>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

El. LE : Sonderyjske - Zagłębie Lubin [czwartek 04.08.2016 r]

Status
Zamknięty.
doberman 4,8K

doberman

Forum VIP

VS

Kursy by Otobet
Przed nami rewanżowe spotkanie w Lublinie wygrał zespół Sonderyjske 2:1. Lublinianie muszą się szybko rzucić do odrabiania start. Czy im się do uda :?:.
Zapraszam do dyskusji :!:​

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Zagłębie stoi w bardzo trudnym punkcie, praktycznie dwie bramki stracone u siebie mogą przekreślić szanse na dalszy awans. Z pewnością Sonderjyske będzie murowało dostęp do własnej bramki, bo co innego mają do zrobienia? Strzelili dwie bramki na wyjeździe, to stawia ich w świetnej sytuacji przed rewanżem, bo Zagłębie musi również strzelić co najmniej dwie bramki jeśli chce myśleć o awansie do dalszej fazy.
Szkoda, że ten pierwszy mecz tak fatalnie ułożył się dla lubinian, bo nie grali aż tak złej piłki. Fakt, niewykorzystany rzut karny przez Starzyńskiego również przyczynił się do takiego wyniku, ale nie ma co zrzucać całej winy za nieudany mecz na jednego zawodnika. Gdyby każdy zagrał tak jak w meczu z Partizanem to mielibyśmy zupełnie inny wynik, na pewno nie 0:0, na pewno nie 1:2, ale spokojne zwycięstwo gospodarzy. Dlaczego przegrali ? Ciężko powiedzieć, zbyt duża pewność siebie po wyeliminowaniu Pratizana? Zbyt duże rozluźnienie przed (oczywiście teoretycznie) meczem z mniej doświadczonym rywalem ? Zagłębie musi zagrać najlepszą piłkę z wszystkich, które do tej pory prezentowali. Przed nimi stoi jeszcze jakaś szansa i muszą udowodnić, że będą się liczyli w walce o kolejne fazy.

K 8

kubaohio

Użytkownik
3.30 kurs na Zagłębie warto brac! Na pewno rzuca sie do ataku i beda walczyli za wszelka cene zeby wygrac. Druzyna ma ogromna ambicje i chec grania w fazie grupowej LE. Pierwszy mecz grali dobrze... Szkoda tych niektorych setek i karnego. Tu licze ze wygraja i po cichu ze awansuja. Maja juz słabszy mecz za soba i mam nadzieje ze to ich nauczyła pokory do przeciwnika i wygraja w Dani.
MOJ TYP 2.

otobet 115

otobet

Użytkownik

SonderjyskE vs. Zagłębie Lubin
Po rozegranym w zeszłym tygodniu spotkaniu, niestety przegranym przez lubinian, czas na rewanż na Sydbank Park w Sonderjyske. Miejscowy zespół w weekend rozegrał spotkanie ligowe z Lyngby i nieoczekiwanie na własnym boisku przegrał 0:1 po mocno wyrównanym spotkaniu. Dzisiaj kibice mogą im kolejnej porażki nie wybaczyć. Przyjeżdża zespół Zagłębia Lubin, który w zeszłym tygodniu na własnym terenie mocno się pogubił i rywale zdołali wbić dwie bramki. Sytuacje nieco ułatwił Łukasz Janoszka, który w doliczonym czasie gry pierwszej połowy wpisał się na listę strzelców. Dzisiaj podopieczni Piotra Stokowca muszą atakować od pierwszych minut. Aby myśleć o awansie trzeba szybko strzelić najlepiej dwie bramki. Zagłebie rozegrało spotkanie ligowe w niedzielne popołudnie, podejmowali na własnym terenie Termalikę Bruk-Bet Niecieczę, którą pokonali 2:0 po bramkach Janusa i Starzyńskiego, który może być kluczem do zwycięstwa dzisiaj w Danii.
▶ DNB Zagłębie Lubin
▶ Kurs: 2,10
▶ Otobet

N 20,4K

norbertb

Użytkownik
Awans: Zagłębie Lubin
Kurs: 4.20
Bukmacher: Bet365

Szczerze? Wszyscy w tymże wątku spodziewają się wygranej Zagłębia. I ja też się takowej spodziewam. Milczałem w poprzednim wątku o meczu Zagłębie Lubin - Sonderyjske. Coś czułem, że może być ta niespodzianka. Dlaczego niespodzianka? Dlatego, że Zagłębie &quot;tak ma&quot;. Ma tak, że dla mnie to potencjałem jeden z najlepszych zespołów w Ekstraklasie. Ale dlaczego zajął tylko 3 miejsce. Właśnie przez głupie błędy o których pisałem wcześniej. I te głupie błędy właśnie wyszły. A głupie błędy w ich przypadku = głupie porażki. Są bardzo ogarniętym zespołem, ale potrafią o jedną sekundę więcej być zahibernowani co skrzętnie potrafi wykorzystać rywal. I Zagłębie właśnie myśląc w tenże sposób, że &quot;a co nam tam, pokonaliśmy Partizan, to nie pokonamy jakiejś drużyny która była nierozstawiona z współczynnikiem 2,500 (gorszym od nas na starcie?). I właśnie, fatalna nieuwaga, dwie bramki no i oczywiście trochę Zagłębie miało pecha bo remis powinien być w pierwszym meczu co najmniej. Ale liczyłem też na porażkę właśnie w tamtym meczu co jak się okazało dobrze policzyłem kumulując pewne fakty.
Dlaczego warto poprzeć ten typ? Warto, ponieważ gra Zagłębia na wyjeździe jest bardzo dobra. Ostatnie wyniki w meczach na wyjeździe o stawkę w tym roku: 0:0, 1:0, 0:2, 0:1, 1:3, 1:0, 1:1, 0:2, 0:2, 1:2, 0:0
Co daje nam: 6 zwycięstw, 3 remisy, 2 porażki (z czego porażka ze Slavią zupełnie niezasłużona z przebiegu gry). Więc można powiedzieć, że mogą jak najbardziej powalczyć o wygraną. A nawet powinni, bo myślę że bramkarz nie będzie miał już drugi raz z rzędu tak szczęśliwego dnia jakiego miał tydzień wcześniej. No i też oczywiście Zagłębie Lubin w pełni NIE ZASŁUGUJE na odpadnięcie w tak wczesnej fazie rozgrywek. Jeszcze zostanie im jedna runda i w pełni poważnie mogą powalczyć o awans w grupie (patrząc jak im w Ekstraklasie idzie wchodzę o jeden schodek wyżej jakim jest awans w grupie - przed startem Ekstraklasy mówiłem im, że stać ich na fazę grupową LE)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom