>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Egipt/Maroko/Algieria (Temat zbiorczy)

R 1,4M

rjastrzab

Użytkownik
Dyscyplina Piłka nożna, Maroko
Godzina: 18:00
Spotkanie: Moghreb Tetouan – FAR Rabat
Typ: X2, poniżej 4,5 gola, X2 w I połowie, X2 w II połowie
Kurs 1,40
Bukmacher: Superbet
Post w dziale:
Analiza:

Afryka, to miejsce gdzie znalazłem zakład na pierwszy dzień świąt. Z dwóch spotkań drużyn z czołówki z outsiderami w Maroko wybrałem spotkanie Moghreb Tetouan z FAR Rabat. Goście aktualnie na 3 miejscu z 24 punktami na koncie w 14 meczach, ale maja tylko punkt straty do pozycji wicelidera, ale również tylko 3 punkty przewagi nad 8 drużyną w tabeli. Dlatego takie mecze jak środowy ze zdegradowaną już drużyną z przedostatniego miejsca powinni wygrywać bez kłopotów. Ja jednak zagram bezpiecznie, że w meczu będzie X2 i w każdej z połów będzie X2 i nie strzelą łącznie więcej niż 4,5 gola. Bilansem bramkowe obu drużyn niskie, więc linia bramkowa jak najbardziej osiągalna, choć w ostatnim meczu między nimi padł remis 2:2, ale to było w poprzednim sezonie, gdy gospodarze grali lepiej i trzymali się środka tabeli. Liczę na pozytywne rozstrzygnięcie tego w miarę bezpiecznego zakładu.

bfred 598,5K

bfred

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Egipt 1 liga
Godzina: 16:00
Spotkanie: ZED – Enppi
Typ: over 1,5 gola
Kurs 1,56
Bukmacher: Betclic
Analiza: Dzisiaj wybór bardzo mały ale to może być ciekawy typ. Gra 5 drużyna z 16 sezon dopiero się rozkręca. Gospodarze w 5 meczach 8 pkt bilans bramkowy 4-2 a goście 4 pkt bilans 5-7. Czyli trochę goli pada w ich meczach. W ostatnich 5 meczach gospodarzy 3 razy zanotowano over 1,5 gola i były to ostatnie 3 mecze a u gości 2 razy przy czym w ostatnich 2 meczach brakowało przysłowiowej 1 bramki. Mecze bezpośrednie to mamy 3/5 dla over 1,5. Gospodarze mają tylko 3 pkt straty do lidera a goście 2 pkt przewagi nad ostatnim miejscem ale tylko 3 starty do rundy zwycięskiej. Jest więc o co grać i trzeba strzelać gole. Powodzenia:)

Do góry Bottom