Rano przeglądałem ofertę, ale nie miałem czasu żeby coś napisać.
Polska (Handicap 0:1) Kurs:1,65 Bwin
Wygląda bardzo dobrze, w drużynie Mołdawii nie ma nikogo znanego, co więcej są w niej zawodnicy bez kluby, myślę że to akurat istotna informacja bo okienko transferowe zamknięte. Tym samy owi piłkarze, to raczej zawodnicy drugiego sortu. Zresztą jak wspomniałem w pierwszym poście Mołdawia to dla mnie anonimowa reprezentacja, sukcesów brak, gwiazd też brak. W eliminacjach do mistrzostw europy zajęli przedostanie miejsce, znamiennie bo wyprzedzając notabene nie byle kogo, aż San Marino. W ogóle jak nasi nie wygrają przynajmniej 2-0 to wstyd.
Skład Mołdawii:
Bramkarze:
Stanislav Namașco (Kuban Krasnodar), Serghei Pascenko (Malawan), Andrian Negai (Milsami Orhei), Alexandru Zveaghintev (Sheriff Tiraspol)
Obrońcy:
Victor Golovatenco (Sibir Nowosybirsk), Petru Racu (bez klubu), Simeon Bulgaru (Ałanija Władykaukaz), Igor Armaș (Kuban Krasnodar), Alexandru Epureanu (Krylja Sowietow), Vitalie Bordian (bez klubu), Anatolie Boestean (FC Tiraspol), Nicolae Orlovschi (Revan Baku)
Pomocnicy:
Alexandru Gatcan (FK Rostów), Serghei Covalciuc (FK Aktobe), ALexandru Suvorov (Cracovia), Artur Pătraș (AZAL Baku), Alexandru Onica (Sheriff Tiraspol), Alexandru Pascenco (Sheriff Tiraspol), Alexandru Dedov (Sheriff Tiraspol), Stanislav Ivanov (Sheriff Tiraspol), Denis Zmeu (FC Vaslui), Oleg Clonin (CSCA), Igor Tigirlas (FK Homel), Eugeniu Sidorenco (Hapoel Nazaret), Marian Stoleru (Milsami Orhei), Eugeniu Cebotaru (Spartak Nalczyk)
Napastnicy:
Anatolie Doroș (Rapid Ghidighici), Gheorghii Ovseannicov (Sunkar Kaskelen), Igor Picusciac (Amkar Perm), Serghei Alexeev (Jenisiej Krasnojarsk), Igor Bugaiov (FK Astana), Gheorghe Boghiu (Milsami Orhei)