>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

el. MŚ 2014: Polska - Mołdawia 11.09.2012, Wrocław

Status
Zamknięty.
W 606

wanderlei

Użytkownik
Składy drużyn:
Polska: 22-Przemysław Tytoń - 26-Łukasz Piszczek, 27-Marcin Wasilewski, 2-Kamil Glik, 14-Jakub Wawrzyniak - 16-Jakub Błaszczykowski, 6-Ariel Borysiuk, 7-Eugen Polanski, 18-Adrian Mierzejewski - 23-Marek Saganowski, 9-Robert Lewandowski.
Mołdawia: 1-Stanisław Namasco - 2-Igor Armas, 3-Victor Golovatenco, 5-Petru Racu, 6- Alexandru Epureanu - 7-Serghei Covalciuc, 8-Alexandru Gatcan, 9-Igor Picusciac, 21-Stanislav Ivanov - 16-Alexandr Suvorov, 18-Arthur Patras.

cobynie 277

cobynie

Użytkownik
Widziałem mecz na żywo, choć nie cały, dzięki &quot;sprawnemu&quot; parkowaniu aut. Nie było żadnej służby, żadnego policjanta który pokieruje ruchem - normalnie dramat. Aby odległość 1km pokonywać z 1,5godz (jak nie więcej)? :;/:. Osób takich jak ja było ogrom, niektórzy docierali dopiero w przerwie, albo nawet już po jej zakończeniu. Przez te korki to zrobiło się zamieszanie z miejscami, bo osoby siadały nie na swoje miejsca i spóźniając się musiałem szukać z ekipą czegoś wolnego :?
Był to dopiero mój drugi mecz reprezentacji, kiedyś byłem na towarzyskim z Gruzją na stadionie Zagłębia i tam takich problemów ani z parkingami ani z korkami nie było. Chociaż tam policjanci nie byli potrzebni to stali na każdym skrzyżowaniu w pobliżu stadionu. A we Wrocławiu radiowóz zobaczyłem dopiero prawie przy bramkach wchodząc na stadion. Nie wiem jak dojazd wyglądał podczas euro? :razz: (ale mniemam że inaczej :razz ???? .
Co do samego meczu to zagraliśmy średnio ;) Dopiero ostatnie 15min. wyglądało tak jak powinno - atakowaliśmy, bo niestety nie miał kto rozgrywać, defensywni pomocnicy słabiutko. W oczy mi się rzuciła słaba gra Piszczka, który włączał się do ataku, ale z 90% jego piłek nie docierała do partnerów, a co gorsza - stwarzała szansę kontrataków Mołdawii.

raiders 164

raiders

Użytkownik
Och te nasze biedroneczki ..... dno ,płacz i zgrzytanie zębów .... po mimo wygranej 2-0 nie można nic pozytywnego powiedzieć o grze naszej kadry .
Drugi mecz z rzędu dostajemy fuksiarskiego karnego !!!
Co robił na boisku Saganowski ?!! gość jest tak beznadziejny ze ręce opadają ! facet zasapany był po 20 minutach gry (truchtania ) mam nadzieje ze więcej gościa w kadrze nie zobaczymy .
Kolejny minus dla Fornalika .... co mu przyszło do głowy aby wpuścic SOBOTĘ !! za Sagana ... no udzie bądźmy poważni .. ściąga z Hanoweru Sobiecha tylko poto aby się przejechał ? niedał mu ani 1 minuty do pogrania ,a tu aż się prosiło aby SOBIECH wyszedł od 45&#39; razem z Lewym !
NO ale wolimy promować emerytów i drewniaków niż dać szanse pograć komuś z ambicjami .
Piszczek też ten mecz chyba olał bo zagrał mega słabo dawno takiego dramatu w jego wykonaniu nie widziałem .
Wniosek przychodzi mi jeden ... jeśli meczymy się ze słabą MOŁDAWIĄ i nie potrafimy ich przycisnąć ,strzelić 3 goli to co bedzie z Anglią i Ukrainą ?
Nasze biedroneczki dawno nie dostały srogiego lania w stylu 0-4 i wyżej z taką grą to mamy na to spore szanse w meczu z Anglią a i Ukraince ze trzy nam wcisną .
Na dzien dzisiejszy po 2 meczach optymistycznie widze nas na 3 miejscu w grupie ,a realnie to 4 miejsce dla nas . Zobaczymy jak bedziemy się meczyć z San Marino ... Czarnogóra wczoraj 0-6 ich pocisła my pewnie wymęczymy 0-4 .
żenada .

mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
(...)ściąga z Hanoweru Sobiecha tylko poto aby się przejechał ? niedał mu ani 1 minuty do pogrania ,a tu aż się prosiło aby SOBIECH wyszedł od 45&#39; razem z Lewym !
Sobiech wszedł koło 70 minuty.
Czarnogóra wczoraj 0-6 ich pocisła my pewnie wymęczymy 0-4 .
żenada .
hm... dawno nie widziałem, żeby ktoś &quot;wymęczył&quot; 0-4...

mietek_rzul 3

mietek_rzul

Użytkownik
po &quot;meczu&quot; naszych szybko włączyłem koncówke meczu Anglia - Ukraina, i powiem tylko że jedni jak i drudzy przy takiej grze swojej i naszych wsadzą nam po 3 bramy spokojnie, bramka Konoplianki stadiony świata, zejście do środka na prawa noge i bomba w samo okienko. Anglicy podobno strasznie słabo grali ( tak mówili w studio po meczu) do momentu wejścia Sturridge&#39;a i Welbeck&#39;a, Bertrand też pozytywnie sie pokazał. Dany miał najpierw strzał ze szpica w słupek, potem Lampard pewnie wykorzystał 11. Ukraińcy starali sie kontrować i znowu Konopkianka pokazał sie ze świetnej stony, łatwo ogrywał Gerrarda i Johnsona, mało brakowało do kolejnego gola. Ogłónie patrząc na dyspozycje naszych to słabiutko to wyglada...
Może ktoś cały mecz oglądał i może coświecej powiedzieć o grze Anglików i Ukraińców?

Otrzymane punkty reputacji: +2
pawelek78 1,7K

pawelek78

Użytkownik
Tylko narzekać potraficie. Cieszcie się z trzech punktów nieważne w jakim stylu. W eliminacjach nie chodzi o to żeby grać jak z nut tylko aby zbierać punkty. Najważniejsze aby w meczu z Angolami coś ugrać choć będzie bardzo ciężko. Anglicy nie mają już tak klasowego zespołu jak kiedyś i tu jest nadzieja. Przeciętni Ukraińcy potrafili im odebrać punkty to czemu my nie możemy. Ja jak zawsze kibicuje naszym i nie narzekam. Czekamy do października.

S 2

someone2012

Użytkownik
współczuje Ci ... jak ciągle tacy jak ty będą mówić że nie jest zle tak długo te pokraki nie zmienią swojej gry.

mariusz90 2

mariusz90

Użytkownik
Nie wiem dlaczego niektórzy nie zwracają uwagi na styl. Przepraszam bardzo, ale tak można powiedzieć np po spotkaniu z Anglią, czy innymi potęgami futbolu. My jako reprezentacja Polski daliśmy się zdominować i pozwoliliśmy kreować grę drużynie Mołdawii, to na prawdę nie tędy droga, a i przede wszystkim wstyd jak ch... My powinniśmy takie mecze wygrywać gładko i przyjemnie. Taka gra to jest skandal, ciekawe gdyby to błędzie Wasyla (akcja co nie przytrzymał linii spalonego) wpadła bramka na Mołdawii. Wydaje mi się, iż nie podnieślibyśmy się i mecz skończyłby się remisem i co wtedy?? Dalej byłby optymizm, a dobrze jest punkty się liczą...
Patrząc na personalia, to Lewandowski powinien opuścić boisko, trener powinien pokazać jaja, pokazać, że nie ma świętych krów. Jeżeli tak dalej będzie grał to straci miejsce i w BVB.
Do odstrzału moim zdaniem powinni pójść jeszcze Wawrzyniak, Polanski....
Jak tak będzie to z naszych nie będzie co ,,zbierać&#39;&#39; po spotkaniu z Anglią. A za takie 3 punkty z Mołdawią to ja dziękuję

pawelek78 1,7K

pawelek78

Użytkownik
Ilu raptem ekspertów się zrobiło. Fornalik ma za sobą dopiero trzy spotkania więc za wcześnie by Go oceniać. Tak naprawdę to po co było zwalniać Leo Benhakera kilka lat temu Smuda zaczął pierdzielić i tak się już teraz wali jak domino.

mariusz90 2

mariusz90

Użytkownik
Ale to przecież była Mołdawia- wiadomo, że trzeba mu dać czas, ale na Boga, Mołdawia narzuciła nam swój styl, nie mogliśmy sobie dać rady z nie ma co ukrywać outsiderem tej grupy (razem z San Marino) i tu tłumaczenie, że to dopiero początek przygody, do mnie nie dociera.
A jak będziemy się mordować z San Marino, to też powiesz, dajmy czas. Drużyna Polski powinna wyjść z marszu, obudzona o północy na boisko i wygrywać pewnie z takimi drużynami.
I nie powiesz mi, że Lewandowski był dobry w tym spotkaniu. W ogóle uważam go za przewartościowanego zawodnika, ile potrzebuje setek, aby strzelić bramkę?? Jego przenosiny do Bayernu czy Man Utd to kpina z tych klubów.

pawelek78 1,7K

pawelek78

Użytkownik
Nie napisałem ani słowem o Lewandowskim i że był dobry nie wciskaj mi słów ust. A co do meczu z San Marino to będzie już marzec 2013 i wtedy jak zagrają jak Mołdawią to będę to krytykował a więc poczekajmy i jak w marcu po meczach z Ukrainą i San Marino odpadniemy z rywalizacji to uznam że trener Fornali zaprzepaścił ten okres, podobnie jak Smuda całe dwa lata. Choć swoja drogą będzie to dopiero połowa meczy eliminacyjnych a oceniać będzie mozna dopiero po ich końcu.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom