>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

El. Ligi Mistrzów: Zrijnski Mostar vs Legia Warszawa (12.07.2016 - 18.30)

Status
Zamknięty.
R 4,1K

robson1416

Forum VIP
I jak wasze opinie po spotkaniu? Wynik zasłużony? Legia w miarę w dobrej sytuacji, zaliczka jest , remis na wyjeździe. Rewanż w Warszawie.
Jakie Wasze opinie.

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Jak zwykle niedosyt. Gra Legii nie różniła się aż tak bardzo od ostatniego meczu przeciwko Lechowi. Jodłowiec nie był pewny w swoich poczynaniach, zdarzyło się mu nawet parę kiksów, co nie powinno mieć już miejsca.
Fakt zaliczka jest, ale trzeba patrzyć już dalej. Gdy Legia przejdzie dalej to musi bardzo wiele poprawić w swojej grze, bo niekiedy po prostu nie dawali rady zawodnikom z Bośni. Można tutaj się doszukiwać, że temperatura przekraczała 36 stopni, że w takich upałach każdy by miał problem z dobrą grą. Być może, ale jednak zawodnicy z Bośni nie dawali po sobie poznać, że ten skwar tak bardzo im przeszkadza. Jedna akcja, gdzie Hlousek i drugi obrońca Legii dostali &quot;dziury&quot; między nogami woła o pomstę do nieba. Czekam na rewanż u siebie i sądzę, że Legia da radę, ale musi bardzo wiele poprawić w swojej grze.

aliant 531

aliant

Użytkownik
Bez transferów się nie obejdzie. Na moje oko to obecny skład Legii jest jednym z najsłabszych w ostatnich latach i w sumie nie wiem z czego to wynika bo trzon drużyny przecież został ten sam, ale we wczorajszym meczu na palcach jeden ręki było widac kto jest zaangażowany. Jak zwykle ci sami. Nikolić, Gulherme, nowy Moulin i w sumie tyle. Bierność defensywy Warszawiaków przy golu może zirytować. Nie wiem... może Pazdan coś zmieni ale sam tego nie pociągnie. Poza tym nie wiadomo czy nie zmieni klubu. Powtórzę jeszcze raz. Transfery, transfery, transfery. I to przynajmniej 2-3, bo Malarz i Cierzniak to nie ta półka. Do tego dochodzi jeszcze ktoś do obrony. Na ten moment to skucesem będzie Liga Europy, choć nie należy też zapominać, że polskie ekipy zawsze mają problemy z drużynami tego kalibru, więc może wcale nie trzeba dramatyzować.

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Bez transferów się nie obejdzie. Na moje oko to obecny skład Legii jest jednym z najsłabszych w ostatnich latach i w sumie nie wiem z czego to wynika bo trzon drużyny przecież został ten sam, ale we wczorajszym meczu na palcach jeden ręki było widac kto jest zaangażowany. Jak zwykle ci sami. Nikolić, Gulherme, nowy Moulin i w sumie tyle. Bierność defensywy Warszawiaków przy golu może zirytować. Nie wiem... może Pazdan coś zmieni ale sam tego nie pociągnie. Poza tym nie wiadomo czy nie zmieni klubu. Powtórzę jeszcze raz. Transfery, transfery, transfery. I to przynajmniej 2-3, bo Malarz i Cierzniak to nie ta półka. Do tego dochodzi jeszcze ktoś do obrony. Na ten moment to skucesem będzie Liga Europy, choć nie należy też zapominać, że polskie ekipy zawsze mają problemy z drużynami tego kalibru, więc może wcale nie trzeba dramatyzować.
Zacznijmy od tego, że Legia zawsze i przede wszystkim słynęła z tego, że miała świetnych bramkarzy. Do tej pory nie było żadnego problemu z obsadą bramki, przecież chyba każdy pamięta jak bronił Boruc, Fabiański, Załuska, co by nie mówić do Skaba (oczywiście jeden ze słabszych), Kuciak. A teraz? Dwaj bramkarze, dla których gra w takiej Koronie powinna być szczytem możliwości. Cierzniak i tak pokazał większe zaangażowanie od Malarza.

Jeśli chodzi o defensywę to również się zgadzam - sam Pazdan nie będzie w stanie pociągnąć drużyny, jeśli nie będzie miał wsparcia od kolegów. O to na pewno będzie trudno, zwłaszcza teraz, gdy Polak wypłynął na szerokie wody po Euro i uważam, że już niebawem zgłosi się po niego dużo mocniejszy klub niż Legia i Besiktas.

Dramatu nie ma, faktycznie nie musimy dramatyzować, ale popatrzmy chłodnym okiem na to wszystko przez pryzmat dwóch pierwszych meczów. Porażka z Lechem była żenująca - na boisku błyszczał tylko i wyłącznie Guilherme. Jedyny, który był zaangażowany w swoją &quot;pracę&quot;. Reszta ? Nie wiem co robili w tym spotkaniu.
Wczorajszy mecz również był fatalny jak Kucharczyk i spółka. Duda powinien w końcu coś pokazać, przecież nie tak dawno był na Euro i na pewno ma ogranie meczowe. Zobaczymy co nam przyniesie rewanż, ale patrząc w przyszłość to Legia nie zajedzie daleko z takim składem i chyba w tym akurat każdy przyzna mi rację.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom