Tak dokladnie takze nie gadajcie glupot . Edit tak mozna placic w internecie ta karta np na allegro . Oplaty nie wiem czy sa a jak sa to minimalne takze bez lipkiPekao pobiera 60-65 zl od 1000. Nigdy nie zdarzylo mi sie wiecej.
Utrzymanie konta po 12 miesiącach braku aktywności 1.50 EUR za miesiącCzy np po 12 miesiącach nieaktywnosci, pobierają jakąś kwotę , jeśli na koncie nie ma żadnych pieniędzy (bo pytając na meilu odpisali, jakby pobierali, ale dziwne wydaje mi się by była kwota na minusie, ale może się myle) .Ktoś coś wie ?
Widziałem, no ale mając na koncie 0.00 PLN/EUR itp. to z czego chcą zabierać to 1,50 EURO ?Utrzymanie konta po 12 miesiącach braku aktywności 1.50 EUR za miesiąc
https://www.ecopayz.com/pl/fees-limits/ecoaccount
zrobią pewnie ujemne saldoWidziałem, no ale mając na koncie 0.00 PLN/EUR itp. to z czego chcą zabierać to 1,50 EURO ?
Jak kiedys Betsson tego wymagal to wpisywalem adres glownej siedziby banku o zawsze przelew docieral. Najlepiej zadzwon do banku to powiedza dane. Jak sie Twoja sprawa z US skonczyla? Bo obserwowalem watek, ale widze, ze zniecheciles sie tam udzielac.Podbijam, pomoże ktoś?
sort code - od 3 do 10 cyfry nr Twojego kontaPodbijam, pomoże ktoś?