Ile Ci wychodzilo oplat i jakie kwoty zasilales? Napisz cos wiecejTak, zasilałem już dwa razy i wychodzą mniejsze opłaty niż wypłata kartą eco
Kup paliwo i weź fakture z adresem zameldowaniaW celu weryfikacji mam wysłać zdjęcie dowodu i jakiś rachunek. Podałem adres zameldowania, taki jaki mam w dowodzie, ale mieszkam pod innym adresem skąd mam rachunki. Adres z dowodu i rachunków nie będzie zgodny. Zapewne jakoś negatywnie wpłynie to na weryfikację. Czy może wystarczy jakiś skan dokumentów z banku z miejsca zameldowania? Jak to najlepiej rozwiązać?
Wyciag z konta bankowego i sprawa zalatwiona. Nawet w pdfie przyjmą bez problemuW celu weryfikacji mam wysłać zdjęcie dowodu i jakiś rachunek. Podałem adres zameldowania, taki jaki mam w dowodzie, ale mieszkam pod innym adresem skąd mam rachunki. Adres z dowodu i rachunków nie będzie zgodny. Zapewne jakoś negatywnie wpłynie to na weryfikację. Czy może wystarczy jakiś skan dokumentów z banku z miejsca zameldowania? Jak to najlepiej rozwiązać?
Tak. Wszystko masz w tabeli opłatZa przelanie kasy między swoimi subkontami w innej walucie jest opłata za przewalutowanie ?
Można na skrill