie grało otwartej piłki, parę wrzutek, wybić i minuty lecą, nasi nie podają dużo do przodu a pierwszy strzał nie musi znaleźć drogę do bramki.

K 358

koeman66

Użytkownik
To co powyzywamy sie troche? Tak jak przewidywalem wynik 5-0, 6-0, wyszla piatka i to szczesliwie, bo akurat muppet na koniec walnal piataka. Sama gra to tragedia, ja nie mam pojecia co ten fornalik ma w glowie, chyba siano, grac w takim ustawieniu, takim stylem z takim slabeuszem, tutaj powinno byc tysiace podan i strzaly i brameczki, a mielismy pokaz totalnej miernoty i na wlasne oczy zobaczylismy dlaczego reprezentacja kierowana przez ta miernote trenerska gra jak gra!! Szkoda gadac, narzekali ludzie na Engela, Janasa czy Beenhakkera, a ci potrafili zmotywowac nie takich graczy jak dzis do dobrej gry, wszystko mialo rece i nogi, a co mamy dzisiaj? Jak Polska to spiaca potega w/g zagranicznych znawcow to dzis widzielismy narabana i nacpana potege - za co ten waldzio kiepski bierze ta kase???

czaninho 33

czaninho

Użytkownik
boniek teraz prezesem i zobaczyc chce jak nam pojdzie mecz z san marino. od tego bedzie zalezec kontynuacja fornalika. a kto pamieta jak Boniek prowadzil reprezentacje i ledwo z san marino 2:0 w drugiej polowie. remis z lotwa. wg mnie Bonie najgorszy trener ostatnich 10lat

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
boniek teraz prezesem i zobaczyc chce jak nam pojdzie mecz z san marino. od tego bedzie zalezec kontynuacja fornalika. a kto pamieta jak Boniek prowadzil reprezentacje i ledwo z san marino 2:0 w drugiej polowie. remis z lotwa. wg mnie Bonie najgorszy trener ostatnich 10lat
Idąc twoim tokiem rozumowania, to Boniek powinien się schować w biurze i siedzieć cicho bo miał słabe wyniki z kadrą? Ma nie mieć żadnych oczekiwań? Daj spokój z takimi argumentami. Boniek i chwała mu za to wiedział kiedy powiedzieć stop i sam zrezygnował. Teraz też mam nadzieję na kolejny stop, Fornalik nie ma sukcesów z klubami, nie rokuje jako trener reprezentacji, a zarabia ogromne pieniądze - (Później jednak w temacie &quot;namieszał&quot; Zbigniew Boniek, nowy szef PZPN. W TVN 24 zdradził on, że &quot;Waldek King&quot; wynegocjował lepszy kontrakt niż jego poprzednik. Wychodziłoby zatem, iż miałby dostawać ponad 150 tys. złotych na miesiąc - link ). Sprawa wygląda następująco, zwalniamy trenera, zatrudniamy nazwisko, albo pozostajemy bez perspektyw na kolejne lata. Wybór pozostawiam władzom PZPN.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom