aliant
Użytkownik
Śmieszne jest to, że jeszcze 2 tygodnie temu wszyscy byli pod wrażeniem Lecha w jakim stylu rozprawiali się z Legią i Bośniakami, niemal wręczali im już mistrza Polski, z kolei stołecznym nie dawali żadnych szans w Europie, a teraz karta się odwróciła i to Warszawianie są na wierzchu, a Poznaniakom nie wróży się sukcesu. Dzisiaj moim zdaniem zadecyduje forma dnia, bo mecz będzie zupełnie o inną stawkę, a polskie zespoły nieraz pokazały, że ich występy w Ekstraklasie i Europie to prawdziwa sinusoida. Lechici zdają sobie sprawę o co grają, ale na niekorzyść Poznaniaków wpływa w większości brak doświadczenia przy grze z takim przeciwnikiem. Lech ostatni mecz z zespołem o podobnym kalibrze zagrał chyba w 2011 r., jednak jeśli podopieczni Skorży myślą o awansie to choćby cienia korzystnego wyniku muszą szukać przy Bułgarskiej, bo w Szwajcarii będzie to niemal nieosiągalne. Niemniej dla mnie faworytem pozostają Szwajcarzy. Typuję dzisiaj ich zwycięstwo, choć liczę na niespodziankę podobną jaka miała miejsce w zeszłym roku w Warszawie z Celticem.
Moje typy:
over 2,5 - 1,97 efortuna
BTS- 1,68 efortuna
Basel over 1,5 bramki - 2,44 efortuna
DW 1:2 - 9,2 efortuna :/
Moje typy:
over 2,5 - 1,97 efortuna
BTS- 1,68 efortuna
Basel over 1,5 bramki - 2,44 efortuna
DW 1:2 - 9,2 efortuna :/