>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

eKonto w mbanku

hawok 6

hawok

Netflix Bets Original
jutro zadzwonie ;) mam nadzieje ze frajer nie odeslal jeszcze papierow do mBanku. bo to juz bedzie 2 raz ;/
ja złożyłem wniosek i gościu za 3 dni był umnie ...

a to pewnie dlatego że się dodzwonić nie umiał ???? bo pomyliłem jedną liczbę w numerze telefonu haha ????

papiery do mbanku doszły w ciągu 4 dni i już miałem konto ????

sylar18 1

sylar18

Użytkownik
Witam, ????
czy kartą debetową mbanku da się wpłacac pieniądze do buków, jak tak to do jakich (np. do betfair), czy trzeba posiadac ekarte ???
dzięki za odpowiedz
pozdrawiam

S 11

support75

Użytkownik
wg mnie jest sens, w razie kradzieży możesz stracić kasę, ale 6zl na msc to nie jest jakas duza kasa ;)
praktycznie to ubezpieczenie to pic na wode.
najpierw zapoznaj sie z zasadami ubezpieczenia.
z tego co sie dowiadywalem to bank zwroci Ci pieniadze jesli zglosiles kradziec karty i PO TYM zgloszeniu ktos pieniadze wyplacil.
a logiczne ze takiej mozliwosci praktycznie nie ma. Mowisz &quot;ukradli mi karte&quot; babka &quot;prosze podac imie i nazwisko&quot; znajduje Cie w bazie, ENTER karta zablokowana zlodziej nie ma mozliwosci wyplaty.
jesli najpierw Ci kase wyciagneli, potem zglosiles kradziec to zadne ubezpieczenie Cie nie ratuje.
ja dlugo placilem 1,70 ale zrezygnowalem.

K 0

kris7777

Użytkownik
mam pytanko jeszcze. Wypłaciłem całą kase która była na koncie przez bankomat z prowizją. Obecnie mój stan konta w mbanku wynosi minus 5zł. Trzeba to jakoś szybko uzupełnić czy nie ważne kiedy to zrobie?

V 256

vernix

Użytkownik
nie wiem jak jest w mBanku, bo nigdy tam nie miałem debetu, ale najprawdopodobniej jest to liczone za każdy dzień (tzn. nie policzą Ci 10% za każdy dzień debetu, ale jakiś tam % w skali miesiąca).

Do góry Bottom