>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

El. LE: Omonia-Jagiellonia | IFK-Śląsk | Botosani-Legia (23.07.2015) rewanże

Status
Zamknięty.
brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
Omonia Nicozja vs. Jagiellonia Białystok
Śledzę Jagiellonie od paru tygodni i to co się dzieję w tym klubie mnie osobiście się strasznie podoba. Mają piłkarzy, kibiców i świetnego trenera. Ostatnia wpadka z Koroną to moim zdaniem nic takiego. Przez tak długi sezon, wyrównaną Polską ligę gdzie każdy każdemu może zabrać punkty a do tego przed rundą mistrzowską następuje podział punktów to tak naprawdę to nic nie znaczy. Ale nie o tym tutaj będę pisał. Przed meczem w Białystoku opisywałem to spotkanie i wierzyłem w Jagę. Byli lepsi i powinni wygrać, niestety tak się nie stało i na Cypr jadą z dość trudnym wynikiem. Nie stracili jednak bramki na własnym boisku i strzelenie tutaj gola daje im bardzo dużo. Probierz pozwolił odpocząć swoim najważniejszym zawodnikom a Ci są głodni gry na Cyprze. 20 tysięcy ludzi jakie ma przyjść na stadion w Nikozji nie zrobi raczej wrażenia na 3 drużynie poprzedniego sezonu Ekstraklasy. Grali na gorętszych stadionach w Poznaniu czy Warszawie. Do tego jest jednak ważna rzecz. Omonia musi a Jagiellonia tylko może. Omonia nie jest już tak silnym zespołem jak kiedyś i teraz w swojej lidze musi walczyć o awans do europejskich pucharów. Zespół z Nikozji jest strasznie silny u siebie i Probierz o tym wie. Warunki pogodowe są także strasznie trudne. Moim zdaniem pierwsze 15 minut będzie najważniejsze. Jeżeli Jaga nie dostanie bramki w tym czasie to spokojnie może wygrać to spotkanie. Średnia wieku polskiego zespołu to 24 lata, Ci zawodnicy chcą biegać i walczyć. Wygrana w dzisiejszym spotkaniu przybliży ich do awansu do fazy grupowej, bo w 3 rundzie będzie na nich czekał dużo prostszy rywal. Drągowski jak na razie nie puścił ani jednego gola w 3 spotkaniach eLE i wydaję mi się, że dziś także nie zostanie pokonany. Liczę na Jagę dlatego gram takie typy:
Jagiellonia Białystok - 4.60/unibet
Omonia Nikozja under 1.5 gola - 1.66/unibet

Botosani vs. Legia Warszawa

W tym meczu nie widzę nic innego jak spokojna kontrola Legii nad spotkaniem i męczenie wyniku. Legia w obronie gra bardzo dobrze i nie wydaję mi się żeby miała stracić gola. Rumunii będą napierać od początku i jeżeli stracą gola to wtedy na pewno załamią ręce. Nie mniej jednak wydaję mi się, że ten mecz przebiegnie w nudnym tempie i Legia spokojnie dowiezie dobry wynik do końca tej rywalizacji.

Legia/X - 1.31/unibet
under 2.5 gola - 1.65/unibet

ofensywnie 990

ofensywnie

Użytkownik
Dla mnie Śląsk dzisiaj odpada.W pierwszym spotkaniu było widać już różnicę w grze obu zespołów.Szwedzi z większą łatwością stwarzali sobie okazje,widać inną kulturę gry,organizacje na boisku i potencjał też większy niż u Wrocławian.Śląsk ostatnio w lidze dostał oklep od Legii co nie wróży nic dobrego przed tym spotkaniem,zwłaszcza z taką grą w obronie.

Goteborg -0,5 @ 1,85 ✅
Pinnacle

Co do pozostałych spotkań to też skłaniałbym się w stronę Legii.Pierwszy mecz do momentu bramki strzelonej przez Dudę słaby ale po bramce ostro ruszyli,mogli na luzie te 3-0 zrobić bo mieli ku temu okazję.Myślę,że mecz we Wrocławiu też może zrobić swoje i trochę ich podbuduje po tej fali krytyki w ostatnim czasie.Dawno tak dobrze Legia nie zagrała,nie było tego męczenia buły tylko w końcu składne akcje i widać było jakiś pomysł na grę,przełamał się Nikolić co też na spory plus.Jak pójdą za ciosem na tej pozytywnej energii po ostatnim spotkaniu to mogą Rumunów klepnąć bo nic ciekawego nie pokazali w Warszawie,na pewno Legia ma większy potencjał.
Jaga z Omonią wyrównana para,ciężko przewidzieć.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
IFK Goteborg vs. Śląsk Wrocław BTS, 2.16 RedBet 2/10 ⛔ 2:0
Śląsk jest faktycznie w dołku i okazali to w ostatnich meczach na własnym stadionie. Najpierw beznadziejne spotkanie z IFK i bezbramkowy remis, a następnie blamaż przeciwko Wojskowym. Jednak w pojedynku z wicemistrzami Polski zagrali bardzo korzystną pierwszą połowę. Było wiele okazji czy to za sprawą Kiełba czy pozostałych zawodników. Dopiero Flavio wykorzystał świetne dośrodkowanie strzelając gola. Nieskuteczność raziła po oczach, ale gra mogła się podobać. W drugiej odsłonie to już dominacja Legii. Jednak Pawłowski w pewnym momencie wprowadził Picha do składu za Ostrowskiego, który wniósł sporo świeżości i wyprowadził dwie konkretne akcje, ale ponownie zawiodła skuteczność. Tym samym jest potencjał ofensywny w ekipie Śląska i dzisiaj liczę, że to wykorzystają. Szczególnie, że będą musieli - tak sądzę. IFK nie powinno mieć kłopotu ze zdobyciem choćby jednej bramki. Jedynie Pawelec i Celeban to obrońcy z prawdziwego zdarzenia. Pozostali grają znacznie poniżej oczekiwań. I mimo osłabienia w napadzie gospodarzy, spokojnie powinni zdobyć bramkę. Stąd mój typ na BTS, po bardzo ciekawym kursie.

lars19 272

lars19

Użytkownik
Dla mnie Śląsk i Jagiellonia dzisiaj lecą.
Szczególnie Śląsk w moim mniemaniu ma małe szanse na dobry rezultat w Goteborgu. Lider szwedzkiej ligi, na własnym stadionie.
Goteborg wiele remisowych spotkań, przede wszystkim na zero z tyłu.
Zgadzam się w tym co pisze &quot; ofensywnie
Dla mnie Śląsk dzisiaj odpada.W pierwszym spotkaniu było widać już różnicę w grze obu zespołów.Szwedzi z większą łatwością stwarzali sobie okazje,widać inną kulturę gry,organizacje na boisku i potencjał też większy niż u Wrocławian.Śląsk ostatnio w lidze dostał oklep od Legii co nie wróży nic dobrego przed tym spotkaniem,zwłaszcza z taką grą w obronie..
kultura gry, lepsze utrzymywanie się przy piłce, gra w ataku pozycyjnym.
Widzę wygraną Goteborgu po ciężkim meczu, można sobie pograć.
under 2,5 i no bts @ 1,97 betano. ✅✅

Jagielloni też nie daje większych szans, mimo wszystko atut własnego boiska i kibice po stronie Omonii będą dużym handicapem. Druga sprawą jest klimat i temperatura. 35 C w Nikozji, dobrze nie wróży, w drugiej połówce mogą pojawić się problemy kondycyjne itp. Na pewno lepiej w tych warunkach powinni sobie poradzić gracze z Nikozji.
Dyspozycja Nikozji na własnym stadionie, a Jagielloni na wyjazdach? Wystarczy sobie popatrzeć na wyniki jak to wygląda.
Sumując powyższe, teren, temp, wyniki, skłania mnie do grania czegoś w kierunku Nikozji.
Jeszcze inną sprawą jest doświadczenie i ogranie na arenie miedzynarodowej. W składzie Jagi większość Polaków, grających w przeszłości głównie w Ekstraklasie.
W składzie Nikozji, wielu zawodnikach z doświadczeniem z innych lig, niektórzy mający za sobą występy w pucharach.
Omonia co roku praktycznie gra w el LE, z różnym skutkiem, można sobie to prześledzić.
under 2,5 i no bts @ 2,0 betano ✅✅
jeszcze oba zespoły wygrały ✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +13
taiwoffinden 364

taiwoffinden

Użytkownik
Znamy skład Śląska! Jedyna zmiana w porównaniu z pierwszym meczem ze Szwedami to brak Mariusza Pawelca. Od początku zobaczymy natomiast Flavio Paixao.
Jedenastka Śląska na dziś: Pawełek - Zieliński, Celeban, Kokoszka, Dudu Paraiba - Hateley, Hołota - Pich, Grajciar, Paixao - Kiełb.
To jeszcze ławka rezerwowych gości: Wrąbel, Dankowski, Biliński, Pawelec, Gecov, Machaj, Danielewicz.

sportingbet_pl 216

sportingbet_pl

Użytkownik
Botosani - Legia Warszawa
- Pierwsze spotkanie wygrała Legia Warszawa. Legioniści jednak wymęczyli ten triumf, a bramkę na wagę przewagi przed rewanżem zdobył Duda.
- Gospodarze obecne rozgrywki zaczęli od dwóch remisów. Nie grają przekonująco i to jest szansa dla wicemistrzów Polski. Muszą jednak uważać na Croitoru, który ostatnio dwukrotnie wpisał się na listę strzelców i dzisiaj może być w gazie.
- Legia natomiast po wygranej z Botosani udowodniła, że może grać skutecznie. Pokonali Śląsk Wrocław 4:1, a dwie bramki w tym starciu zdobył Nikolić, który jest nowym nabytkiem zespołu. Dzisiaj również powinien być groźny.
- Kadrowo o klasę lepsi są zawodnicy z Warszawy. Zespół na ten mecz wygląda naprawdę imponująco. Liczymy na skuteczność i dobry wynik ze strony Legii.
Jak wyżej, liczymy na Polaków. I nasze sugestie wyglądają następująco:
Legia wygra, 1.90 Sportingbet ✅ 0:3
Powyżej 2.5 gola, 2.25 Sportingbet ✅ 0:3

Promocja w Sportingbet: Darmowy Zakład do 200PLN

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom