Ty adams to jesteś mistrz w żużlu, szacunWczoraj Janowski dał zarobić po fajnym kursie i dziś idę konsekwentnie w tym kierunku:
M.Janowski under 9.5 kurs 1.6 Fortuna
Mecz na żyletki będzie,każdy bieg mega trudny kaliber,punkty można w takim meczu z każdym zgubić ,wczorajsze zawody mogą mu się trochę odbić,kurs do dubla dla mnie idealny
Po co proponujesz TEN SAM ZAKŁAD?Lewandowski - Paluch h(1.5-0) [2] 2.05 betfan
Ja dzisiaj zaproponuję podobny zakład co mój przedmówca, jednak po zgoła odmiennym kursie, a różnica w zakładzie taka, że w przeciwieństwie do forbet liczymy pierwsze pięć startów. Jeśli Gorzów ma o coś dziś powalczyć, to Paluch powinien trochę tych punktów nakręcić. Seniorzy w osobach Woźniaka, który ma spore problemy i Fajfera, który po kontuzji nie robi wyniku, jaki się od niego oczekuje nie są gwarantem sukcesu, więc w ich miejsce może gdzieś wskoczyć Paluch, a to powinno dać szansę na dodatkowe punkty. Osobiście grałem to po kursie 2.15, ale chwilę po tym zeszło ma 2.05, co i tak jest warte ryzyka.
Bo może i chcęPo co proponujesz TEN SAM ZAKŁAD?
Nie wiem co Ciebie boli, ale od jakiegoś czasu co rusz coś się Tobie nie podoba w moich postach. A to info za późno wrzucone, a to ten sam zakład. A sam nic konstruktywnego w temacie nie jesteś w stanie zaoferować. Natomiast, żeby nie było nie na temat, to na koniec odpowiedź z mojej strony na Twoje pytanie. Zaproponowałem teoretycznie ten sam zakład, w praktyce jednak różniący się tym, że betfan rozlicza pierwsze pięć biegów, a forbet liczy wszystkie. To powoduje, że zakład nie do końca jest taki sam. Ponadto zaproponowałem mocno podobny zakład po dużo atrakcyjniejszym kursie, niż przedmówca.Po co proponujesz TEN SAM ZAKŁAD?