>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ekscytujący Konkurs Hokeja na Lodzie – typuj i wygrywaj!

Status
Zamknięty.
S 0

skywalkergw

Użytkownik
Ostatnio po konkursie tego typu na Betsafe (wtedy chodziło o Lige Mistrzów) wyniki były na drugi dzień po meczach w granicach godziny 13-14 ale dzisiaj jest niedziela więc raczej nic nie będzie.Jutro się okaże kto z nas miał szczęście ???? Ja wciąż żyje nadzieją że znowu mi się uda coś ugrać bo z bramkami trafiłem.

cien-27585 209

cien-27585

Użytkownik
ja dostalem maila o nagrodzie;]poza tym leca w kulki napisali ze oprocz euro spiny a teraz mowia ze nie wiedza o co chodzi:jezora:
ze spinow ugrane 4 euro :wink: teraz tylko obrot 35 razy????

artur202 4

artur202

Użytkownik
źle to interpretujecie, ponieważ ze wszystkich uczestników losują 10 szczęśliwych-przegranych,którzy otrzymują 10 ojro i spiny, więc nie ma co narzekać,że zabrakło wam jednej bramki ponieważ to nie miało żadnego znaczenia w losowaniu tych 10 osób.

blaise 2,8K

blaise

Użytkownik
a ja trafiłem liczbę bramek i nie mam żadnej nagrody, która ma ktoś kto nie trafił nic..ekstra to wymyślili.. Więc lepiej było nie trafić, dać liczbę z kosmosu i mieć większe szanse w losowaniu 10 szczęśliwców;)

patrolinho 143

patrolinho

Forum VIP
Temat do zamknięcia bo już po konkursie a widzę, że większość zamiast się nie odzywać to się nad sobą użala i wypisuje różne pierdoły...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom