>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Ekscytujący Konkurs Hokeja na Lodzie – typuj i wygrywaj!

Status
Zamknięty.
K 0

krzysiek0912

Użytkownik
Konkurs Mistrzostw Swiata w Hokeju na Lodzie!
Nadszedl czas na Hokejowe Mistrzostwa Swiata 2009!
Poza wysokimi kursami, zapraszamy wszystkich naszych aktywnych klientów do przylaczenia sie do ekscytujacego konkursu dla 4 spotkan rozgrywanych w sobote 25 Kwietnia, w których bedziemy swiadkami miedzy innymi derbów krajów Nordyckich pomiedzy Finlandia i Norwegia, oraz na mecze SzwecjaAustria i Czechy - Dania. W rozkladzie
meczów soboty znajduje sie równiez spotkanie USA – Lotwa. Czekaja znakomite nagrody pieniezne!
Zgadnij nastepujace:
1. Zgadnij jaka dokladnie liczba bramek bedzie strzelona w 4 meczach soboty w sumie. Jesli 4 druzyny gospodarzy strzela w sumie 15 bramek, a goscie trafia 8 razy krazkiem do siatki, to wtedy poprawnym typem bedzie 23 bramek.
2. Zgadnij równiez, która z druzyn uzyska najszybciej strzelonego gola (wedlug zegara meczowego) w sobotnich spotkaniach. Odpowiedz na to pytanie bedzie brana pod uwage, jesli kilkoro klientów udzieli poprawnej odpowiedzi na pytanie pierwsze.
Przeslij nam mailem swoje przewidywania.
1. Przeslij nam e-mail piszac na adres [email protected] ze swoimi przewidywaniami.
2. W mailu powinny znajdowac sie obydwie odpowiedzi na pytania konkursowe.
3. Podaj w mailu swoja nazwe uzytkownika, lub ID gracza.​
Jesli nie masz jeszcze konta:

Przepisy
1. Konkurs jest otwarty dla wszystkich klientów Betsafe.com.
2. Tylko 1 zgloszenie konkursowe na konto gracza/domostwo/wspóldzielony komputer/adres IP.
3. Ostateczna data przyjmowania zgloszen, to sobota 25 Kwietnia, do godziny 16.15 (CET).
Nagrody
1. 300 Euro (lub równowartosc w walucie konta)
2. 200 Euro (lub równowartosc w walucie konta)
3. 100 Euro (lub równowartosc w walucie konta)
Wylosujemy równiez sposród wszystkich uczestników konkursu 10 Szczesliwych Przegranych, którzy otrzymaja do swoich kont gracza bonus w wysokosci 10 Euro (lub równowartosc w walucie konta), jak równiez 50 darmowych spinów w naszej ekscytujacej grze Kasyna Devil&#39;s Delight.
Zyczymy Powodzenia!​

P 10

pawu

Użytkownik
nie podoba mi się ten konkurs takie strzelanie jest chuu warte :nie podoba mi się ten konkurs takie strzelanie jest chuu warte :[ no ale jak chcecie się bawić to prosze bardzo ...

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Niektórym to po prostu wszystko się nie podoba...
Przecież każda taka inicjatywa jest miła. Szansa zawsze na wygranie.
Sam wysłałem maila a może się uda ;)

artur202 4

artur202

Użytkownik
Nie będzie podziału... bo będzie 21 bramek :p
Poza tym Czesi najszybciej strzelą gola jak coś ;)
dzisiaj bedą 22 bramki jak bum cyk cyk :spokodfhgfh: natomiast zastanawia mnie jedna rzecz jeśli 10 osób wytypuje 22 bramki natomiast zadna z tych osob nie wytypuje poprawnie najszybciej strzelonego gola czy nagroda zostanie podzielona na 10 osób czy bedą patrzeć na to która z obstawionych przez 10 osób drużyn strzeliła najszybciej gola?

ps. Polsat sport extra ,patrz Vader jak Czesi bedą się meczyć ze zdobyciem pierwszej bramki,

czesi 5-0, Szwecja 6-0 , prosta matematyka=22 gole. (lol)

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
Obstawiłem że będzie 24 gole ???? niestety nie trafiłem strzelca pierwszego gola teraz tylko czekać na wyniki???? ale czarno to widzę:kwasny4565:

S 0

skywalkergw

Użytkownik
no ja z golami też trafiłem a to był podstawowy warunek wygranej nie trafiłem z krajem który strzeli najszybciej bo tam postawiłem na czechów.Może chociaż jakieś 10 euro wpadnie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom