>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Eksperci nie z tej planety!

curry 20

curry

Użytkownik
*Kupon nr 11 :
⚽ Kwalifikacje EURO 2016 | Chorwacja vs Norwegia | 1 | 1.45✅
⚽ 1. Walia | Bala Town vs Port Talbot | 1 | 1.33✅
:siata: Liga Mistrzów | Zenit Kazań vs BR Volleys | 1 | 1.12✅
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~
* Stawka - 1000 PLN
* Kurs Kuponu - 2.15
* Ewentualna Wygrana - 1150 PLN✅
#Ze względu na dobrą ofertę trochę wyższy kursik dziś ????

Inne typy na dziś warte uwagi :
⚽
Czechy vs Łotwa [1]
⚽ Bułgaria vs Włochy [x2]
⚽ Azerbejdżan vs Malta [1x]
⚽ Lichtenstein U21 vs Albania U21 [2]
:siata: Rzeszów vs Bełchatów [1]

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Taka drobna rada. Dajcie sobie spokój z &quot;typami wartymi uwagi&quot; bo nie dość że tam są niskie kursy to skuteczność fatalna . Tracicie tym wiarygodność i póki co + w temacie wydaje się być przez to przypadkiem. Skoro na ten moment trzymacie się na powierzchni to nie ma sensu robić z siebie eksperta we wszystkim. Dobierajcie dalej solidnie te 2-3 spotkania dziennie, to na prawdę wystarczy ;) Powodzenia!

curry 20

curry

Użytkownik
Taka drobna rada. Dajcie sobie spokój z &quot;typami wartymi uwagi&quot; bo nie dość że tam są niskie kursy to skuteczność fatalna . Tracicie tym wiarygodność i póki co + w temacie wydaje się być przez to przypadkiem. Skoro na ten moment trzymacie się na powierzchni to nie ma sensu robić z siebie eksperta we wszystkim. Dobierajcie dalej solidnie te 2-3 spotkania dziennie, to na prawdę wystarczy ;) Powodzenia!
nie robimy z siebie żadnych ekspertów wszystkiego, nazwa tematu powstała z wielkim dystansem i żartem ;) A że narazie nie jest taka zła skuteczność to tylko dzięki Bogu ???? A spotkania wartę uwagi mają tak mały kurs i często lipną skuteczność, ponieważ są to mecze które są odrzucane przez nas przy wyborze meczów na kupon za kafla. Wygląda to dokładnie tak - mamy powiedzmy 10 meczów dogłębnie przeanalizowanych, z których wybieramy 2-3 które idą na kupon reszta idzie na typy warte uwagi. Może komuś zawszę pomogą, może nie. Dziękówa za uwagę i powodzonka również! ;)

T 48

tadi33

Użytkownik
Byłbym uważny ze stwierdzeniem &quot;dogłębna analiza&quot;. Sorrki ,ale nie uwierzę ,że znasz się na U21 Liechtensteinu ,czy Albanii lub na drużynach z Walii takich jak Bala Town ,czy Port Talbot. Dam sobie rękę uciąć ,że nigdy w życiu nie oglądałeś meczu tych drużyn (o ile do tego w ogóle są streamy ???? ) ,a z tych 4 zespołów znasz łącznie maksymalnie 1-2 piłkarzy. Mogłeś co najwyżej sprawdzić H2H ,ich ostatnie wyniki ,przejrzeć twittera tych walijskich zespołów ,bądź sprawdzić klubową stronę. To jest maksimum i to na pewno nie jest dogłębna analiza. Nawet byś nie wiedział ,że takie mecze się odbywają ,gdyby nie livesports ,czy inna strona z wyniki i pewnie tam też te typy znalazłeś i &quot;przeanalizowałeś&quot;. Mój komentarz nie ma na celu Cie (Was?) urazić ,po prostu szczerze wątpię ,że te typy były poddane &quot;dogłębnej analizie&quot; ,więc nie wciskajcie tu ludziom takich kitów :p No offence i powodzenia w dalszej grze ;)

Otrzymane punkty reputacji: +1
curry 20

curry

Użytkownik
Ty mozesz nie uwierzyc, ale my mamy pewne kontakty w Albanii i Walii, mamy takie info o ktorym moglbys tylko pomarzyc ;)
A tak na serio nie mam zamiaru podejmowac zadnych dyskusji z kazdym czlowiekiem z osobna na tym forum, bo to tylko strata czasu i szkoda nerwow, patrze ze im lepiej nam idzie tym jest wiecej polskiej zazdrosci co niestety jest w naszej krwi wrodzone. Sie nie zgadzacie z czyms, nie wierzycie, nie akceptujecie - sie nie udzielajcie, zostawcie to sobie, szkoda wypocin panowie, bo nas to nie rusza i nie bedzie.
Peace &amp; Good Luck! Zdrówka w tą miłą sobotkę :*

curry 20

curry

Użytkownik
*Kupon nr 12 :
⚽ Kwalifikacje EURO 2016 | Irlandia vs Polska | x2 | 1.50✅
⚽ Mecz Towarzyski | Brazylia vs Chile | 1x | 1.20✅
* Stawka - 1000 PLN
* Kurs Kuponu - 1.80
* Ewentualna Wygrana - 800 PLN ✅

⚽
Rumunia vs Wyspy Owcze [1 Handi -1.5]
⚽ Węgry vs Grecja [1x]
???? BRO Nets vs LA Lakers [1+overtime]
:siata: Zenit Kazań vs Rzeszów [1]

Otrzymane punkty reputacji: +6
T 48

tadi33

Użytkownik
Hahah ,z tymi kontaktami to rozwaliłeś ,dawno się tam nie uśmiałem ???? Szczere gratulacje :p Jakie nerwy i jaki czas? Taka wiadomość zajmuje 2 ,max 3 minuty i denerwuje Cię ,że ktoś wyraża swoją opinię na jakiś temat? To przykro mi ,ale to znaczy ,że masz problem ze sobą i ze swoją psychiką :p Druga sprawa ,to mój komentarz nie miał na celu urażeniu nikogo (tym bardziej ruszyć kogoś ,nie wiem o czym Ty piszesz gościu ,myślisz ,że to miał być jakiś pojazd ,czy forma obrazy ,gdzie Ty tam takie coś widzisz ???? ?) ,tylko jak napisałem troszeczkę wyżej wyraziłem swoją opinię. Poza tym to po to jest opcja komentowania ,żeby coś SKOMENTOWAĆ jak wskazuje nazwa ,a skoro nie chciałeś tu komentarzy ,to wystarczyło to napisać w 1 poście ,ja tu nigdzie takiej informacji nie widzę. Nie ma Ci również czego zazdrościć ,to jest tylko temat na forum bukmacherskim ,myślisz ,że takie coś może u kogokolwiek wywoływać zazdrość ? Wątpię ,nie rób z tego nie wiadomo czego ,bo taki temat może założyć każdy ,więc nie wiem czemu nawijasz o jakiejś zazdrości. Tekst o tym ,że jest to w Polaków wrodzone ,to też totalna bzdura ,to jest tez również pojazd na samego siebie ,bo zakładam ,że również Polakiem jesteś ,więc nie wiem po co tu takie androny wypisujesz ???? Widzę ,że na żadną merytoryczną rozmowę nie mu tu co liczyć ,więc nie martw się. Nie będę już szarpał twoich nerwów ,ani zajmował twojego niezwykle cennego czasu. Siemanko ;)

Otrzymane punkty reputacji: +4
T 48

tadi33

Użytkownik
za dużo czytania :p szkoda czasu ???? Cya ;)
I tak wiadomo ,że to przeczytałeś ,tylko brakło Ci po prostu logicznych argumentów ,żeby mi odpowiedzieć i próbujesz udawać kozaka ,że niby masz to gdzieś :grin:
Jak Ci nie odpowiada co wrzucają to po co wpisujesz się w tym temacie? Dodaj ich do userów ignorowanych i nie będziesz musiał czytać ich postów :roll:
Nigdzie nie napisałem ,że mi to nie odpowiada ,czy tym bardziej denerwuje ,żebym musiał go dodawać do ignorowanych ,wręcz przeciwnie ,kibicowałem mu ,jak każdemu na tym forum ,żeby buki dawały ludziom zarobić :p Mój komentarz nie był agresywny ,zawierał tylko pewną uwagę ,a ja liczyłem na merytoryczną odpowiedź ,ale jak widać przeliczyłem się ,bo ten śmieszny typek jest po prostu na to za głupi i tyle :razz:

cock 756

cock

Użytkownik
Dajcie sobie spokój. Dobry typer obroni się dobrymi typami. Czyny nie słowa. Słowa to mnie pfff...

curry 20

curry

Użytkownik
Nie za głupi kolego, tylko za mądry by podejmować dyskusję z tak niepełno sprytnym człowiekiem jak Ty. Tyle w temacie i proszę już się nie udzielaj, bo tylko robisz spam. Koniec dyskusji, poszukaj innego tematu gdzie będziesz mógł sobie porozmawiać z kimś na swoim poziomie. To mój ostatni post skierowany do Ciebie, także już nie oczekuj odpowiedzi, żegnam ;)

T 48

tadi33

Użytkownik
Niepełnosprytny jak już coś ,ale nice try ???? Moich wypowiedzi kierowanych do Ciebie nie czytasz ,ale kiedy odpisuję innemu użytkownikowi to już to studiujesz to dokładnie ,hmmm dziwne :p Sam się w swoich kłamstwach gubisz Panie Typer. Również żegnam ,cześć ;)

kolonia80 13

kolonia80

Użytkownik
Dajcie sobie spokój. Dobry typer obroni się dobrymi typami. Czyny nie słowa. Słowa to mnie pfff...
Dokładnie. Liczą się tylko wyniki, nie ważne gdzie postawione i za ile, czy za 1 czy 1000zł. Pozdrawiam i powodzenia.

Otrzymane punkty reputacji: +1
curry 20

curry

Użytkownik
*Kupon nr 13 :
⚽ Kwalifikacje ME U21 | Belgia U21 vs Mołdawia U21 | 1 | 1.13✅
⚽ Mecz Towarzyski | Katar vs Słowenia | x2 | 1.34⛔
* Stawka - 1000 PLN⛔
* Kurs Kuponu - 1.51
* Ewentualna Wygrana - 510 PLN⛔

⚽
Arabia Saudyjska vs Jordania [1x]
⚽ Kuwejt vs Kolumbia [2 Handi -1.5]
⚽ Francja U21 vs Holandia U21 [1x]
⚽ Macedonia vs Australia [x2]
⚽ Włochy U21 vs Serbia U21 [1x]

curry 20

curry

Użytkownik
*Kupon nr 14 :
???? NBA | PHI 76ers vs LA Lakers | 1+overtime | 1.54⛔
???? NBA | POR Trailblazers vs PHO Suns | 1+overtime | 1.23✅ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~
* Stawka - 1000 PLN⛔
* Kurs Kuponu - 1.89
* Ewentualna Wygrana - 890 PLN⛔

#To jest nierealne jak można mieć tak wielkiego pecha...no nic walczymy dalej, szkoda zarobionej kasy...

curry 20

curry

Użytkownik
*Kupon nr 15 :
⚽ Mecz Towarzyski | Słowacja vs Czechy | 1x | 1.40✅
⚽ Kwalifikacje ME U21 | Walia U21 vs Bułgaria U21 | 1x | 1.42✅
* Stawka - 1000 PLN
* Kurs Kuponu - 1.98
* Ewentualna Wygrana - 980 PLN✅

curry 20

curry

Użytkownik
*Kupon nr 16 :
⚽ Mecz Towarzyski | Portugalia vs Wyspy Zielonego Przylądka | 1 | 1.30⛔
⚽ Anglia League One | Bradford vs Chesterfield | 1x | 1.36⛔
* Stawka - 1000 PLN⛔
* Kurs Kuponu - 1.76
* Ewentualna Wygrana - 760 PLN⛔
⚽
Izrael vs Belgia [2]
⚽ Litwa U19 vs Belgia U19 [2]
⚽ Francja U19 vs Anglia U19 [1x]
⚽ Lichtenstein vs San Marino [BTS - Nie]
⚽ Estonia vs Islandia [x2]
⚽Włochy vs Anglia [x2]

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
A jak wygląda staranna, dogłębna oraz szczegółowa analiza spotkań towarzyskich?
Passa 2 porażek z rzędu i dalej w kuponach mecze o marchewkę .. ciemność widzę, ciemność.

curry 20

curry

Użytkownik
*Kupon nr 17 :
???? NBA | BRO Nets vs IND Pacers | 1+overtime | 1.76✅
* Stawka - 1000 PLN
* Kurs Kuponu - 1.76
* Ewentualna Wygrana - 760 PLN✅

Do góry Bottom