>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

eFortuna - jako pierwszy bukmacher

M 0

matt1314

Użytkownik
Witajcie. Czy ktoś miał styczność z tym internetowym bukmacherem?
Bardzo przypadł mi wygląd strony i chciałbym tutaj zacząć swoje początki.
Jakie macie opinie na temat eFortuny? Dziękuje za jakiekolwiek odpowiedzi. ;)

D 20

devorious

Użytkownik
Cześć, jak to bukmacher polski wielkim minusem jest podatek, słaba oferta ale podejrzewam, że jako Twój pierwszy internetowy bukmacher wystarczy. Nie trzeba nic obracać, wypłacają każdą kwotę na konto.

cubsonart 436

cubsonart

Użytkownik
Jak na początki z zakładami, może być. Tak jak kolega wyżej napisał, obowiązuje 12% podatek od stawki, czego nie mają zagraniczne firmy bukmacherskie.

Druga sprawa, to oferta, a czasami praktycznie jej brak. Tzn. jest bardzo uboga, a kursy naprawdę nie powalają.

Unikaj raczej zakładania kont w bukach typu Unibet, Bet365, Betsson oraz innych którzy oferują dobre bonusy startowe. Dlaczego ? Najpierw ograj się, zbieraj doświadczenie, a potem dopiero jak już będziesz czaił czaczę, możesz zgarniać bonusy u ww. buków.

Powodzenia !

D 20

devorious

Użytkownik
Bet365 ma znakomitą ofertę ale wypłacać przelewem można od 200zł i to jest minus, bo podejrzewam, że jako początkujący gracz nie będziesz grał na wysokie stawki.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Wybrałem Bah jako moje początki. Tutaj się w to pobawie, jak będzie mi wychodzić to przerzucę się na coś innego.
Totalny nie wypał ponieważ BAH ma marżę taką że głowa mała jeśli już wybierać bukmachera internetowego to wybrałbym Bet365

przemoevil 283

przemoevil

Użytkownik
Wybrałem Bah jako moje początki. Tutaj się w to pobawie, jak będzie mi wychodzić to przerzucę się na coś innego.
Zrób sobie wirtualną sytuację ..BAH kontra Unibet postaw pięć typów z różnych zdarzeń np. za stawkę 10 zł i zobacz jaka wtedy będzie Twoja wygrana..
A niemile się zaskoczysz...

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Zrób sobie wirtualną sytuację ..BAH kontra Unibet postaw pięć typów z różnych zdarzeń np. za stawkę 10 zł i zobacz jaka wtedy będzie Twoja wygrana..
A niemile się zaskoczysz...
Dokładnie Twoja wygrana będzie obniżona co najmniej o 5 % dodatkowo szybko postawią limity.

Do góry Bottom