>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Eksperyment pogrzebany

N 0

nela_24

Użytkownik
Czekam z utęsknieniem na film &quot;Pogrzebany&quot;. Trafiłam przez przypadek na eksperyment inspirowany tym filmem. Chodzi o to, że polski student zamierza zamknąć się w trumnie na 24 h i zdawać relację na żywo za pomocą Facebooka - wystarczy wyszukać tak jak w temacie ???? Ciekawe jak to mu wyjdzie. Wiecie coś więcej w tym temacie ? ???? Oby nie spał 12 h z tych 24 .... heh Zapowiada się ciekawie ...

N 0

nela_24

Użytkownik
W sumie powiem szczerze, że nie wiem czy będzie przysypany piachem, Musieliby mu jakoś tlen zapewnić a z tego co widać to ma tylko przy sobie telefon i wodę do picia ????

S 0

speedywwy

Użytkownik
To, że taki eksperyment był juz robiony, więc jaki jest sens go powtarzać? Chyba jedyny powod jest taki, aby uciec od nauki i na chwile odpoczac od picia i balangowania w akademiku. Ale na pewno jego przyszli pracodawcy z McDonalda lub KFC beda zafascynowani jego opowieściami na rozmowie kwalifikacyjnej... Ale co ja ta tam moge wiedzieć, przeciez ten eksperyment może mieć niebagatelne znaczenie dla przyszłości ludzkości, moze siedzac tam w trumnie odkryje lek na raka albo wymyśli eliksir młodości. Z wielka nadzieja oczekuje tego eksperymentu i wrecz nie moge usiedzieć z ciekwości, co z tego wyjdzie :]

robbn 23

robbn

Użytkownik
Tak, na pewno 24 godzinny eksperyment pogrzebie jego jakiekolwiek możliwości znalezienia godziwej pracy w przyszłości, a dzień opuszczony na uczelni, toż to skandal na miarę wybryków Palikota - powinni go niezwłocznie skreślić z listy studentów.
Na pewno wolę po stokroć czytać o tego rodzaju działaniach studentów niż o akcjach wysyłania kolegi w kartonie w podróż kosmiczną z 8 piętra akademika.
Podeślij jakieś linki z relacjami z poprzednich tego typu eksperymentów, chętnie poczytam.

S 0

speedywwy

Użytkownik
Jak już może wiesz cały ten eksperyment to była akcja promocyjna filmu, który niedługo wchodzi do polskich kin. Ten student jak i ta nela 24, która chyba na kazdym polskim forum zakładała dokładnie taki sam temat jak na tym, byłi wynajęci przez firmę do promocji tego filmu. W mojej opinii nie odnieśli zadnego sukcesu (wystarczy zobaczyc ile osob zanteresowało sie chociazby na tym forum), ponieważ zadna duza telewizja nie mówiła o tym &quot;eksperymencie&quot;. Warto też zobaczyć profil tego eksperymentu na FB i życzliwe komentarze użytkowników.
Podobny eksperyment był w programie Pogromcy Mitów, tylko że tam osoba była przysypana 2m warstwą piachu i próbowała wydostać się na powierzchnię, a nie leżała sobie i robiła wpisy na FB.

snajper 322

snajper

Forum VIP
Na pewno wolę po stokroć czytać o tego rodzaju działaniach studentów niż o akcjach wysyłania kolegi w kartonie w podróż kosmiczną z 8 piętra akademika.
To jeszcze nic, podobno była też akcja ratunkowa ????
speedywwy domyślam się, że nie masz pojęcia o życiu studenckim ;)
// Nie ma ???? Benek.

N 0

nela_24

Użytkownik
Ale w filmie koleś będzie przysypany ziemią ???? ) Ma przy sobie tylko zapalniczkę i telefon. Czas ucieka...tlen się kończy... ja bym spanikowała od razu ???? ) Ciekawe jak sprawy potoczą się w filmie.

S 0

speedywwy

Użytkownik
To jeszcze nic, podobno była też akcja ratunkowa ????
speedywwy domyślam się, że nie masz pojęcia o życiu studenckim ;)
// Nie ma ???? Benek.
Słyszałem, że jest bardzo cięzkie. Te ciągłe chlanie po akademikach, potem te poranne dojazdy komunikacją miejską za półdarmo na wykłady na których spać nie dają. Koszmar. Studenci powinni jakieś dotacje albo stypendia dostawać. A nie zaraz, przecież dostają...
Ale w filmie koleś będzie przysypany ziemią :smile ???? Ma przy sobie tylko zapalniczkę i telefon. Czas ucieka...tlen się kończy... ja bym spanikowała od razu :smile ???? Ciekawe jak sprawy potoczą się w filmie.
Aż przebieram nogami z ciekawości.

robbn 23

robbn

Użytkownik
Słyszałem, że jest bardzo cięzkie. Te ciągłe chlanie po akademikach, potem te poranne dojazdy komunikacją miejską za półdarmo na wykłady na których spać nie dają. Koszmar. Studenci powinni jakieś dotacje albo stypendia dostawać. A nie zaraz, przecież dostają...
Coś gdzieś posłyszałeś, przeczytałeś i zgrywasz wszechwiedzącego cwaniaka. Liźnij najpierw trochę życia studenckiego, a potem się zacznij na jego temat wypowiadać - stereotypy są świetne, ale ile można..

Do góry Bottom