>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

el. MŚ 2014: Polska - Mołdawia 11.09.2012, Wrocław

Status
Zamknięty.
darius010 1,3K

darius010

Forum VIP

Na spotkania reprezentacji Polski warto z wyprzedzeniem otworzyć temat, bo już teraz może wywiązać się ciekawa dyskusja. Zwłaszcza, że nikogo nie bawi PPV, ani obecna dyspozycja naszych orłów.

Faworytem co oczywiste są podopieczni Fornalika, ciężko spodziewać się czego innego. Ja dla przykładu śledzę rozgrywki międzynarodowe około dziesięć lat i na temat Mołdawii wiem nie wiele, a nawet wcale, może kiedyś ją widziałem ale to jakieś migawki. Wszystko wskazuje, że nasi wygrają i tego się trzymajmy.
Trzeba pomyśleć może o handicapach ;).

Zapraszam do dyskusji.

M 2

mendieta

Użytkownik
To jak tak na marginesie, bo może kogoś to interesuje, zresztą ktoś gdzieś już o to pytał: mecz Czarnogóra-Polska w systemie pay-per-view wykupiło zaledwie 50 tysięcy osób. To daje zysk po 500 tys. zarówno dla Cyfrowego Polsatu, jak i firmy Sportfive. A należy się spodziewać, że za najbliższe spotkanie biało-czerwonych z mało atrakcyjnym rywalem, zapłaci jeszcze mniej ludzi, i może w końcu Placzyński i jego śmieszna firma zrozumieją, że nie zarobią kokosów, udostępniając transmisję w systemie ppv.
Cieszy mnie, iż Polacy poszli po rozum do głowy, i chyba śmiało można powiedzieć, wyrazili swój sprzeciw wobec takich praktyk :p
Cyfra i tv. N również nie pokażą meczu z Mołdawią. A że za Anglię będzie trzeba drożej zapłacić, to jest pewne jak w banku. Ale zobaczymy, co czas przyniesie.

W 606

wanderlei

Użytkownik
Stało się tak dla tego że Cyfra Plus i telewizja N wycofały PPV dzień przed meczem.Gdyby nie to tych zysków było by zapewne więcej.
Przyjdzie mecz z Anglią Placzyński krzyknie 40 zł za transmisje PPV i wtedy odbije sobie tych którzy nie wykupili transmisji z Czarnogórą czy Mołdawią bo mecz z Anglią widzieć będzie chciał każdy...
To jest cwany i obeznany lis.
Dodam taka ciekawostkę żę tenże Placzyński ma wykupione na 10 lat prawa do pokazywania np Zawiszy Bydgoszcz w lidze .... mistrzów ????

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Rano przeglądałem ofertę, ale nie miałem czasu żeby coś napisać.

Polska (Handicap 0:1) Kurs:1,65 Bwin

Wygląda bardzo dobrze, w drużynie Mołdawii nie ma nikogo znanego, co więcej są w niej zawodnicy bez kluby, myślę że to akurat istotna informacja bo okienko transferowe zamknięte. Tym samy owi piłkarze, to raczej zawodnicy drugiego sortu. Zresztą jak wspomniałem w pierwszym poście Mołdawia to dla mnie anonimowa reprezentacja, sukcesów brak, gwiazd też brak. W eliminacjach do mistrzostw europy zajęli przedostanie miejsce, znamiennie bo wyprzedzając notabene nie byle kogo, aż San Marino. W ogóle jak nasi nie wygrają przynajmniej 2-0 to wstyd.

Skład Mołdawii:

Bramkarze:
Stanislav Namașco (Kuban Krasnodar), Serghei Pascenko (Malawan), Andrian Negai (Milsami Orhei), Alexandru Zveaghintev (Sheriff Tiraspol)

Obrońcy:
Victor Golovatenco (Sibir Nowosybirsk), Petru Racu (bez klubu), Simeon Bulgaru (Ałanija Władykaukaz), Igor Armaș (Kuban Krasnodar), Alexandru Epureanu (Krylja Sowietow), Vitalie Bordian (bez klubu), Anatolie Boestean (FC Tiraspol), Nicolae Orlovschi (Revan Baku)

Pomocnicy:
Alexandru Gatcan (FK Rostów), Serghei Covalciuc (FK Aktobe), ALexandru Suvorov (Cracovia), Artur Pătraș (AZAL Baku), Alexandru Onica (Sheriff Tiraspol), Alexandru Pascenco (Sheriff Tiraspol), Alexandru Dedov (Sheriff Tiraspol), Stanislav Ivanov (Sheriff Tiraspol), Denis Zmeu (FC Vaslui), Oleg Clonin (CSCA), Igor Tigirlas (FK Homel), Eugeniu Sidorenco (Hapoel Nazaret), Marian Stoleru (Milsami Orhei), Eugeniu Cebotaru (Spartak Nalczyk)

Napastnicy:

Anatolie Doroș (Rapid Ghidighici), Gheorghii Ovseannicov (Sunkar Kaskelen), Igor Picusciac (Amkar Perm), Serghei Alexeev (Jenisiej Krasnojarsk), Igor Bugaiov (FK Astana), Gheorghe Boghiu (Milsami Orhei)

Otrzymane punkty reputacji: +11
mariok1992 5,7K

mariok1992

Forum VIP
Polska - Mołdawia
Nie ma chyba sensu kombinować w tym spotkaniu i trzeba stawiać na Polaków.
O Mołdawii z analizy sprzed tygodnia:
O Mołdawii trudno pisać, bo to jednak ciągle drużyna, która odstaje. Powołanie dostał zawodnik 1-ligowej Cracovii - Alexandru Suvorov. Najlepiej prezentuje się linia obrony, której zawodnicy (w większości) regularnie występują w Rosji. Mołdawia ostatniego gola strzeliła prawie rok temu (San Marino) i raczej nie zapowiada się, by przerwali tą serię przed sobotą. Największą ich bronią jest własny teren: 0-0 z Białorusią, 4-0 z San Marino, 0-2 z Węgrami i 1-4 ze Szwedami to ostatnie pojedynki w domu.
Polacy z Czarnogórą zagrali nie najgorzej. Widać, że Kuba w formie. Robert gra dobrze, tylko potrzeba mu przełamania, bo i w klubie dawno nie trafił i w reprezentacji zmarnował swoje okazje. Mierzejewski coś tam pokazał, Wasyl jak zawsze, robi swoje błędy, ale nadrabia zdecydowaniem i zaangażowaniem. Martwi trochę słabsza gra Polanskiego, widać że rezerwa w klubie odbija się na kadrze. Myślę, że spokojnie Polaków stać na wbicie 2-3 goli i pewnie zdobyć te 3 punkty.
Mołdawia jest słaba, ale na wyjeździe po prostu trzeba im wbić kilka goli, skoro taki Salvador czy Gruzja potrafiła wygrać 2-0, to my też spokojnie powinniśmy tego dokonać. Tak jak napisałem nie ma co kombinować i grać handi na naszych, póki kursy są dobre. Przy dobrych wiatrach (jakby Robert odblokował się w 1 połowie) możemy powtórzyć wyczyn Anglików. Dawno też nie mieliśmy meczu bez straty bramki i wypadałoby z takim rywalem przerwać tą serię. Według mnie kursy na Polaków powinny być niższe.
Moje propozycje:
Polska -1.5 --- 1.83 @ Pinnaclesports ✅
Polska -2.5 --- 3.00 @ Bet365 ⛔
Polska -3.5 --- 6.10 @ Bet365 ⛔
Najważniejszy typ wszedł, a grałem go grubo i drżałem o wynik do końca. Duży + pieniężny z wyniku, ale zagrali słabiutko.

expekt-betclic 293

expekt-betclic

Użytkownik
Polska - Mołdawia 1.25 -- 5.25 -- 11.00 Expekt

Tak jak poprzednik napisał, w takim w spotkaniu musimy strzelić kilka bramek rywalowi. To doskonała okazja dla Roberta i innych zawodników na przełamanie się. Kurs na handicap -1.0 w Expekt to 1.80 i myślę, że ten bet można śmiało pograć. Wygrać, podbudować morale i czekać na mecz z Anglią.

W 0

wywiady24

Użytkownik
A ja bym się pokusił o sensacje , czyli wygrana Mołdawii z naszymi słabymi kopaczami .. przegraliśmy z Estonią to czemu byśmy nie mieli przegrać z Mołdawią zresztą podobny klasowo rywal do Estończyków ... więc ja dałbym tu na Mołdawię a fajny kurs w STS 9.80 a tam widzę powyżej jeszcze większy !
Pozdrawiam !

B 178

becks-59091

Użytkownik
Teraz to trochę się zapędziłeś porównując Mołdawię do Estonii. Ci drudzy to oczywiście nie są czołową drużyną w Europie, jednak nie można o nich napisać, że to beznadziejni kopacze, którzy z każdym dostają baty i nasza reprezentacja powinna ich ograć na luzie. Przecież ta Estonia grała w barażach do Euro, gdzie odpadła w dwumeczu z Irlandią po meczach 1-1 i 0-4!
Powalczyli ze Słowenią, Serbią więc jestem daleki od porównywania ich do Mołdawii.
Można tak uczynić na siłe szukając argumentów, choćby minimalnych, które będą choć rzucały jakieś światełko na tunel z wygraną Mołdawii.

W 606

wanderlei

Użytkownik
A ja bym się pokusił o sensacje , czyli wygrana Mołdawii z naszymi słabymi kopaczami .. przegraliśmy z Estonią to czemu byśmy nie mieli przegrać z Mołdawią zresztą podobny klasowo rywal do Estończyków ... więc ja dałbym tu na Mołdawię a fajny kurs w STS 9.80 a tam widzę powyżej jeszcze większy !
Pozdrawiam !
Tylko grubo graj ???? ja też czuję sensację i chyba zagram Mołdawie do przerwy i na koniec ????
Przecież Suvorov to nam sam ze 3 strzeli ????

W 0

wywiady24

Użytkownik
No dobra a nie pamiętasz jak Polska męczyła się z Mołdawią w Portugalii na zgrupowaniu a grali prawie w najsilniejszym składzie to też daje coś do myślenia no wiesz może Mołdawia nie wygra ale remis jest też tutaj możliwy !

W 606

wanderlei

Użytkownik
No dobra a nie pamiętasz jak Polska męczyła się z Mołdawią w Portugalii na zgrupowaniu a grali prawie w najsilniejszym składzie to też daje coś do myślenia no wiesz może Mołdawia nie wygra ale remis jest też tutaj możliwy !
Kiedy to było?? Prze mistrzostwami w Korei i Japoni czy kiedy ? ????
Co ma do tego historia??Liczy się tu i teraz.
Zgrupowania zgrupowaniami i tam jest różnie , zazwyczaj nie gra się na maxa a tutaj sa eliminacje i trzeba zapier..... My zagraliśmy dobrą drugą połowę w Podgoricy gdzie gra się niezwykle ciężko i gdzie Czarnogórcy nie przegrali meczu w poprzednich eliminacjach a Mołdawia została zmieciona w pył przez Anglików....
Graj sobie ta Mołdawię i proponuje Ci ją zagrac w dublu z Luksemburgiem bo przecież skoro prowadzili z Portugalią to Irlandię Północną pykną spokojnie ????
Wyjdzie Ci fajne AKO ????

H 187

h778

Użytkownik
Sandomierski - Kikut, Celeban, Wojtkowiak, Wołąkiewicz - Pawłowski, Gol, Borysiuk (78&#39; Wilk), Plizga, Kucharczyk (46&#39; Rzeźniczak) - Nowak.
Rzeczywiście.

W 0

wywiady24

Użytkownik
Kiedy to było?? Prze mistrzostwami w Korei i Japoni czy kiedy ? ????
Co ma do tego historia??Liczy się tu i teraz.
Zgrupowania zgrupowaniami i tam jest różnie , zazwyczaj nie gra się na maxa a tutaj sa eliminacje i trzeba zapier..... My zagraliśmy dobrą drugą połowę w Podgoricy gdzie gra się niezwykle ciężko i gdzie Czarnogórcy nie przegrali meczu w poprzednich eliminacjach a Mołdawia została zmieciona w pył przez Anglików....
Graj sobie ta Mołdawię i proponuje Ci ją zagrac w dublu z Luksemburgiem bo przecież skoro prowadzili z Portugalią to Irlandię Północną pykną spokojnie ????
Wyjdzie Ci fajne AKO ????
No na Luksemburg jest kurs 6.90 , a na Mołdawię 9.80 ! No dobra na Luksemburg bym nie postawił ale na Mołdawię tak.Cuda w Sporcie się przecież zdarzają ! Ale wam głowy opadną jak Polska dostanie od tej Mołdawii chociaż to 1:0 !
Czyli za 100 złotych wychodzi 5355.50 zł na te dwa mecze !

raiders 164

raiders

Użytkownik
POLSKA -MOŁDAWIA

Gramy mecz z &quot;kelnerami&quot; i nie ma co tu się zagłębiać w skład personalny Mołdawii bo mi osobiście on nic nie mówi po za 2-3 nazwiskami .
Skupiam się w 99% na POLSKIEJ ekipie która to beznadziejnej pierwszej połowie z Czarnogórą w drugiej potrafiła się podnieść i walczyć co jest rzadkością .
Z kim jak nie z Mołdawią zdobywać punkty ( tak mamy jeszcze San Marino ???? ) i bramki ... i nie powinno być tu żadnej kalkulacji z naszej strony tylko nawciskać bramek ile się da . Do kadry został powołany Sobiech w miejsce Obraniaka .... chciał bym bardzo aby Fornalik zagrał ofensywnym ustawieniem na 2 napastników lub z jednym cofniętym ... Sobiech w gazie ... strzela w pucharach i lidze .W ost, kolejce BL został wybrany do drużyny tyg/kolejki jeśli bedzie dane mu zagrać od 1&#39; liczę na jego trafienia .
Spacerku się nie spodziewam ale liczę na pewną i wysoką wygraną ,więc próbuję :
Polska strzeli o2,5 @2.25
Polska o3,[email protected]
Polska Czyste konto TAK @1.66
Może i bardzo optymistycznie ,ale myślę ze jest to w zasięgu naszej kadry,bez hamulca Obraniaka powinno być więcej szybkich kontrataków w czym czujemy się najlepiej
P.S. Żeby tylko nasi nie odwalili szopy ... bo jak się psy na nich wiesza to potrafią zagrać nap poziomie (2 połowa z Czarnogórą) jak już jest pozytywna nutka w strone kadry to siadają na dupskach paniska i wychodzą cyrki ....​

miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
Gram podobnie jak Raiders @
Dyscyplina: Piłka Nożna - EUROPA: Mistrzostwa Europy - Qualification
Spotkanie: Polska - Mołdawia
Typ: Polska strzeli powyżej 3,5 gola
Kurs: 4,50
Bukmacher: Bet365
Analiza: Jak to mówią: &quot;Patriota Idiota&quot; nie graj na swoich... Ale w tym spotkaniu nie mam raczej żadnych wątpliwości, że na stadionie we Wrocławiu rozniesiemy ekipę Mołdawii... Mamy dobrą drużynę, jednak dość specyficzną. Grają w kratkę, z ekipą Czarnogóry zagrali całkiem dobre zawody. Trudno powiedzieć, czy będzie cały stadion. Czy zagrają na 100% swoich możliwości. Jedno jest pewne - Mołdawia to ogryzki. A wszyscy pamiętamy, jak zakończył się mecz o punkty z ostatnimi &quot;ogryzkami&quot; - 4:0 z Andora. Nie wiem dlaczego, ale wierzę w naszą drużynę. Wierzę, że są w stanie wysoko pokonać Mołdawię, która jest słabą, niedoświadczoną drużyną, składająca się głównie z młodych zawodników, reprezentujących drużyny w słabych ligach. Oglądałem spotkanie przeciwko Anglii, drużyna z Wysp, grała może na 30%... A mimo to pokonali ich 5:0 w wyjazdowym spotkaniu. Mołdawia oddała, zaledwie dwa strzały. Raczej to żaden przeciwnik dla naszych &quot;Biedronek&quot;... Myślę, że 4 bramki jesteśmy w stanie strzelić, a taki kurs kusi na pewno.

voriax 12

voriax

Użytkownik
Ja również nie jestem przekonany do naszych, zazwyczaj był problem z drugim meczem, potrafimy zagrać dobre mecze z dobrymi drużynami, a bagno i 2 metry mułu ze słabymi i ten co oglada kadrowiczów wie o tym. Mołdawia to zaścianek jak wyżej piszecie zgodze się. Ale dawno nei strzelili gola już a my jakoś super defensywnie nei stoimy. Nie mam zamiaru się z nimik kłócić ,każdy ma własny łeb i typuje po swojemu za własną kase lub na sucho- jego sprawa.Waldek ma mało czasu i takie mecze jak ten musi potraktować do kombinowania bo potem nie będzie z kim już. Ale jeden pozytyw jest nie zagra Obraniak ????
Jak coś w strone PL.
To rzuty rożne bym pomyślał bo to ,ze nasi będą atakować to nie ma innej opcji.

balmora 100

balmora

Użytkownik
kurs na Polaków niski nawet jak na handi...ja tutaj bardziej bym się skłaniał ku postawieniu na to że Mołdawia nie strzeli...w ataku są bardzo mizerni, od paru meczy nic nie strzelili, do tego kurs będzie około ~1.80 czyli całkiem nieźle

empe92 438

empe92

Użytkownik
A ja pójdę trochę w innym kierunku i nie zamierzam się bawić w żadne handicapy na Polaków. Zdecyduję się postawić na bramkę Roberta Lewandowskiego. Co prawda kurs na to zdarzenie nie zachwyca, ale w mojej ocenie jest wielce prawdopodobne, że Robert coś dziś ustrzeli. Przede wszystkim obrona Mołdawii składa się z anonimowych graczy, z którymi nasz napastnik nie powinien mieć najmniejszych problemów. Pokazywał już w Bundeslidze, że jest skuteczny przeciwko kiepskim defensywom takim jak Augsburga, Freiburga czy Koln. W meczu z Czarnogórą bardzo dużo walczył, był aktywny i miał 2 dobre szanse na zdobycie gola. Nie wykorzystał żadnej z nich, ale dziś takich okazji powinien mieć zdecydowanie więcej, bowiem to my będziemy atakować, bo innego scenariusza jak 3 punkty być nie może. Dla mnie takie spotkanie to idealna okazja dla Lewego na wpisanie się na listę strzelców i rozpoczęcie seryjnego zdobywania bramek zarówno w reprezentacji, jak i w Borussii.

Lewandowski strzeli @ 1.90 Unibet
⛔
&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:LatentStyles DefLockedState=&quot;false&quot; DefUnhideWhenUsed=&quot;true&quot; DefSemiHidden=&quot;true&quot; DefQFormat=&quot;false&quot; DefPriority=&quot;99&quot; LatentStyleCount=&quot;267&quot;&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;0&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Normal&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;9&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;heading 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 7&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 8&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; Name=&quot;toc 9&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;35&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;caption&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;10&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; Name=&quot;Default Paragraph Font&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;11&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtitle&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;22&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Strong&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;20&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;59&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Table Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Placeholder Text&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;1&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;No Spacing&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Revision&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;34&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;List Paragraph&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;29&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;30&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Quote&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 1&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 2&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 3&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 4&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 5&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;60&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;61&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;62&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Light Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;63&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;64&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Shading 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;65&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;66&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium List 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;67&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 1 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;68&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 2 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;69&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Medium Grid 3 Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;70&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Dark List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;71&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Shading Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;72&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful List Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;73&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; Name=&quot;Colorful Grid Accent 6&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;19&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;21&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Emphasis&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;31&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Subtle Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;32&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Intense Reference&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;33&quot; SemiHidden=&quot;false&quot; UnhideWhenUsed=&quot;false&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;Book Title&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;37&quot; Name=&quot;Bibliography&quot;/&gt; &lt;w:LsdException Locked=&quot;false&quot; Priority=&quot;39&quot; QFormat=&quot;true&quot; Name=&quot;TOC Heading&quot;/&gt; &lt;/w:LatentStyles&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 10]&gt; &lt;style&gt; /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:&quot;Table Normal&quot;; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:&quot;&quot;; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:&quot;Calibri&quot;,&quot;sans-serif&quot;; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:&quot;Times New Roman&quot;; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt;

sirdarius64 2

sirdarius64

Użytkownik
Masakra, tak samo było przed meczem z Estonią i z Grecją, typy leciały na wygraną, bramki 2+ itp, a jak się skończyło? każdy wie...dlatego ja na waszym miejscu strzelałbym kurs z remisem, albo że Polska będzie wygrywać do 30minuty, ewentualnie 1/X ????

W 0

wywiady24

Użytkownik
Masakra, tak samo było przed meczem z Estonią i z Grecją, typy leciały na wygraną, bramki 2+ itp, a jak się skończyło? każdy wie...dlatego ja na waszym miejscu strzelałbym kurs z remisem, albo że Polska będzie wygrywać do 30minuty, ewentualnie 1/X ????
No a wszyscy mnie wyśmiewali że Polska wygra na 100 % , a ja mówię ze nie wygra a przegra i opadną głowy na dół tym co tak usilnie widzą Polskę poskramiającą Mołdawię aż 4 czy 5 do zera !

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom