>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Temat z analizami Ekstraliga - ćwierćfinały

Status
Zamknięty.
B 81,5K

bartek2701

Mistrz Tour de Ski
Siejecie ferment strzelając czy pojedzie czy nie. Się dziwię że nie ma fachowca żadnego co ma info od znajomych znajomego mechaników kvecha

M 17,8K

murej

Użytkownik
Betfan
Dzisiaj niektóre buki wystawiają ciekawe oferty na biegi juniorskie
K.Lewandowski lepszy niż O.Paluch w biegu juniorskim
1,67 NIE
Ja gram bezpieczniejszą opcję,ale wydaje mi się że 2,45 ze Paluch wygra bieg juniorski wygląda też całkiem obiecująco.

B 81,5K

bartek2701

Mistrz Tour de Ski
Łaguta oer 10,5 pkt @1,57
Wozniak over 8,5 pkt @1,57

ako @2,46

Łaguta to człowiek który przez 6 lat reprezentował barwy gołębi, z Grudziądza właśnie przeszedł do Wrocławia gdzie zdobywa kosmiczne wyniki, W tej chwili jego srednia wynosi 2,28/bieg głównie jest zawyżona przez wyniki na Olimpijski gdzie jezdzi często pod komplet. Dziś Sparta broni zaliczki 10 punktowej z pierwszego spotkania a zarazem uniknięcia rywalizacji w półfinale z Motorem Lublin bo to właśnie przegrany z tej pary będzie rywalizował w półfinale z Motorem. Łaguta raczej pojedzie 6 razy więc w takim przypadku bieg 15 nie będzie liczony co działa na jego korzyść. Uważam że to linia zbyt niska na tego zawodnika mimo że ten tor zmienił się trochę od czasow jego startów w Grudziądzu

Drugi zawodnik to Wozniak, wczoraj fatalny występ w GP. Stal ma przewagę 6 punktów i zapewne zrobią wszystko aby wygrać jeszcze wyżej Torun bez Emila nadal więc będzie łatwiej o punkty. Wozniak to zawodnik swojego toru to na nim zdobywa dwucfrówki na wyjazdach jezdzi fatalnie. Ostatnie mecze Wozniaka u siebie z Wrocławiem 11 pkt z Falubazem 10 pkt z Motorem 10 pkt z Lesznem 9+2 a więc rozśadne wydaję się granie na tego zawodnika.

Ostatnia edycja:
I 35,1K

iti

Użytkownik
Krawczyk over 3.5 pkt @1.75 forbet
4 po dwóch biegach i łatwiutko ;)

Czekałem na linie Kuby. I się doczekałem w moim mniemaniu o punkt za niskiej. Totalbet ma 4.5. Krawczyk wspominał, że to jeden z jego ulubionych torów do ścigania i chociaż w zasadniczej się na tym przejechałem, to jednak od tego czasu Kuba złapał ewidentnie formę, teraz idzie walka o każdy punkt, więc Krawczyk będzie gotowy. Dodatkowo Staszewski wspominał, że Krawczyk zawsze łapie formę na najważniejszy okres sezonu. 12 punktów zdobył 2 lata temu w lidze w meczu na początku sierpnia, w lidze w tym roku na początku lipca nie poszalał, ale chociażby wygrany MIMP świadczy o tym, że forma rośnie u niego. Juniorzy Grudziądza to nie są pionki, ale i 5 biegów Kuby dzisiaj mnie nie zdziwi zastępując Gustsa, jeżeli wynik będzie na styku.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1664
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom